Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar,Kızlaar ben regle 6 gün kala predictor early yaptım kocaman bir negatif üzücü...
Onu diyen bendim. Beni hatırlamıyorsun bir arkadaş diyorsunEstağfurullah canım. Bn burada yazdım bi aksam keske evde de şeker aletı gb olsa baksak sonra bir arkadas dedı var bir baktık var ve tek kullanımlık degıl asla patentini kaçırdım tüh
Dayan dayannn bak ben yaptım negatifNein dayanamammmm
Sizin kaç gün kalmıştı regleMerhabalar,
Tabii ki durum nedir bilemem ama
Benim de testim negatif gözüküyordu. Kanda çıkmadan sonuc konusunda bence tamamen idrar testine güvenmeyin, regli ya da kan testine güvenin
Kız sancın var mı senin allahım ben ölüyorum sancıdan hiç uyunamıişim doğum sancısı gibi gelip gidiyorSorma ya şikayet edıyorlardı. Bende edıyrdum tabi heehheh.
6 gün var, sanırım sizinle aynıyız, o sebeple kan testi yaptırmanızı öneririm emin olmak icin, tabi geç döllenme de olabilir. İhtimaller hiç bitmez :)Dayan dayannn bak ben yaptım negatif
Sizin kaç gün kalmıştı regle
Maşallah canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah Darısı başımıza Acaba belirtilerin nelerdi??Arkadaşlarım, Beta 19.90 çıktı
Daha testte çıkacak kadar hcg salgılanmadı belki de dur bakalım 6 gün çok fazla 2 gün kala normal test yap. Dayanamam dersen 4 gün kala yap:))Kızlaar ben regle 6 gün kala predictor early yaptım kocaman bir negatif üzücü...
Merhabalar,Maşallah canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah Darısı başımıza Acaba belirtilerin nelerdi??
Dualarım seninle ve tüm bekleyenlerle canımm inşallah sağlıkla kucağına al miniğini Uyku hali özellikle bebeğin yerleşme aşamasında oluyor gerçekten. Kabızlık bende de 2 gündür var ama ovulasyon testi yapıcam diye az su içtim ondan mı oldu bilmiyorumMerhabalar,
Çok teşekkürler, sağlıkla ilerlemesi için dualarınıza talibim. Simdi beni yeni bir yol bekliyor, değerlerin sağlıkla ve hızla arttığını görmek.
Tek belirtim kabizlik siskinlikti, bir de havalar çok sıcaktı ya ben yoğun bir bas agrisi ve uyku hali yaşamıştım ama bu tamamen sıcaktan da olabilir ayırt edemiyorum :)
Her yol her ihtimal bize eslik ediyor bu süreçte.Dualarım seninle ve tüm bekleyenlerle canımm inşallah sağlıkla kucağına al miniğini Uyku hali özellikle bebeğin yerleşme aşamasında oluyor gerçekten. Kabızlık bende de 2 gündür var ama ovulasyon testi yapıcam diye az su içtim ondan mı oldu bilmiyorum
Amiin inşallah ne güzel bir duaHer yol her ihtimal bize eslik ediyor bu süreçte.
Benim de hepimiz için duam biz yavrularına kavuşmak isteyen anne adaylarının sağlıkla ilerleyen gebelik dileklerinin sağlıklı bir bebekle taçlanması.. Allah sizin ve hepimizin gönlüne göre versin..
Bunda olmadı yani belim basta ve sona agrıdı ama düşük gb olmadı kese olusamadı muhtemelen olusurken yada sorun oldu ve 3.5 gün sürdü canm ve ben yumurtladım canım Allahm mucizesi tekrar lekem btmeden uzayan akıntm geldi acaba dedım 3gundur kasık agrısı cok fenaydı dun koca gun yumurta akım geldi bugun de göğüs hassasiyeti v ar yatamıyorum bile ustune. Vucut ısım cıkmıs yin e yumurtladım benimki ile senınkı cok farklı tabi senn cok agrın olur normal , rabbim yardım etsin yaa neren agrıyoKız sancın var mı senin allahım ben ölüyorum sancıdan hiç uyunamıişim doğum sancısı gibi gelip gidiyor
Çok geçmiş olsun canım adet olarak atıcaksın demekki üzülme bak yapmasan bılmeyecektın tutunamamıs maalesef daha guzel gunler göreceğiz inan kiKizlar kanamam başladı
Regl günü ya da bir gün öncesi test yaparım artık kan testine hemen gitmek istemiyorum sizinki sağlıkla ilerlesin inşallah6 gün var, sanırım sizinle aynıyız, o sebeple kan testi yaptırmanızı öneririm emin olmak icin, tabi geç döllenme de olabilir. İhtimaller hiç bitmez :)
Yemin olsun kii aklıma geldin o an.ama msjı duzelttemedım sonradanOnu diyen bendim. Beni hatırlamıyorsun bir arkadaş diyorsun
İnsallah canımÇok geçmiş olsun canım adet olarak atıcaksın demekki üzülme bak yapmasan bılmeyecektın tutunamamıs maalesef daha guzel gunler göreceğiz inan ki
Nasıl rahat hissederseniz öyle kesinlikle.Regl günü ya da bir gün öncesi test yaparım artık kan testine hemen gitmek istemiyorum sizinki sağlıkla ilerlesin inşallah