Kesinlikle, duanın gücüne çok inanıyorum. Ben kızımda 25 gün sonra kan tahlilinde çıkmıştı. Doğduğunda annem bence bunun adını Nazlı koyun demişti, gelişi nazlıydı, haberi nazlıydı, hamileliğimden hiç bahsetmeyeyim o bile. Benim kızım bir kaç gündür kız kardeş isterim isminide İkra koyacağım diye tutturmuş. En sevdiği arkadaşlarının ismi O yüzden inanıyorum ki bu engebeli çıktığımız yolların sonunda güzel çiçek bahçelerine kavuşacağız, belki zor olacak uzun sürecek ama göreceğiz eminim. Moralimizi bozmak yok o yüzden.Eşim geçenlerde sormuştu kız olursa adını ne koyarsın diye dedim o bende gizli dedim.Esim dedi ki Nazlı ismini seviyorum dedi.ay çok nazlı olur dedim.duydumu acaba diyorum aheste aheste yola koyuldu Oğlumda bugün mezuniyeti de biraz ağladık velilerle son senemiz diye.cikarken şöyle bir okula baktım.Anne üzülme kardeşim olursa onuda buraya getirirsin dedi.o zaman tabi daha sonucu bekliyordum.Allahim su masumun yüzü suyu hürmetine dedim.Rabbim duamızı duyar kabul buyurursa şükürler olsun Eğer olmuyorsada bizim şer gordugumuzde hayır vardır diyeceğiz.Allahim isyan edenlerden eylemesin.Muradimizida hakkımızda hayırlı kılsın.Namaz kıldım kuran okudum içim ferahladi acikcasi.daha sakinim şuan.