Evettt ay inşallahÖyle mi diyorsunnn canım ya inşallah bakalımmm
Kızlara günaydın test yaptımmbugün yumurtlamanın 9. Günü hemen çıktı silik şekilde görebiliyor musunuz bilmiyorum. Shop falan yapmadım. Sanki daha belirgin olmuş diğer yaptıklarıma göre. duskapani @kartanesi8892 @mysterious7 @elektroforez @cookiep Candy7777 @Pamlok @ecutos @beezuus ve etiketleyemediğim diğer kızlarımmm
İnşallah canım inaşallah çok heyecanlıyım gerçektenAyy evet canım koyulaşıyor bu çok güzel bir gelişme inşallah sağlıkla ilerler
hep böyle gitsin inşallah kuzum tahmin edebiliyorum heyecanınıİnşallah canım inaşallah çok heyecanlıyım gerçekten
İnşallah canım hevesim kursağımda kalmaz. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyuhep böyle gitsin inşallah kuzum tahmin edebiliyorum heyecanını
Kötü şeyleri düşünme pozitif olmaya çalış canımİnşallah canım hevesim kursağımda kalmaz. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
Canım şimdi baktım ben de evet gölge görüyorummKızlara günaydın test yaptımmbugün yumurtlamanın 9. Günü hemen çıktı silik şekilde görebiliyor musunuz bilmiyorum. Shop falan yapmadım. Sanki daha belirgin olmuş diğer yaptıklarıma göre. duskapani @kartanesi8892 @mysterious7 @elektroforez @cookiep Candy7777 @Pamlok @ecutos @beezuus ve etiketleyemediğim diğer kızlarımmm
İnşallah kuzucumCanım şimdi baktım ben de evet gölge görüyorumminşallah sağlıkla ilerler Benim de test yapasım geldi yaa şimdi ama cumartesiye kadar sabretmeliyimm
Hayırlı olsun bence gebelik varAdetim 5 gün gecikti bu ay hsg cektirmistim. hsg den dolayı gecikti sanıp test yapmamıstım dün test yaptım sonuç bu şekilde çıktı şimdi gidip kan verdim inşallah gebelik vardır silik çizgi de negatif olma durumu oluyor mu
2 dakika içinde silik bir çizgi çıktı durdukça daha da belirginleşti testin markası artımed ona guvenemedim o yüzden hemen kan vermeye gittim inşallah vardırHayırlı olsun bence gebelik varkaç dk da çıktı
Hayırlı olsun bence var inşallah sağlıkla ilerlerAdetim 5 gün gecikti bu ay hsg cektirmistim. hsg den dolayı gecikti sanıp test yapmamıstım dün test yaptım sonuç bu şekilde çıktı şimdi gidip kan verdim inşallah gebelik vardır silik çizgi de negatif olma durumu oluyor mu
İyi yapmışsınız kesinleşir en azından2 dakika içinde silik bir çizgi çıktı durdukça daha da belirginleşti testin markası artımed ona guvenemedim o yüzden hemen kan vermeye gittim inşallah vardır
Ben de 7.gündeyim. ay ben de az önce bulaşıkları yıkarken et sanki burnuma kokuyor kötü hissettim bir an mutfakta et olmamasına rağmenDün mangal yapmıştık. Ettende tiksindim yiyemedim normalde etçil bir insanım ama yok o eti yiyemedim. İnşallah sebebi güzeldi
Ya maşallah mübarek yerdesiniz bizleri de dualarınıza katarsanız çok sevinirimBenim iğne falan yok 7 sene sonra korunmayı bıraktık bodoslama dald
Ama ben mekkedeyim hac için geldimelhamdülillah gorevelrimizi yerine getirdik ama burdak son 5 gunum reglime denk geliyor ve ben asıl o zaman ibadet etmek istiyorum çünkü kalabalık gitmis oluyor.ben 2. Hamileligimde adetime 4 gun kala yaptim erken gebelik testi pozitif cikti ama migde bulantısından anlamıştım hamile olduğumu.cok arayayım 25 haziran bat en son 22 23 haziranda test yapıp negatifse geciktirici içmem lazım.cok arada kaldım ne yapacağımı bilemiyorum
İnnovita kullandım ben baya memnunumKızlar ovülasyon test markalarınız neler hangisini önerirsiniz
Ayyy inşallah git gide koyulaşır sağlıklaEvet kuzum en son yaptıklarım çıplak gözle bile zordu da bu çok silik de olsa belli etti kendinigerçekten ben de çok şaşkınım ve hala inanamıyorum regl zamanına kadar anca koyulaşacak inşallah sağlıkla ilerler de gerisi önemli değil
Teşekkür ederim değerim 414 geldi kaç haftalık oluyor bilgisi olan varmiHayırlı olsun bence var inşallah sağlıkla ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?