- 19 Nisan 2024
- 1.431
- 1.608
- 48
Kuzum yapmadın mi test senCanim benim sat 15mayis idi. Bat 12 Haziran. Böyle guncelleyelim bari. Gelen olursa yazarim.
M mysterious7 hamileeeKızlar günleri gecenleri aşağıda etiketliyorum lütfen tarihleri guncel tutalım bu mesajımı yanıtlayarak güncel tarihlerinizi yazın lütfen yazmayanları tablodan cıkaralım mı ne dersiniz
@senosderler @amyjegga @duruasya @bzcxa @Melek9501 @burrrr1331 @bef45 @royaal @Umutlubiri12 @Alev_0658 @subile @Childdevelopment @Benoower @dripbade @Evelynn @sonsuzlugunyanks @muendizleydiniz @CerkesMaria @elay89 @princessbean @merve0001 @defne95 @kittenlyy @Jane Jetgil @laylsari M mysterious7 @semocann @babymam @sevgili39 @leylaartk @Mehtap777 @selvi _bdrMaviRuya7 @vanilya85
Sağol canım benimmmm.Rabbim kimseyi darda koymasın gerçekten kizlar hepinize dua ediyorumSağlıkla ilerlesin inşallah canım
Olabilir ama bazen hCG biraz fazla bile olsa belirginleşiyor çizgi o yüzden de olabilir kan bekliyoruz hemenKızlar günaydın, gripten kafam kalkmıyor ama o testi sürünerek de olsa yaptım
Bu sefer early predictorla yaptım ve net çıktı çizgi.
Bir sorum var; daha bat’a 2 gün var, çizginin bu kadar net olması erken döllenme belirtisi olabilir mi? Eğer öyleyse benim o ovu testinde silik gördüğüm ama akıntımın olduğu gün yumurtlamış olma ihtimalim yüksek gibi sanki ne dersiniz?
Anladım canım tebrik ederim tekrar. İnşallah kısa zamanda kalp atışına da duyarsinCanım benim 27 başladı testim koyulasmaya 28ve 29 da dewam etti.meshur havuç ile 29 gece 11.30 da testte siliklesti. O gece değerlendirildi.
Sağol canım sağ sağlim kucağına alırsın inşallahSağol canım benimmmm.Rabbim kimseyi darda koymasın gerçekten kizlar hepinize dua ediyorum
Şuan o şekilde zaten sizinCanim benim sat 15mayis idi. Bat 12 Haziran. Böyle guncelleyelim bari. Gelen olursa yazarim.
Öyle mı ben mı atladım değeri kaçtı
Ay hadi inşallah canım güzel haberler yağsııınnnSağlıkla ilerlesin canımbenimki de seninkinin tersi oldu, 9 u pazar günü peak gördüm sonra silikleşti. 11 i de akıntı kasık ağrısı falan oldu. Bizde değerlendiriyoruz 9 undan beri bakalım belki tutar
Kuzum ben 27 Mayıs 28 ve 29 da pik gordum.meshur havuçla 29 la catlattikay vallahi umarim bu cizgi gitgide artar canimm
hemen hemen senden bir deneme gunleri bilgisi yumurtlama gunu bilgisi alabilir miyiiiiz kaciranlar icin ben kacirdim sanirimmm <3 insallah her gun daha da belirginlessin cizgiiiii
İncir havuç askınaKuzum ben 27 Mayıs 28 ve 29 da pik gordum.meshur havuçla 29 la catlattikakşam daha detaylı yazacağım şimdi isyerimdeyim gelen giden durmuyor adepte olamıyorum.butun detayları yazacagim
İnşallah canım.aksam çok daha rahat anlatırım şimdi işyerinde dak başı yanıma gelen giden oluyor kesik kesik cevap veriyorum.Anladım canım tebrik ederim tekrar. İnşallah kısa zamanda kalp atışına da duyarsin
tamam canim bekliyoruuz <3Kuzum ben 27 Mayıs 28 ve 29 da pik gordum.meshur havuçla 29 la catlattikakşam daha detaylı yazacağım şimdi isyerimdeyim gelen giden durmuyor adepte olamıyorum.butun detayları yazacagim
Yaaaa bana bundan sonra Havuç Reis diyeceksinizzz.İncir havuç askına
Canim negatif çıkıyor. Sadece gebe polikliniğine randevu bulup almıştım. Grev nedeniyle gebe dışında almadığını söyledi. Kan da veremedim. Öyle kaldi yani.Kuzum yapmadın mi test sen
Benim geçen gebeliğimden o hcg takibi travmam var, sonu mutlu bitmemişti o yüzden hemen kan vermek istemiyorum. Bayram sonrası vericem haftaya cuma ya da cumartesi. Reglim de 1 hafta gecikmiş olur, değerim iyi çıkar belkiOlabilir ama bazen hCG biraz fazla bile olsa belirginleşiyor çizgi o yüzden de olabilir kan bekliyoruz hemen
Ahshahahaha gerçekten öyleYaaaa bana bundan sonra Havuç Reis diyeceksinizzz.
Canım çatlama gününü biliyormusun.ben yanlış hesaplamisim mesela catlamadan sonra 14 gün diyor ,Canim negatif çıkıyor. Sadece gebe polikliniğine randevu bulup almıştım. Grev nedeniyle gebe dışında almadığını söyledi. Kan da veremedim. Öyle kaldi yani.
Hayırlı olsun canim coook sevindim inşallah sağlıklı gebeliktir. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Yurtdışında olduğu için kan veremiyor diye biliyorumÖyle mı ben mı atladım değeri kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?