Ya 2 li clear blue alıyordum 13 Euro mu ne o kadar çok gitti ki geçen ay çıldırttı beni belki de 100 Euro gittiEvet canım çok ilginç ama yorumlarını okumuştum bende almadan önce herkes çok memnundu
boşuna paralar verdik hep erken gebelik testlerinebenim bunda çıkan erken gebelik testinde çıkmamıştı
Bende geçen aylarda hatta bu son ay bile ona para vermiştim şimdi ne kadar boşuna olduğunu anlıyorumYa 2 li clear blue alıyordum 13 Euro mu ne o kadar çok gitti ki geçen ay çıldırttı beni belki de 100 Euro gittivalla ekonomimize katkı sağladın kuzum çok sağol
Ayyy var gölge evett nasıl sevindim anlatamamKızlar sizcebu sabah yaptım dün de yapmıştım dünkü sadece bir histi bu sabah yaptığım da böyle çıktı. Suanlık çok erken biliyorum ama yumurtlamanın üzerinden 6-7 gün geçti. Buraya atıp atmamak arasında çok kararsız kaldım. 3. Dk da çıktı. Fotoğrafla oynamaya yaptım normalde de ben gördüm ama oynamadan görmek çok zor fotoğrafta
Benimki şeffaftı canım ama araştırdığımda sarı akıntısı olanları da görmüştümKızlar bir şey soracağım uzayan akıntı gebelik belirtisi olabilir mi? Şeffaf değil ama beyazımsı açık sarı gibi uzayan akıntı. Sanki böyle yumurtlama dönemi dışında uzayan akıntı gelen okumuştum burada ama şeffaf yumurta akı şeklinde mi gördünüz yaşayanlar bir aydınlatın beni
Canım bende uzayandı flu idi asla yumurtanın akı gb degldıKızlar bir şey soracağım uzayan akıntı gebelik belirtisi olabilir mi? Şeffaf değil ama beyazımsı açık sarı gibi uzayan akıntı. Sanki böyle yumurtlama dönemi dışında uzayan akıntı gelen okumuştum burada ama şeffaf yumurta akı şeklinde mi gördünüz yaşayanlar bir aydınlatın beni
Bata kaç gün kala şeffaftı benimde dünden beri hafif var daBenimki şeffaftı canım ama araştırdığımda sarı akıntısı olanları da görmüştüm
8-9 gün vardı daha, ikinci defa mı yumurtluyorum acaba diye düşünüp yazmıştım buraya da. Senin kaç var bataBata kaç gün kala şeffaftı benimde dünden beri hafif var da
Benim bata 5 gün var dün akşam başladı 6 gün kala. Ama çok hafif bir akıntı var8-9 gün vardı daha, ikinci defa mı yumurtluyorum acaba diye düşünüp yazmıştım buraya da. Senin kaç var bata
Benimki şeffaftı canım ama araştırdığımda sarı akıntısı olanları da görmüştüm
Canım bende uzayandı flu idi asla yumurtanın akı gb degldı
Bu ay çok umutlu başladık böyle devam eder umarımTeşekkürler kızlar yapısı yumurta akı gibi ama şeffaf değil sadece. Umarım gebelikle bir ilgisi vardırBu ay nedense bir belirti arayasım var
İnşallah canım, bu ay ovulasyon testi yapıp tam yumurtlama gününden emin olduk ve ona göre değerlendirdikya sanırım o yüzden bu kadar umutluyuzBu ay çok umutlu başladık böyle devam eder umarım
Birde bende yumurtlamadan itibaren sürekli bir belirti olduğu içinİnşallah canım, bu ay ovulasyon testi yapıp tam yumurtlama gününden emin olduk ve ona göre değerlendirdikya sanırım o yüzden bu kadar umutluyuz
Gerçekten çok boşunaymış ama neyse tecrübe oldu dediğin gibi inşallah gerek kalmazBende geçen aylarda hatta bu son ay bile ona para vermiştim şimdi ne kadar boşuna olduğunu anlıyorumişte meraktan hep aldık ama artık biraz geçte olsa hiç birine gerek kalmaz inşallah canım
YaaaAyyy var gölge evett nasıl sevindim anlatamam
Canım benim 2-3 gündür uzayan akıntım oldu şeffaf. Bugün sabahtan beri de kremsi beyaz geliyor.Kızlar bir şey soracağım uzayan akıntı gebelik belirtisi olabilir mi? Şeffaf değil ama beyazımsı açık sarı gibi uzayan akıntı. Sanki böyle yumurtlama dönemi dışında uzayan akıntı gelen okumuştum burada ama şeffaf yumurta akı şeklinde mi gördünüz yaşayanlar bir aydınlatın beni
Canım kızımda hiç kabız olmadım. Hamileliğim süresince de olmadım. Şuan da bir kabızlık belirtisi yokBirde bende yumurtlamadan itibaren sürekli bir belirti olduğu için
Birde gebeliği tescillenen-öncesinde gebelik geçirmiş arkadaşlarım, bat tan ne kadar süre önce kabız oldunuz ya da oldunuz mu? Bende hiç öyle bişey yokta en büyük belirtilerden biri diyorlar o yüzden merak ediyorum
Kızlar sizcebu sabah yaptım dün de yapmıştım dünkü sadece bir histi bu sabah yaptığım da böyle çıktı. Suanlık çok erken biliyorum ama yumurtlamanın üzerinden 6-7 gün geçti. Buraya atıp atmamak arasında çok kararsız kaldım. 3. Dk da çıktı. Fotoğrafla oynamaya yaptım normalde de ben gördüm ama oynamadan görmek çok zor fotoğrafta
Insallah yarin daha da belirginlesecek gibi duruyorKızlar sizcebu sabah yaptım dün de yapmıştım dünkü sadece bir histi bu sabah yaptığım da böyle çıktı. Suanlık çok erken biliyorum ama yumurtlamanın üzerinden 6-7 gün geçti. Buraya atıp atmamak arasında çok kararsız kaldım. 3. Dk da çıktı. Fotoğrafla oynamaya yaptım normalde de ben gördüm ama oynamadan görmek çok zor fotoğrafta
İnşallahhh yarında yapıcam merak ediyorum çokInsallah yarin daha da belirginlesecek gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?