Canım ne jeli bu bilgi verir misin kısacaYa bu jel sayesinde burada kullanıp başka hamile kalanları olursa bunu bütün siteye yaymalısın
Ay keşkeİnşallahkeşke hep beraber olsa şu forumda olanlar ve tanımadığımız milyonlarca çocuk bekleyen kadın hepimiz hamile olsak nüfus patlaması yaşasak
Ewet canım aynı.yani umitlensek mi yoksa saçmalama otur bekle moduna mi girsek karar veremiyorum.Senin de ayni okuduğum kadarıyla demi canim?
Anlamaz büyük ihtimal çünkü içeri sıkıyorsunuz ama yine de paylaşabilirsinizCanım Peki eş anlar mı sürüldüğünde ay benimki böyle şeylere ön yargılı vücuduna sürme falan derse çaktırmadan alıp sürsemM mysterious7
Hadi inşallah gerek kalmaz bile canımAy canım sağol bilmiyordum hiç. Bu ay olmazsa bende alayım bundan
Bununla ilgili açılmış konu başlıkları vardı canım bu sitede de gördüm memnun kalanda vardı henüz sonuç almayanda açıkçası eğer faydası olursa diye bende paylaşmak istedimYa bu jel sayesinde burada kullanıp başka hamile kalanları olursa bunu bütün siteye yaymalısın
Ayni yaa bir tuhafim. Kimseye dememistim bir arkadasa sormak istedim. Üstüne görme oldu mu vs diye. Beyaz akintiyi normalde adet bitince görürüz. Bittiğinin rahmin temizlendiginin alametidir ya. Tarif etmesini isteyecektim. Kesin hamilesin diyor.Ewet canım aynı.yani umitlensek mi yoksa saçmalama otur bekle moduna mi girsek karar veremiyorum.
Tabiki canım Allah isteyen herkese versinHerkez olsun sır mir olmasın valla.herkez aynı mutluluğu yasasin.
İnşallah canım kendimde kandirmak istemiyorum. Bekleyelim bakalım.zaten varsa ciikacak bir şekilde.yarin sabah test yapıcam insallah.dua edin bana.bende hepinize duaciyim.Ayni yaa bir tuhafim. Kimseye dememistim bir arkadasa sormak istedim. Üstüne görme oldu mu vs diye. Beyaz akintiyi normalde adet bitince görürüz. Bittiğinin rahmin temizlendiginin alametidir ya. Tarif etmesini isteyecektim. Kesin hamilesin diyor.
Duamdasin canım,hepinize dua ediyorum. Aynen ben de beklicem mecbur. Çok ağrım var. Umarım sorun yoktur daİnşallah canım kendimde kandirmak istemiyorum. Bekleyelim bakalım.zaten varsa ciikacak bir şekilde.yarin sabah test yapıcam insallah.dua edin bana.bende hepinize duaciyim.
Benim göğüs harici ağrılarım hafifledi canım.Duamdasin canım,hepinize dua ediyorum. Aynen ben de beklicem mecbur. Çok ağrım var. Umarım sorun yoktur da
Canım ne jeli bu bilgi verir misin kısaca
Arkadşım kullanmış canım o daha detaylı acıklarBununla ilgili açılmış konu başlıkları vardı canım bu sitede de gördüm memnun kalanda vardı henüz sonuç almayanda açıkçası eğer faydası olursa diye bende paylaşmak istedim
Arkadşım kullanmış canım o daha detaylı acıklar
merhaba, sperme zarar vermeden yumurtaya ulaşmasını kolaylaştıran jeller var ben conceive plus kullanıp aynı ay pozitif gördüm, sadece yumurtlama döneminde kullandım herhangi bir yan etki vs birsey yaşamadım, buradan da gören birine vesile olurum belki diye sizlerle de paylaşmak istedim.Canım ne jeli bu bilgi verir misin kısaca
Bende hamilelikleirmde inanilmaz aserdim yani koku hassasiyeti eşimin kokusu deterjan yemek hepsi...ama hiçbiri gözünü korkutmuyor da emzirme donemi bir tık korkutuyor.cok emdi cocuklarim ve uyku nedir bilmedim 6 yilUmarım çok yipratmadan olur. Ama bir yandan da hamileliğin zorlukları aklıma geliyor. Allah'ım akıl kârı mi diyorumsonra yok yaa bebek özledim diyorum. Ne bileyim yaş da çok fazla ilerlemeden olsun yani 2 de çok az. Rabbim gönlümüze düşürdü ise herşeyi planlamistir diye düşünüyorum.
Ayni devam gelen giden yok ve ağrı devam. Hayırlısı.Benim göğüs harici ağrılarım hafifledi canım.
Hamileyken çok ağrım olmuştu. Bir de tabii sonrası da zordu. Sağlıklı olsunlar gerisi çok da önemli değil ama kolay olsun herşeyBende hamilelikleirmde inanilmaz aserdim yani koku hassasiyeti eşimin kokusu deterjan yemek hepsi...ama hiçbiri gözünü korkutmuyor da emzirme donemi bir tık korkutuyor.cok emdi cocuklarim ve uyku nedir bilmedim 6 yilyine de yeter ki sağlıklı olsun bu da gözümü korkutmuyor
Ovu testi yapma simdi hcg hala yüksekken ovu testleri de pik cıkıyor yanıltıcı olurCanım sen kafanı rahatlatmak için mümkünse eğer tabi ovu testi al. Ama gerçekten entresan yani mucizelere inanırım belki yumurtlama akintisidir.
Geç döllenme olabilir miKızlar günaydın, dün olmam gerekiyordu ama olmadım. Testlerim hepsi negatifregl belirtisi bile yok
Hamilelik var ise regl sancısı olur. Tam oldum olacam herhalde bu sefer geldi dersin bakarsın olmamış. Akıntı hissedersin bakarsın yine gelmemiş. Yani hamileliğin bende ve çevremdeki birkaç kişide en büyük belirtisi bu oldu. Takip et bakalım. Umarım hamilesindirKızlar günaydın, dün olmam gerekiyordu ama olmadım. Testlerim hepsi negatifregl belirtisi bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?