Haklısın canım ya beyin olarak da çok yoruyor bu süreç. Oyalanmak en güzeli zaten ağrım var ufak ufak adet olacakmış gibi gün için de vuruyor batmalar var ara ara. Kafam da kalkmıyor. Ama kendimi zorlamam lazım yoksa zaman da geçmiyor dediğin gibiBoşver kendini meşgul eder iş cikarirsan daha çabuk adapte olursun inşallah. Benim de düşününce başıma ağrılar girdi acaba pozitif olur mu acaba kimyasal dedikleri şey mi var mı yok mu gibi gibi insanın kafası kaldırmıyor kendini oyalamaya bak. Başka türlü zaman geçmez bir de 2-3 güne bir koyulaşma takip etsen daha iyi,seni rahatlatır
Bebeğin yerleşme durumuna göre çıkabilir aslında. Yarın bata 3 gün kalmış oluyor, ben olsam yerinde kesin yapardımBen de artık varsa öğrenmek istiyorum ya. Dün herkes alkol alırken çikolatalı süt içtimyarın yapsak test diyeceğim de çıkmazsa yine emin olamayacağız çatlamadan sonra 11. gün oluyor gölge de olsa çıkmaz mı acaba?
Ağır iş yapma dinlenerek yap sonuçta tutunma çabası. İnşallah olumlu sonuçlanır. Mesajlar çok birikince bazen kaçırıyorum ama merakla bekliyorum.Haklısın canım ya beyin olarak da çok yoruyor bu süreç. Oyalanmak en güzeli zaten ağrım var ufak ufak adet olacakmış gibi gün için de vuruyor batmalar var ara ara. Kafam da kalkmıyor. Ama kendimi zorlamam lazım yoksa zaman da geçmiyor dediğin gibi
Evet ya ikilem yoruyor insanı zaman da geçmiyorCanım haklısın çok değişebiliyor ama işte insan merakta ediyorbata 4 gün kaldı bakalım heyecanla bekliyorum
Yok ya yemek falan anca yapabilirim zaten bu gidişle. Bir de gurbette olmanın vermiş olduğu burukluk da var bugün ben de. Kimle konuşsam gözler dolu dolu. Öyle bir keyfim yok.Ağır iş yapma dinlenerek yap sonuçta tutunma çabası. İnşallah olumlu sonuçlanır. Mesajlar çok birikince bazen kaçırıyorum ama merakla bekliyorum.
Aslında yapayım yarın diyorum ama bi düşük yaptım onda adet tarihi geldiğinde sancı ve batma hissi olmuştu. Şimdi batma falan hiç hissetmedim o yüzden yoktur diye de düşünüyorum. Acaba bu batmalar herkeste oluyor mu ki?Bebeğin yerleşme durumuna göre çıkabilir aslında. Yarın bata 3 gün kalmış oluyor, ben olsam yerinde kesin yapardım
Gurbet zor canim. Ben de 19unda annemgile gidicem. Ben eşimi yalniz birakmiyim bayramın ilk iki günü dedim esim hep dun beni yalnız birakti. Çok zoruma gitti içim dünden beri buruk. Adetten mi bilmiyorum hormonlardan da olabilir. Ama aşırı duygusalim. Dokunsan ağlayacak gibiyim. Çok normal insan gurbette olunca kendini eksik hissediyor.Yok ya yemek falan anca yapabilirim zaten bu gidişle. Bir de gurbette olmanın vermiş olduğu burukluk da var bugün ben de. Kimle konuşsam gözler dolu dolu. Öyle bir keyfim yok.
Hormonlardan oluyor bende aynısıyım bi modum çok yüksek mi modum çok düşük. Dalgalanmalar oluyo işte.Eşin kurban dolayısıyla mı yanlız bıraktıGurbet zor canim. Ben de 19unda annemgile gidicem. Ben eşimi yalniz birakmiyim bayramın ilk iki günü dedim esim hep dun beni yalnız birakti. Çok zoruma gitti içim dünden beri buruk. Adetten mi bilmiyorum hormonlardan da olabilir. Ama aşırı duygusalim. Dokunsan ağlayacak gibiyim. Çok normal insan gurbette olunca kendini eksik hissediyor.
Hayır işi vardı. İşi olması sorun değil. Ama müsait zamanında da annesigilde vakit geçirdi. Kaç kere gelmesini istedim bahane çıkardı. Yanımda olmadı. Onu bekledim kaynanama gidecez diye kendi gitmiş. Beraber gideriz dediği için yine bekledim. Yemek yaptım bildiği halde orda yedi. Kaynim kurban kesince eltimle yardım ettim o arada da annesinde oturdu. Eltim yemek yaptı gel dedim annesine ayıp olur diye inmedi falan. Gecesi bir sürü tartıştım. Ben seni yalnız birakmadim sen beni yalnız biraktin dedim gözlerim bir anda doldu. Anlamadım sinirliyken birden ağlamaya başladım. Dengesiz bir ruh hali anlayacagin. Kaç senedir yapmazdı. Ne zaman da böyle onu düşünür olsam böyle yapıyor. Zoruma gitti işte ne bileyimHormonlardan oluyor bende aynısıyım bi modum çok yüksek mi modum çok düşük. Dalgalanmalar oluyo işte.Eşin kurban dolayısıyla mı yanlız bıraktı
İlk hamileliğim de ben de batma vs olmadıAslında yapayım yarın diyorum ama bi düşük yaptım onda adet tarihi geldiğinde sancı ve batma hissi olmuştu. Şimdi batma falan hiç hissetmedim o yüzden yoktur diye de düşünüyorum. Acaba bu batmalar herkeste oluyor mu ki?
Canım bence senin duygusallığınla alakası yok kim olsa çok üzülür bu duruma, biraz düşüncesizce davranmışHayır işi vardı. İşi olması sorun değil. Ama müsait zamanında da annesigilde vakit geçirdi. Kaç kere gelmesini istedim bahane çıkardı. Yanımda olmadı. Onu bekledim kaynanama gidecez diye kendi gitmiş. Beraber gideriz dediği için yine bekledim. Yemek yaptım bildiği halde orda yedi. Kaynim kurban kesince eltimle yardım ettim o arada da annesinde oturdu. Eltim yemek yaptı gel dedim annesine ayıp olur diye inmedi falan. Gecesi bir sürü tartıştım. Ben seni yalnız birakmadim sen beni yalnız biraktin dedim gözlerim bir anda doldu. Anlamadım sinirliyken birden ağlamaya başladım. Dengesiz bir ruh hali anlayacagin. Kaç senedir yapmazdı. Ne zaman da böyle onu düşünür olsam böyle yapıyor. Zoruma gitti işte ne bileyim
Yani bende hiç olmamıştı canım. Aynı kişinin farklı gebelikleri bile pek aynı olmuyor.Aslında yapayım yarın diyorum ama bi düşük yaptım onda adet tarihi geldiğinde sancı ve batma hissi olmuştu. Şimdi batma falan hiç hissetmedim o yüzden yoktur diye de düşünüyorum. Acaba bu batmalar herkeste oluyor mu ki?
Evet haklısın ben olsam bende tartışırdım. Niye öyle yaptı ki acaba.Hayır işi vardı. İşi olması sorun değil. Ama müsait zamanında da annesigilde vakit geçirdi. Kaç kere gelmesini istedim bahane çıkardı. Yanımda olmadı. Onu bekledim kaynanama gidecez diye kendi gitmiş. Beraber gideriz dediği için yine bekledim. Yemek yaptım bildiği halde orda yedi. Kaynim kurban kesince eltimle yardım ettim o arada da annesinde oturdu. Eltim yemek yaptı gel dedim annesine ayıp olur diye inmedi falan. Gecesi bir sürü tartıştım. Ben seni yalnız birakmadim sen beni yalnız biraktin dedim gözlerim bir anda doldu. Anlamadım sinirliyken birden ağlamaya başladım. Dengesiz bir ruh hali anlayacagin. Kaç senedir yapmazdı. Ne zaman da böyle onu düşünür olsam böyle yapıyor. Zoruma gitti işte ne bileyim
Oyle soyledim beni saymadın beni yok saydın. Bekar gibi takıldın. Yalnız biraktin. Bundan sonra ben de seni saymayacam ve bir suru ağır hakaretler cümleler. İçime atmadim haklısın dedi gönlümü almaya çalıştı sözde tatlıya da bağladık ama içim kırgınCanım bence senin duygusallığınla alakası yok kim olsa çok üzülür bu duruma, biraz düşüncesizce davranmışzaten üzülmüşsün daha da üzmek istemem ama bu yaptığı davranış seni yok saymak gibi olmuş
Bilmiyorum en son 7-8 sene önce de aynısını yapmıştı ,aynı tepkiyi vermiştim. Bazı erkekler anasından ayrilamiyor. Ben de bayag ağır konuştum süt çocuğu annen emzirsin seni. Hâlâ cikamamissin gibi gibi. Yani aklınıza gelebilecek herşeyi saydım. 11 senedir evliyiz hâlâ gerizekaliya anlatır gibi anlatıyorum falan yani dilim aşırı sivriydi dün. Çünkü çok doldum aksama kadar... Aksam da sinir krizi ağlama saçma sapan bir psikolojiEvet haklısın ben olsam bende tartışırdım. Niye öyle yaptı ki acaba.
İlk hamileliğim de ben de batma vs olmadı
Aa ben kendimi regle hazırlamıştım bişey hissetmiyorum diyeYani bende hiç olmamıştı canım. Aynı kişinin farklı gebelikleri bile pek aynı olmuyor.
varr gibi duruyor hayırlısı olsun inşallahKızlar bata 3 gün var test yaptım dayanamadım varmı sizce
Aynen iki gebeligimde 8 ay boyunca çok farklıydı. Aynı olan tek şey ikisi de 35+6 haftada 3 cm açıklıkla sancıyla yatış yapıldı doğum haneye alındım. Doğum oldu . Ve tabi ilk belirtisi adet olmamak olmuş hissetmek olmamak. Gerisi hepsi çok farkliydiYani bende hiç olmamıştı canım. Aynı kişinin farklı gebelikleri bile pek aynı olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?