- 26 Ocak 2021
- 476
- 1.292
- 63
- 34
ben dun test teslim edildi mi diye bes defa kontrol ettim, yok. Cunku siparis vermeyi unutmusumHahahha ya dün yaptım pek bi fark yoktu diğerinden ondan yapmıyorum canım daha çok sinirim bozuluyor. Bakalım yarın ne olacakşu digitaller var onlardan mı alsam diyorum hassasmış onlar ama kendimi durdurmakta istiyorum offf çok karışıkkkkk
Erken yapmışsınız tüp bebekte bile en erken 9 cu gün diyor 3 cu gün embriyosunda. Ben de dayanamayıp kan vermiştim kanda çıktı ama 9 cu günde
Malesef benim kötü sonuclandi ama siz inşallah sağlıcakla kucaginiza alirsinizSabahtan beri üzüntüden kahroldum ağrımaya belim ağrımaya göğsüm ağrımaya başladı adet olacakmışım gibi inşallah benimde sizin gibi çıkar teşekkür ederim desteğiniz için inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız
Canım testimin silik çizgi çıkarıp başka testte negatif olduğu oldu ama bahsettiğin tarzda kanama hiç yaşamadım. Kimyasal olmuş olabilir ya da ilk yaptığıntest yanlış sonuç vermiş olabilir. Tatil olmasa kan ver emin ol derdim amaduskapani halolita sdaak Kızlar benim gebelik testim de yaptığım dk ikinci çizgi silik çıkmıştı ya 14. Günü tekrar yaptım bişey cikmadi aynı zamanda 12. Gün kahverengi damla damla şekilde akıntı geldi azdı hala daha aynı renk devam ediyor ama biraz yoğunlaşarak devam etmişti bugün pek gelmedi adet kanamasi gibi olmasa da iç çamaşırımı kirletiyor tekrar test yapsam mı yada kimyasal mı oldu acaba aynı durumu yaşayan var mı?
Malesef benim kötü sonuclandi ama siz inşallah sağlıcakla kucaginiza alirsiniz
Bence de dur pazartesi sabah birlikte yapalımAy duramıyorum yaaa gerçektenelimde son bir test kaldı onu da yapmıcam artık yeto
Kuzum çok harika haberler alıyoruz ama bende tık yokmemelerim çok şişti hassaslaştı birde ucunda minik kabarcıklar çıkmış gibi geldi ama büyüdükleri için farkediyor da olabilirim. 2 kere test yaptım negatif daha da yapmam 21i bat zaten
Ay inşallah olmazsınnnn canm,Kuzu bayramda eczaneler kapalıydı o yüzden alamadım nöbetçide de predictor filan yok. Trendyoldan sipariş etsem de zaten geç gelecek. 21ini bekleyeceğim dediğin gibi olmazsam alırımregl olursam da strip sipariş edeceğim Freshmommy nin önerdiği
Amin canım ya çok sağol bilen varsa bilgi verse çok sevinirimHadi ya üzülmemek elde değil ki canım anlıyorum seni acaba kan falan mı versen ? Yani kimyasal gibi de durmuyor İlla sancılı geçer ve kanama gelir kahverengi diyorsun bilemiyorum diğerleri de bi yazsın bakalım inşallah yerleşmedir ya
Tekrar test yaptın mı acaba üstüne görme mi canımAmin canım ya çok sağol bilen varsa bilgi verse çok sevinirim
Yaa inanmıyorummm vallahi kafalarımız tertemizzben dun test teslim edildi mi diye bes defa kontrol ettim, yok. Cunku siparis vermeyi unutmusumgece de ucagimiz vardi, su an elimde kalan 3 testle idareli gitmeye calisiyorum, test cilginligima kisa bir sureligine ara veriyorum
Bence biraz bekle kan ver canımduskapani halolita sdaak Kızlar benim gebelik testim de yaptığım dk ikinci çizgi silik çıkmıştı ya 14. Günü tekrar yaptım bişey cikmadi aynı zamanda 12. Gün kahverengi damla damla şekilde akıntı geldi azdı hala daha aynı renk devam ediyor ama biraz yoğunlaşarak devam etmişti bugün pek gelmedi adet kanamasi gibi olmasa da iç çamaşırımı kirletiyor tekrar test yapsam mı yada kimyasal mı oldu acaba aynı durumu yaşayan var mı?
Sen de bizi şenlendir testle artık,Bence biraz bekle kan ver canım
Biraz daha sabır sabır diyorumSen de bizi şenlendir testle artık,
Maşallah ne sabırlısın yaBiraz daha sabır sabır diyorum☺
He yaaa ben 20 test aldım. Gelene dek muhtemelen 10.gün olur ınsallah hemen kargolarlar sbaah aksm yapacam cok merak edıyorum benm sorunum merak ogrennce sonrası beklerim HCG ıcn de şu ıdrar testini yapmak hobı oldu yne bana 6 yıldan snraMaşallah ne sabırlısın yabiz birbirimizin tersiyiz galiba
Tamam canımBence biraz bekle kan ver canım
Sonucunuz çıktımı? Güzel haberlerle inşallahBenimki kahverengi lekelenme şeklinde ama biraz uzun sürdüğü için korktum ama şimdi kesildi tekrar kan vermeye geldim bakalım inşallah olumlu bir sonuç alırım
13 Haziran 8.92Sonucunuz çıktımı? Güzel haberlerle inşallah
Sen beni bi bilsen ne kadar sabırsız ne kadar tez canlıyım ama negatif görmekten çok korkuyorum e şimdi bayram bu yüzden doktoruma gidemem üstelik bugün annem geldi kimseye söylemiyoruz çocuk istediğimiz evde test mest ne varsa kaldordımMaşallah ne sabırlısın yabiz birbirimizin tersiyiz galiba
Cok güzel yükselmiş kimyasal değil senin sevin13 Haziran 8.92
15 Haziran 13.96
18 Haziran 116
Bu şekilde acaba kimyasal riski var mı hala düşer mi bundan sonra
Oyalanacak bişeyler olunca insan biraz aklından da çıkarıyor annenin gelmesi çok iyi olmuş benceSen beni bi bilsen ne kadar sabırsız ne kadar tez canlıyım ama negatif görmekten çok korkuyorum e şimdi bayram bu yüzden doktoruma gidemem üstelik bugün annem geldi kimseye söylemiyoruz çocuk istediğimiz evde test mest ne varsa kaldordımbu yüzden de dayanmak zorundayım çünkü negatife tahammülüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?