- 3 Haziran 2024
- 130
- 156
- 18
- 38
Gözün aydın canımKızlar günaydın, gripten kafam kalkmıyor ama o testi sürünerek de olsa yaptım
Bu sefer early predictorla yaptım ve net çıktı çizgi.
Bir sorum var; daha bat’a 2 gün var, çizginin bu kadar net olması erken döllenme belirtisi olabilir mi? Eğer öyleyse benim o ovu testinde silik gördüğüm ama akıntımın olduğu gün yumurtlamış olma ihtimalim yüksek gibi sanki ne dersiniz?
aiiyy çok teşekkür ederimhayirli olsun canim cok cok sevindm kendime cikmis gibiii <3 masallah allah tamamini erdirsin insallah bu surecinin saglikla guzelce
olabilir canim bu arada evet ama bu erken test oldugu icin ondan da olabilir mi bilemedim, o yumurta aki kivamindaki akinti zaten o hamilelik olusabilecek donemin icinde oldugu icin olabilir, iki kez yumurtlamis olabilirsin belki ya da :)
Doğru diyorsunGözün aydın canımSağlıkla gelsin bebeğiniz Evet çok net erken döllenme olmuş büyük ihtimal.Amann boşver erken geç çizgiyi gördün ya daha ne olsun
Valla inandımEvet hamilesin canım artık inandın dimiiiiyani evet olabilir ama arada kaç gün vardı canım ikisinin arası ne kadardı
Ay kizlar müşteri geldi hemen dönemedim kusura bakmayın ne olur.kani cumartesi sabah vericem canım iyice yükselsin. Strese girmek istemiyorumMaşallahSağlıkla gelsin inşallah Kanda kesin çıkar burda silik olduğuna göre kan verecekmisin
Yaaaaa hiç ihtimal vermiyordum biliyormusun.kesin lekelenme kanamaya döner diyordum.hala inanamıyorum.Allahim sağlıkla ilerletsin inşallah hepimizinkiniAy resmen varrrr!!!çoook sevindim canım benim
Sağlıkla ilerlesin canımValla inandımo şeffat akıntıyı ilk 26’sı pazar gördüm ve 27’si pazartesi de vardı. Sonra 30’u perşembe akıntım yoktu ama ovu testinde peaki görmüştüm. Artık hangi taraftan tuttuysa şansa
Sağol canımCanım hayırlı olsun, garantiye al kan ver bence hemen
Bende kendimi regl zannettim.lekelenme ile.kaldi kuzum.Ayy inanmıyorum kız regl oldum demiştin ya hiç ihtimal vermedim ben. Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah canım
uff ben cok umutluyum vallahi buraya bir cift cizgi aticaksiniz gibi geliyor :)Sağlıkla ilerlesin canımbenimki de seninkinin tersi oldu, 9 u pazar günü peak gördüm sonra silikleşti. 11 i de akıntı kasık ağrısı falan oldu. Bizde değerlendiriyoruz 9 undan beri bakalım belki tutar
Sağlıkla ilerlesin inşallah canımBende kendimi regl zannettim.lekelenme ile.kaldi kuzum.
Bendeeee görüyorum kuzum ve hala inanamıyorum.canimm silik cizgi goruyorum ben deeeee
Atacağız inşallahh canım birlikteeuff ben cok umutluyum vallahi buraya bir cift cizgi aticaksiniz gibi geliyor :)
Canım benim 27 başladı testim koyulasmaya 28ve 29 da dewam etti.meshur havuç ile 29 gece 11.30 da testte siliklesti. O gece değerlendirildi.Cizgi hemen çıktıysa var. Tebrik ederim. Sağlıklı ilerlesin. Yumurtlamadan kaç gün geçti acaba
Canim benim sat 15mayis idi. Bat 12 Haziran. Böyle guncelleyelim bari. Gelen olursa yazarim.Kızlar günleri gecenleri aşağıda etiketliyorum lütfen tarihleri guncel tutalım bu mesajımı yanıtlayarak güncel tarihlerinizi yazın lütfen yazmayanları tablodan cıkaralım mı ne dersiniz
S senosderler A amyjeggaduruasya bzcxa M Melek9501 burrrr1331 B bef45 royaal U Umutlubiri12 Alev_0658 S subile Childdevelopment B Benoower D dripbade Evelynn sonsuzlugunyanks M muendizleydiniz CerkesMaria elay89 princessbean M merve0001 D defne95 kittenlyy Jane Jetgil L laylsari M mysterious7 semocann babymam S sevgili39 L leylaartk M Mehtap777 S selvi _bdr MaviRuya7 vanilya85
Yaaaaaa hala şok icindeyim. Attığım havluyu geri aldımNasıl yani neler görüyürummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?