Canım 10 güne anca iğne etkisi gecmiş oluyor bal bende sabırsızım bugün 10. Gün ama bekliyorum dayan benceBende Pazar günü iğnenin (iğne olduğum günü saymıyorum )10. Günü. Test yapsam çıkar mı? İğnenin etkisi geçmiş olur mu? @Candy7777halolita
Yok ben 12. Gün eşimin doğum gününe denk geliyor varsa sürpriz yaparım diye düşündümCanım 10 güne anca iğne etkisi gecmiş oluyor bal bende sabırsızım bugün 10. Gün ama bekliyorum dayan bence
Sizde mi iğne oldunuzCanım 10 güne anca iğne etkisi gecmiş oluyor bal bende sabırsızım bugün 10. Gün ama bekliyorum dayan bence
Çatlatma iğnesinden mi bahsediyorsunuz acabaSizde mi iğne oldunuz
Sabahtan beri üzüntüden kahroldum ağrımaya belim ağrımaya göğsüm ağrımaya başladı adet olacakmışım gibi inşallah benimde sizin gibi çıkar teşekkür ederim desteğiniz için inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınızErken yapmışsınız tüp bebekte bile en erken 9 cu gün diyor 3 cu gün embriyosunda. Ben de dayanamayıp kan vermiştim kanda çıktı ama 9 cu günde
EvettÇatlatma iğnesinden mi bahsediyorsunuz acaba
Bende şuan 5. Gündeyim kesildi sanırım tamamen yarın sabah idrar testi yapıcam inşallah yerleşme kanamasıdır Rabbim isteyen bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallahBenim iki gün pembe geldi sonra durdu durunca soğan suyu içtim 4. Gün tekrar çok az geldi. 5. Gün yine pembe ama çok çok az geldi. Ertesi gün tahlil yaptığımda 0.100-- şeklinde çıktı. Sanırım soğan suyundan kaynaklı tekrar kanamayı başlatmış oldum.
Biz geçince yenisini acarızŞubat anneleri grubu cok ölü ya hadi hepiniz oraya gecinde canlansınocak anneleri cok altif masallah subatı daha konuyu bile alan olmadı
Evet ben klomen ve gonalf kullandım sonra çatlatma iğnesi vuruldum şimdi duphaston kullanıyorumSizde mi iğne oldunuz
Sabahtan beri kahroldum inşallah banada size olduğu gibi olur bugün belim ve göğsümde çok ağrımaya başladı korkuyorum sürekli dua ediyorum inşallah nasip olurErken yapmışsınız tüp bebekte bile en erken 9 cu gün diyor 3 cu gün embriyosunda. Ben de dayanamayıp kan vermiştim kanda çıktı ama 9 cu günde
Bende Femara ve ovitrelle vuruldumEvet ben klomen ve gonalf kullandım sonra çatlatma iğnesi vuruldum şimdi duphaston kullanıyorum
İyi olmaya çalışıyorum kuzum. Henüz yok. Sorunum vardı yani devam ediyordu. Yeni düzeldim. Kist de yoksa inşallah düzelmişimdir. Bayramdan sonra doktora gideceğim bakalım. Sen nasılsın kuzum? Ben de hatırlıyorum seni. Sanki bir sorun vardı. Umarım olmamıştır soruntweeetyyy nasılsın seni eski gruplardan hatırlıyorum neler yaptın var mı güzel haber
Peki sen mi istedin doktor mu önerdi?
Ben degstrmsrm 24 agustosa dek degstremyorım bıdaha. Hesap brlestırmıslerdı unttmHesap kısmından bak kuzum
Süresi var kuzu aynenBen degstrmsrm 24 agustosa dek degstremyorım bıdaha. Hesap brlestırmıslerdı unttm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?