Ben de ayni adet olcam diye adapte ettim kendimi. Sende ve birkaç açılan konuda başka kişilerin de benzer durum başına gelmiş ve adet olmuşlar. O yüzden pek heyecan yapmiyim dedim varsa vardır. Bir yanım da yarın test yap diyor. Bakalım. Beklemem daha doğru geliyor. Sen de bekle mecburen. Birkaç konu açılmış senin duruma benzer. HCG düşük ve yükselmiş gebelik oluşmuş yani. Bence yükselecek diye tahmin ediyorum inşallahŞoku atlattim kuzum.yukselirse supriz olur.ben şuan adete adapteyim açıkçası içimi dökmek istiyorum
Ama bazen böyle olup ertesi gun siliklesiyor kaçırır miyim diye korkuyorumDaha değil canım bence 1-2 günü var
Günde 2 kere yapın koyulaşınca o şekilde kaçırmazsınızAma bazen böyle olup ertesi gun siliklesiyor kaçırır miyim diye korkuyorum
İnşallah kuzum artık olana razıyız elimizden birşey gelmez.Aslinda idrar testleri bizi yanılttı.yoksa çıkmasa bu kadar umutlanmasak hayal kırıklığına bu kadar büyük olmicakti.yani idrarda kaset testlerde çıkınca.sonucun bu kadar düşük olacağını düşünemedim. Yani 30 asgari diye düşündüm açıkçası.Orda ben biraz afalladim.yarin bakicaz artık.testte yine görünecek mi belirginlesicek mi yoksa hiç mi gorunmicek.Saglik olsun dicez bakicaz yolumuza.Tatil düşünüyordum bunun sonucuna göre bı bakayım eğer yoksa gider biraz kafa dağıtırım.Sende dikkat et kendine.Rabbim sana hayırlı haberler ulastirsin inşallahBen de ayni adet olcam diye adapte ettim kendimi. Sende ve birkaç açılan konuda başka kişilerin de benzer durum başına gelmiş ve adet olmuşlar. O yüzden pek heyecan yapmiyim dedim varsa vardır. Bir yanım da yarın test yap diyor. Bakalım. Beklemem daha doğru geliyor. Sen de bekle mecburen. Birkaç konu açılmış senin duruma benzer. HCG düşük ve yükselmiş gebelik oluşmuş yani. Bence yükselecek diye tahmin ediyorum inşallah
Amiiinn. Tabii ki öyle. Varsa da yoksa da gidiyorum tatile bakalimİnşallah kuzum artık olana razıyız elimizden birşey gelmez.Aslinda idrar testleri bizi yanılttı.yoksa çıkmasa bu kadar umutlanmasak hayal kırıklığına bu kadar büyük olmicakti.yani idrarda kaset testlerde çıkınca.sonucun bu kadar düşük olacağını düşünemedim. Yani 30 asgari diye düşündüm açıkçası.Orda ben biraz afalladim.yarin bakicaz artık.testte yine görünecek mi belirginlesicek mi yoksa hiç mi gorunmicek.Saglik olsun dicez bakicaz yolumuza.Tatil düşünüyordum bunun sonucuna göre bı bakayım eğer yoksa gider biraz kafa dağıtırım.Sende dikkat et kendine.Rabbim sana hayırlı haberler ulastirsin inşallah
Bence sen de varsa da tatil yap bu durum seni etkiledi. Düşük yüksek farketmez ki önemli olan normal değerlerde yükseliyor olması. Üzüntünü anlıyorum ama zaten bu süreç bekleyerek gececek. Ben de yine negatif görürüm diye kendimi tutuyorumİnşallah kuzum artık olana razıyız elimizden birşey gelmez.Aslinda idrar testleri bizi yanılttı.yoksa çıkmasa bu kadar umutlanmasak hayal kırıklığına bu kadar büyük olmicakti.yani idrarda kaset testlerde çıkınca.sonucun bu kadar düşük olacağını düşünemedim. Yani 30 asgari diye düşündüm açıkçası.Orda ben biraz afalladim.yarin bakicaz artık.testte yine görünecek mi belirginlesicek mi yoksa hiç mi gorunmicek.Saglik olsun dicez bakicaz yolumuza.Tatil düşünüyordum bunun sonucuna göre bı bakayım eğer yoksa gider biraz kafa dağıtırım.Sende dikkat et kendine.Rabbim sana hayırlı haberler ulastirsin inşallah
Canım benim daha once kaybim olduğu için dusuk yaptığım için uzun yol belki bana gelmez diye sonuca göre program yapacaktım.doktora soracaktım ona göre yani.Amiiinn. Tabii ki öyle. Varsa da yoksa da gidiyorum tatile bakalim
Ben yapsam benim de düşük olduğu için idrarda bile çıkmıyo bak. O yüzden de kan için acele etmiyorumBenzer durumlar varmı diye bakmıyorum inanın.oradan bir umut alıp büyütmek istemiyorum açıkçası.esim öğrendi bu arada ona supriz yapicaktim güya kan testiyle.O daha sakin karsiladi doğal olarak üzüldü tabi ama.yinede umutlu yükselir diye.
Ay herşeyi hamileliğe yormak istemiyorum ama her yolda ona çıkıyorValla benim bugün basım o kadar çok agrıyor ki işyerinde tüm gün uyukladım istisnasız her dk gözlerim kapandı basımın agrısı asla geçmiyor birde üzerine kabızlıl basladı gaz sancısına + olarak bilmiyorum elimde şuan ovulasyonn testleri ile gelen hCG testi var iğnenin etkisi geçmiş mıdır bugün tam 8 gün bitti iğneyi vuralı kafam karısık ve sürekli sinirliyim uykum var memnuniyetsiz bi insan oldum ben bugün valla
Zaten beni şuan engin denizler paklarBence sen de varsa da tatil yap bu durum seni etkiledi. Düşük yüksek farketmez ki önemli olan normal değerlerde yükseliyor olması. Üzüntünü anlıyorum ama zaten bu süreç bekleyerek gececek. Ben de yine negatif görürüm diye kendimi tutuyorum
Doktora sorarsan da haber bekliyorum. Çünkü ben eşime soylemicem ilk etapta.Canım benim daha once kaybim olduğu için dusuk yaptığım için uzun yol belki bana gelmez diye sonuca göre program yapacaktım.doktora soracaktım ona göre yani.
Ben bu değerle gidersem karşısına güler bana herhaldeDoktora sorarsan da haber bekliyorum. Çünkü ben eşime soylemicem ilk etapta.
Tamam canim bende yarın idrarla tekrar yapıcam bakicam duruma göre koyulaşma varmı yoksa 2 gün sonra bı kan tahliliyle bakicam neler oluyor içerideDoktora sorarsan da haber bekliyorum. Çünkü ben eşime soylemicem ilk etapta.
2 günde bir tekrarla bence, hem sağlıklı mı artıyor bu sayede öğrenmiş olursun içinde bir kuşku kalmazBen bu değerle gidersem karşısına güler bana herhaldeeşim 2 gün sonra tekrarlicaksin dedi.ben salı gününe kadar beklemeden yanayım açıkçası.belki o zamana kadar da adet gelir.Allah bilir.ama goguslerimin içi cayır cayır yaniyor sanki buhar vermişler içine öle bir yanma.
Hadi inşallah yerleşmedir inşallahCanım benim iki günden sonra hiç lekelenme olmadı.omida.yerlesme.kanamasi kabul ettik.suan sıfır akinti.
Eşim geçenlerde sormuştu kız olursa adını ne koyarsın diye dedim o bende gizli dedim.Esim dedi ki Nazlı ismini seviyorum dedi.ay çok nazlı olur dedim.duydumu acaba diyorum aheste aheste yola koyuldu2 günde bir tekrarla bence, hem sağlıklı mı artıyor bu sayede öğrenmiş olursun içinde bir kuşku kalmaz
Canimmm inşallahHadi inşallah yerleşmedir inşallahzor beklemek biliyorum ama sükunetli olmaya çalış beraber atlatırız burada cokk guzel ılskler kurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?