Şaka yapıyorum canım bazen bende kiminle ne konuştuğumu hatırlamadığım oluyor. Hem o zamanlar daha yeni yeni konuşmaya başlamıştık hatırlamaman normalYemin olsun kii aklıma geldin o an.ama msjı duzelttemedım sonradan
kızlar dün gece ateşim 38.7 oldu en son sonra şiddetli aşırı kasık ağrısı , sabah uyandım ağrı hafiflemiş ateş düşmüş , sizce dün çatlama mı oldu , 6 yazanlar dün sabah ve akşam , 5 yazanlar perşembe günü , dün gece öldüm zannettim yada klimalar beni, çarptı hiç bir şey anlamadım , ve dünü değerlendiremedik çok fenaydımKızlar kendimi eve zor attım ateşim 38.6
Kolumu kaldıramıyorum klimalar çarpmış olabilir
Bence pik bugün 6 yazanlar sırasıyla sabah ve akşam
Vavvv doğru görmüşüz. Göremeyenlere bir gözlük alabilirsin bence.Arkadaşlarım, Beta 19.90 çıktı
Evet o yüzden sonradan düştü bendeŞaka yapıyorum canım bazen bende kiminle ne konuştuğumu hatırlamadığım oluyor. Hem o zamanlar daha yeni yeni konuşmaya başlamıştık hatırlamaman normal
benimde ilk gebelikte 3 gün kala negatifti , 1 gün gecikme 34 beta ile öğrendimmKızlaar ben regle 6 gün kala predictor early yaptım kocaman bir negatifüzücü...
Aaa, çok geçmiş olsun canım.Kizlar kanamam başladı
Belim kasıklarım resmen hastanelık oldum serum takıldım ilk düşükte de böyle olmustu üç gönder adet gıbı kanamam ve pıhtı atıyorum resmen doğuruyo Rum ya ölüyorumBunda olmadı yani belim basta ve sona agrıdı ama düşük gb olmadı kese olusamadı muhtemelen olusurken yada sorun oldu ve 3.5 gün sürdü canm ve ben yumurtladım canım Allahm mucizesi tekrar lekem btmeden uzayan akıntm geldi acaba dedım 3gundur kasık agrısı cok fenaydı dun koca gun yumurta akım geldi bugun de göğüs hassasiyeti v ar yatamıyorum bile ustune. Vucut ısım cıkmıs yin e yumurtladımbenimki ile senınkı cok farklı tabi senn cok agrın olur normal , rabbim yardım etsin yaa neren agrıyo
Ahh çok zor çok geçmiş olsun yeni geldim hastaneden serum takıldım bayılcam sanıyorumKizlar kanamam başladı
Sabah yine kasık ve bel ağrım çok oldu regl öncesi hiç olmazdı bakalım bir kaç gün daha sabredeyim varsa çıkar zatenbenimde ilk gebelikte 3 gün kala negatifti , 1 gün gecikme 34 beta ile öğrendimm
Çok çok geçmiş olsunBelim kasıklarım resmen hastanelık oldum serum takıldım ilk düşükte de böyle olmustu üç gönder adet gıbı kanamam ve pıhtı atıyorum resmen doğuruyo Rum ya ölüyorum
evet kesinlikle umut kesmek yok , inşallahh vardııır , 6 gün uzun bi süre çıkmayabilir bazılarında gün geçiyor öyle anca çıkıyor ben bizzat yaşadım :) bencede dün pikti neredeyse ve değerlendiremedikSabah yine kasık ve bel ağrım çok oldu regl öncesi hiç olmazdı bakalım bir kaç gün daha sabredeyim varsa çıkar zatenbu arada sizin dün akşam pik olmaya çok yaklaşmış gibi
Kuzum inşallah bizde birgün sağlıklı gebelik yaşayacağız.Allaha emanetsin.cok geçmiş olsun uzuntunu anlayabiliyorum.hissediyorum.ama gecicekAhh çok zor çok geçmiş olsun yeni geldim hastaneden serum takıldım bayılcam sanıyorum
Bugün değerlendirin canım. Ben ilk gebeliğimde o şiddetli ağrının bir gün öncesini ve 1 gün sonrasını değerlendirmiştim ve oldu. Şiddetli ağrı varken değerlendirmek mümkün değil zaten.evet kesinlikle umut kesmek yok , inşallahh vardııır , 6 gün uzun bi süre çıkmayabilir bazılarında gün geçiyor öyle anca çıkıyor ben bizzat yaşadım :) bencede dün pikti neredeyse ve değerlendiremedik
EheheheVavvv doğru görmüşüz. Göremeyenlere bir gözlük alabilirsin bence.
hayatımda ilk kez bu kadar kötü oldum , hava 30 derce ben 3-4 kat örtündümBugün değerlendirin canım. Ben ilk gebeliğimde o şiddetli ağrının bir gün öncesini ve 1 gün sonrasını değerlendirmiştim ve oldu. Şiddetli ağrı varken değerlendirmek mümkün değil zaten.
Kaç gün kaldı bat a canım senin erken gebelik testi mi yaptınDayan dayannn bak ben yaptım negatif
Sizin kaç gün kalmıştı regle
Sağlıkla gelsin Miniğinnn Annesi büyüdüğünde nokta kadarken öğrendim seni dersin artıkArkadaşlarım, Beta 19.90 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?