- 19 Nisan 2024
- 1.443
- 1.623
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi yaptırmadan durabılıyorsunuz heycandan dayanamazdım herhalde. kosullarınız nedir bilmiyorum tabi bazı arkadaslar yurdışında yaptıramıyorlar bizdeki gibi.Hayır henüz yapmadım
Ama dün iki testti sanırım ikiside silik çizgiydi bu test bozuk olabilirKizlar biraz önce test yaptım hiç çizgi yok.testmi bozuktu yoksa benmi erken sewindim bilemiyorum.moralim bozuk.
Adet oldum bu sabah maalesefiyi yaptırmadan durabılıyorsunuz heycandan dayanamazdım herhalde. kosullarınız nedir bilmiyorum tabi bazı arkadaslar yurdışında yaptıramıyorlar bizdeki gibi.
herneyse saglıcakla kucagınıza alın inş
aynı durumdayım malesef sizin yaş kaç acaba? ne zamandır deniyorsunuz?Bir ay olmayacağı için de önerilerinizi bekliyorum yumurtalarımin kalitesi artsın inşallah :) 2 çocuğum var 2 si de hemen oldu sanırım şimdi istiyorum ya ondan stres mi oldu acaba
Bilmiyorum canım ya offf .geçmiş hamileligimi hatırlamıyorum ama goguslerimde sıfır ağrı beta yukselirken ağrır ama sızlar bende dün bitti ağrılar.Ama dün iki testti sanırım ikiside silik çizgiydi bu test bozuk olabilir
34 :) yani nasip edecek rabbim belki hiçte olmayabilir ama hayalim böyle hep 3 çocuğum olması hayırlısı olsun inşallah herkesin hakkındaaynı durumdayım malesef sizin yaş kaç acaba? ne zamandır deniyorsunuz?
Test bozuk olabilir canim 2 gün daha bekle istersen veya başka test al bilemedimKizlar biraz önce test yaptım hiç çizgi yok.testmi bozuktu yoksa benmi erken sewindim bilemiyorum.moralim bozuk.
Bilmiyorum canım ya ben kan verip netlestiricem galiba.Test bozuk olabilir canim 2 gün daha bekle istersen veya başka test al bilemedim
Bencede en kesin öyle olur hakkınızda en güzelini nasip etsin rabbimBilmiyorum canım ya ben kan verip netlestiricem galiba.
Amin canim sağol.Bencede en kesin öyle olur hakkınızda en güzelini nasip etsin rabbim
Bizdeki belirtilere sayfalar sığmazBence anket koy başa aylık belirtiyi gören isaretlesin, sonra toplu analiz ay sonunda
Ama ben bunu şimdi gördüm gitti ilk idrarHadiiiii sende peşimden geliyorsun belirti konusunda test yarın sabah ilk idrarla yapsak çıkar mı yaa bata 7 gün kalmış olacak
Bize çok pis gaz veriyorsun tutman gerek bizi yapmayın hCG artısı takibi bayramda nasıl yapacaksınız demen gerekirCanım şöyle düşün elinde test varsa yap 7 gün kala çıkarsa senin karına çıkmazsa yok demek değil bu hem de hiç değil ay yapın
Bat nedirŞuan regliyim 12 Haziran dan itibaren
Güncel tarihleriniz nedirAdet oldum bu sabah maalesef
Sat 14/06Güncel tarihleriniz nedir
Canım kan versene en azından bu kadar strese girmemiş olursunKizlar biraz önce test yaptım hiç çizgi yok.testmi bozuktu yoksa benmi erken sewindim bilemiyorum.moralim bozuk.
Canım göğüs hassasiyeti hemen olmak zorunda değil zamanla beta arttıkça daha net hissedersin stres yapma ve bence kan ver için rahatlasın.Kizlar biraz önce test yaptım hiç çizgi yok.testmi bozuktu yoksa benmi erken sewindim bilemiyorum.moralim bozuk.
Öğleden sonra 4 gibi ancak verebilirim.insallah aklıma gelen başıma gelmez.Canım göğüs hassasiyeti hemen olmak zorunda değil zamanla beta arttıkça daha net hissedersin stres yapma ve bence kan ver için rahatlasın.