Yaaa canım hayırlı olsun maşallah, seni hatırlıyorum konuşmuştuk diğer konuda. Ay hadi İnşallah sağlıkla ilerler.Adetim 5 gün gecikti bu ay hsg cektirmistim. hsg den dolayı gecikti sanıp test yapmamıstım dün test yaptım sonuç bu şekilde çıktı şimdi gidip kan verdim inşallah gebelik vardır silik çizgi de negatif olma durumu oluyor mu
İnşallahhhAyyy inşallah git gide koyulaşır sağlıklasizin yumurtlamadan sonra kaçıncı gündü bugün?
Sanırım 3,4 haftalık. Hayırlı olsun tekrardan sağlıkla ilerlesin gebeliğinizTeşekkür ederim değerim 414 geldi kaç haftalık oluyor bilgisi olan varmi
Erken test istiyoruuuuzKızlara günaydın test yaptımmbugün yumurtlamanın 9. Günü hemen çıktı silik şekilde görebiliyor musunuz bilmiyorum. Shop falan yapmadım. Sanki daha belirgin olmuş diğer yaptıklarıma göre. @duskapani @kartanesi8892 @mysterious7 @elektroforez cookiep Candy7777 @Pamlok @ecutos @beezuus ve etiketleyemediğim diğer kızlarımmm
Ay evet inşallah bebeğin seninledir demiştin çok şükür benimleymiş 414 geldi sonucum Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsinYaaa canım hayırlı olsun maşallah, seni hatırlıyorum konuşmuştuk diğer konuda. Ay hadi İnşallah sağlıkla ilerler.Test sonucunu yaz mutlaka bekliyorum
Bana yurtdışında olan arkadaşlarımm erken test önerirmisinizzzzErken test istiyoruuuuz
Amin canım benim çok teşekkür ederim. Yazdıktan sonra gördüm değerini. Bir hafta sonra ben de veririm inşallah güzel haberiAy evet inşallah bebeğin seninledir demiştin çok şükür benimleymiş 414 geldi sonucum Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsinçok mutluyumm tarif edemeyeceğim kadar çook
Sen bi süre sonra net çizgi atarsın hadi bakalımmKızlara günaydın test yaptımmbugün yumurtlamanın 9. Günü hemen çıktı silik şekilde görebiliyor musunuz bilmiyorum. Shop falan yapmadım. Sanki daha belirgin olmuş diğer yaptıklarıma göre. @duskapani @kartanesi8892 @mysterious7 @elektroforez cookiep Candy7777 @Pamlok @ecutos @beezuus ve etiketleyemediğim diğer kızlarımmm
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah. Son adet tarihine göre hesaplanıyor canım haftasıTeşekkür ederim değerim 414 geldi kaç haftalık oluyor bilgisi olan varmi
Aynen az kaldı zaten gelsin artık çift çizgili bi fotiiKuzum ben dünde test yaptım negatifartık regli bekliyorum gecikirse test yaparım yoksa yapmak istemiyorum artık göğüslerim şişti ve hassaslar kasığım da bir garip oluyor bazen ağrı gibi değil anlayamadım.
Ya ne kadar güzel maşallah. Birkaç güne daha da koyulaşırİnşallahhhbugün 9. Gün yumurtlamadan sonra regl ye de 6 gün var
İnşallah canm ben adetten 1 gün önce test yapmıştım hiçbir şey çıkmadı o yüzden hiç oralı değildim hsg den gecikti diye bekledim yemekten sonraları mide bulantım olmaya başladı o şekilde şüphelendim yoksa ben daha beklerdim. 6 aydır uğraşıyorum hsg gerçekten çok etkiliymiş çektirmeyen arkadaşlara öneririmAmin canım benim çok teşekkür ederim. Yazdıktan sonra gördüm değerini. Bir hafta sonra ben de veririm inşallah güzel haberiAllah ım daim etsin mutluluğunu sağlıkla gelsin inşallah ben de çok mutlu oldum. Kaç haftalık olduğuna dair bir de görsel atayım sana 1-2 hafta diyor
İnşallah canım göz yanılması vs değildir inşallah da koyulaşana kadar beklemedeyimmYa ne kadar güzel maşallah. Birkaç güne daha da koyulaşır
16 Mayıs son adet tarihinin başlangıcı ozaman 4 hafta olmuş şimdi iki güne bir kan mı vermem gerekiyorMaşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah. Son adet tarihine göre hesaplanıyor canım haftası
Yaa hadi inşşşşValla benim annemler geldi testleri kaldırdım pazartesi sabah yaparım çift çizgi görürsem doğru doktora hCG ye
Benim gördüklerimin arasında en hoşuma giden clearblue idi ama o erken gebelik mi tam bilmiyorum sadece o teste karşı sempati oluştu bendeBana yurtdışında olan arkadaşlarımm erken test önerirmisinizzzz
4+6 oluyor canım. Evet iki günde bir kan verip sağlıklı yükseliyor mu bakman gerek16 Mayıs son adet tarihinin başlangıcı ozaman 4 hafta olmuş şimdi iki güne bir kan mı vermem gerekiyor
Clear blue ile ilgili düşüncelerimi bilenler bilir onu son ana bıraktım kuzuBenim gördüklerimin arasında en hoşuma giden clearblue idi ama o erken gebelik mi tam bilmiyorum sadece o teste karşı sempati oluştu bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?