Ya biz burda ağustos annelerindekilerle bazılarıyla görüştükAmin inşallah hep birlikte çook güzel haberler alalım valla ben bu grubun çocuklarını merak ediyorum benim mektup arkadasım vardı yurt dısında sonra mail arkadası olduk şimdi tüm sosyal hesaplarda birlikteyiz çokta samimiyız çünkü ikimizde buradaki gibi herseylerimizi yazıp paylasıyorduk mektuplatımızda burada da geleceğin mektup arkaslarını yapalım hep birlikte çizgileri görüp kucaklarımıza alalım inşallah
Evet bu sabah innovitanınkiyle yaptım bi de koyuluk ne durumda diye ama erken gebelik testlerinde çok daha belli oluyor. Görsel ekliyorumCanım silik çizgi mi çıktı gebelik testi mi yaptın kaçırdım sanırım
Evet bu sabah innovitanınkiyle yaptım bi de koyuluk ne durumda diye ama erken gebelik testlerinde çok daha belli oluyor. Görsel ekliyorum
Nein dayanamammmmİnşallah canımerken test yapma dayanabilirsen canım.
İğne etkısı kaç gün sürüyor canım ne zaman test yapmalısın. Heyecanla seni bekliyoruzAmin inşallah hep birlikte çook güzel haberler alalım valla ben bu grubun çocuklarını merak ediyorum benim mektup arkadasım vardı yurt dısında sonra mail arkadası olduk şimdi tüm sosyal hesaplarda birlikteyiz çokta samimiyız çünkü ikimizde buradaki gibi herseylerimizi yazıp paylasıyorduk mektuplatımızda burada da geleceğin mektup arkaslarını yapalım hep birlikte çizgileri görüp kucaklarımıza alalım inşallah
Ah gülüm illa o girdabın içine gircem diyon yani.Nein dayanamammmm
Aaa paylaştın mı ben görmedim canım ya maşallah e var hamilesinnnnnEvet bu sabah innovitanınkiyle yaptım bi de koyuluk ne durumda diye ama erken gebelik testlerinde çok daha belli oluyor. Görsel ekliyorum
Ya umarım hayal kırıklığı olmaz ama ben senden çok umutluyum yaaaBelim çok ağrımaya başladı kizlar benim
Ay çok mutlu oldum ya canım valla bakEvet bu sabah innovitanınkiyle yaptım bi de koyuluk ne durumda diye ama erken gebelik testlerinde çok daha belli oluyor. Görsel ekliyorum
Yaa bu sayfayı wpda düşünemiyorummmm cok guzel olmaz mydıııu. Ay ceza almam ıns bunu yazdm dyeYa biz burda ağustos annelerindekilerle bazılarıyla görüştükŞuan hala WhatsApp grubumuz var ordan da konuşuyoruz. Sosyal medyalardan ekleştik. Çocuklarımızın büyümelerine şahit oluyoruz hep beraber çok güzel çok anlamlı şeyler bunlar inşallah sizlerle de böyle iletişimimiz olur
7-10 gün arası geçiyormuş ama ben 15. Gğn falan yaparım haftaya cumartesi pazar falan çünkü çift çizgi görürsem acil doktora gitmem lazım duramamİğne etkısı kaç gün sürüyor canım ne zaman test yapmalısın. Heyecanla seni bekliyoruz
Paylaştımmm 2 gündür paylaşıyorum hatta sen yorum da yazdın ya bana şimdi inandın mı diyeAy çok mutlu oldum ya canım valla bakkız niye paylaşmıyorsunnnn
Ben çıkarıldım mı bilmiyorum ama çıkayım ben tablodan bu ay olur diye umutluydum ama belli ki olmayacakKızlar günleri gecenleri aşağıda etiketliyorum lütfen tarihleri guncel tutalım bu mesajımı yanıtlayarak güncel tarihlerinizi yazın lütfen yazmayanları tablodan cıkaralım mı ne dersiniz
@senosderler @amyjegga @duruasya @bzcxa @Melek9501 @burrrr1331 @bef45 @royaal @Umutlubiri12 @Alev_0658 @subile @Childdevelopment @Benoower @dripbade @Evelynn @sonsuzlugunyanks M muendizleydiniz @CerkesMaria @elay89 @princessbean @merve0001 @defne95 @kittenlyy @Jane Jetgil @laylsari @mysterious7 @semocann @babymam @sevgili39 @leylaartk @Mehtap777 @selvi _bdr @Gfz8993 @vanilya85
Ben kaos seviyorummmAh gülüm illa o girdabın içine gircem diyon yani.
Ay yuh banaPaylaştımmm 2 gündür paylaşıyorum hatta sen yorum da yazdın ya bana şimdi inandın mı diye
Ah içim kıpırdadı şuan 11. Gün yapmaz mısın7-10 gün arası geçiyormuş ama ben 15. Gğn falan yaparım haftaya cumartesi pazar falan çünkü çift çizgi görürsem acil doktora gitmem lazım duramam
Geceleri fazla mesaiden beynim uyuşmuş kuzum kusura bakma ya offfffPaylaştımmm 2 gündür paylaşıyorum hatta sen yorum da yazdın ya bana şimdi inandın mı diye
Şüpheye düştüm o yorumu yazan sen değil miydin diyeGeceleri fazla mesaiden beynim uyuşmuş kuzum kusura bakma ya offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?