- 19 Nisan 2024
- 1.443
- 1.623
- 48
Aynen kuzum.Birde malum sebeplerim biliyorsun az çok.yani takıntılı zannetmeyin beni dile getirdigim için ama yaş faktörü gerçekten etkili evet herkez yasayabilir ama bizler için böyle şeyler daha sık görülüyor malesef.hep.boylemi olucak korkusu.Yaaa içim gitti rabbim nasıp etsin şimdi. Seni aslında yoran süreklilik anladığım kadarıyla kuzum dimiaynı seyler olması
Canım silik çizgi mi çıktı gebelik testi mi yaptın kaçırdım sanırımBugün ben de innovitanın ovu testi yanında gönderdikleri hcg testinden yaptım sabah, early predictor kadar belirgin çizgi çıkmadı ki bat’a 1 var şu an benim. O yüzden senin de daha bat’a vardı sanırım, bu test çıkarmayabilir. Erken gebelik yapsan? Gaz bende çok fena kendimi balon gibi hissediyorum
Aaa benimde solumda var batma 4-5 gündür. Akıntım çok oluyor gün içinde beyaz uzayanSenle aynıyız galiba bugün. Sol kasığımda. Batma gibi sancı var sende var mı belirti arıyorum
Leylaaaa Ela Gözlü bir Çöl AhusuYaaa içim gitti rabbim nasıp etsin şimdi. Seni aslında yoran süreklilik anladığım kadarıyla kuzum dimiaynı seyler olması
Ya ben genel olarak dedim. İstisnalar vardırDuphastonü bilmem kaçıncı kullanısım hiç belirti yasamadım daha önce ben
Yok canım neden inanmayayımKız öle degill.yana yattı çamura battı gibi bunlar.senjn kirpiklerim yelpaze gibi uzun ondan gülüm seninkiler karışıriç içe girdiler benimkiler resmen aha bana inanmıyor
Aticam sanaYok canım neden inanmayayımbu ilk söylenilen bir şey değil benim hep karışır kıvrılır ama gecen ayda oleydı ondan dedım. Bu yüzyıllardır olagan s
Herkesın dedıgı bır belırtı aslı varmı Allah blir
Ela göz benLeylaaaa Ela Gözlü bir Çöl Ahusu
Bende öyleyim bebeğimEla göz benay bazen yeşilim tabi hem ela hem yeşilm
Bukalemun gibiyim giydigime göre renk değiştiriyor gözlerimEla göz benay bazen yeşilim tabi hem ela hem yeşilm
Ay yarından itibaren benim de 9 varÇokmerak ettim bende 9 kala predictor early yaptım kızmda silik çıktı saç kılı gb renksiz hemen cıkmıstı. Belkı goreblrm oynama yaparız testtefoto cekeblrmsn
Kızımdan Rol çalma o şarkı ona .sana değilEla göz benay bazen yeşilim tabi hem ela hem yeşilm
Ah sizden hayırlı haberler alalim inşallahAy yarından itibaren benim de 9 varerken gebelikle mi yaptın canım
Amin inşallah hep birlikte çook güzel haberler alalım valla ben bu grubun çocuklarını merak ediyorum benim mektup arkadasım vardı yurt dısında sonra mail arkadası olduk şimdi tüm sosyal hesaplarda birlikteyiz çokta samimiyız çünkü ikimizde buradaki gibi herseylerimizi yazıp paylasıyorduk mektuplatımızda burada da geleceğin mektup arkaslarını yapalım hep birlikte çizgileri görüp kucaklarımıza alalım inşallahAy herşeyi hamileliğe yormak istemiyorum ama her yolda ona çıkıyorİnşallah güzel haberler alırsın canım
Tamamdır eşim odada uyuyor yol öncesi odadan çıksın atacağım çok teşekkürler desteğin için:)Çokmerak ettim bende 9 kala predictor early yaptım kızmda silik çıktı saç kılı gb renksiz hemen cıkmıstı. Belkı goreblrm oynama yaparız testtefoto cekeblrmsn
İnşallah canım senin durumunda inşallah bi şekilde sonuçlanır temiz bir sayfayla başlarsın yeni ayaAh sizden hayırlı haberler alalim inşallah
Ben ince renksiz cızgi gördüm canm hemen mı gordun
Aynen birde çıksa bile çatlatma iğnesinin etkisi mi acaba diye kendimi yer bitiririm benBugün ben de innovitanın ovu testi yanında gönderdikleri hcg testinden yaptım sabah, early predictor kadar belirgin çizgi çıkmadı ki bat’a 1 var şu an benim. O yüzden senin de daha bat’a vardı sanırım, bu test çıkarmayabilir. Erken gebelik yapsan? Gaz bende çok fena kendimi balon gibi hissediyorum
Ay yarından itibaren benim de 9 varerken gebelikle mi yaptın canım
İnşallah canımİnşallah canım senin durumunda inşallah bi şekilde sonuçlanır temiz bir sayfayla başlarsın yeni aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?