Kan testi verdiniz mi benim doktorum 10 gün gecikmeden sonra negatif ise gel söktürücü başlarız der hep ama öncesinde mutlaka ultrason yada kan testi bakar bence doktorunuza danışın31 Mayıs yumurtlama günüm. Üzerinden çok geçti ama dün test yaptım negatif
Günaydın canımm ya ben de görüyorum ben deKızlar nasılsınız
Bugünki test benden. Ben gölge görüyorum ama sizinde şahin gözlerinize ihtiyacım var. Hemen çıktı en fazla 10 dakika. Bat 20si
Freshmommy
Yok kan vermedim pazartesi randevu aldım o zamana kadar regl olmazsam kan vercem. 10 gün geçmiş olur. Değilsem bana da söktürücü verir o zaman . İlk defa böyle olduKan testi verdiniz mi benim doktorum 10 gün gecikmeden sonra negatif ise gel söktürücü başlarız der hep ama öncesinde mutlaka ultrason yada kan testi bakar bence doktorunuza danışın
Var benceKızlar bata 3 gün var test yaptım dayanamadım varmı sizce
Kan için beklesem mi zaten acilde gebelik testi yapılmıyorVar bence
Yumurtlamadan sonra bu kadar vakit geçtiyse aslında testte belli olması gerekirdi tabi yumurtlamadan eminseniz31 Mayıs yumurtlama günüm. Üzerinden çok geçti ama dün test yaptım negatif
Çok bariz varKızlar bata 3 gün var test yaptım dayanamadım varmı sizce
X2 var,Kızlar bata 3 gün var test yaptım dayanamadım varmı sizce
Canım ben bunu tıbben çok araştırdım zamanında ve doktora da sordum min. 1 gun + - oynar dıyor drlar. Luteal faz 14 değişmez geç veya erken adetler tamamen yumurtlamadan dolayıymış. Mevsımsel gecikme diye bişey de yok. Mevsımsel gecikme degıl mevsımsel yumurtlama gecikmesi varBirşey sorucam kızlar. İla yumurtlamadan 14 gün sonramı adet olunur. Yoksa yumurtlama mesela 1 inde adet 20 sinde olurmu öyle
Hangi marka buarada ben de strip test alacagım ama bu Alman markası sanrmKızlar bata 3 gün var test yaptım dayanamadım varmı sizce
Çok bariz varKızlar bata 3 gün var test yaptım dayanamadım varmı sizce
Bu innovita sanırımHangi marka buarada ben de strip test alacagım ama bu Alman markası sanrm
Aynı cevabı vermemizYumurtlamadan sonra bu kadar vakit geçtiyse aslında testte belli olması gerekirdi tabi yumurtlamadan eminseniz
Çok bariz varyumurtlama ne zamandı biliyor musunuz
Maşallah canım var tabikiKızlar bata 3 gün var test yaptım dayanamadım varmı sizce
Adet kasıklarım ara da bir ağırlıyor hala ağrı var bide bu sabah mide bulantısı oldu biraz dün yediğim etten zannettim bende öyle testi yapmaya karar verdimÇok bariz varherhangi bi farklılık hissettiniz mi peki sancı kramp vs?
Evet ya ama daha önce kaybım var iğne başlamam lazım ama doktorum bile en erken 26 haziranda randevusu varMaşallah canım var tabikiSağlıkla ilerlesin inşallah Darısı bize Acilde beta bakmıyorlarsa mecburen bayram tatili bitince gidebilirsin o zamana belki kese bile görünebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?