- 4 Şubat 2024
- 366
- 450
- 18
- 31
Valla canısı bır an önce kanamam başlasa diye dua edıyorun 8 haftalıktı bebek vs vardı ama ne zaman atacagım bilmiyorumCanım artık hızlı düşer değil mi kafa olarak çok yıpranmışsındır gerçekten senin haftan çok fazlaydı o yüzden zor oluyor değil mi
Yumurtlama sonrası 10-12 gün testte çıkar diyorlar yarın sabah erken test yap bence canımyumurtlamadan 6 ve 7 gün sonra karnımda çok minik ağrı hissi olmuştu ara ara gelen. Heveslendim de yerleşme ağrısı diye. Şimdi yumurtlamadan sonraki 10. Gün artık hiç ağrı yokbu ay da olmadı galiba…
Canım nasıl gidiyor hamilelikKızlar mesajlarınızı her gün düzenli olarak okuyorum ve hep dua ediyorum bir an önce güzel haberler almanız için her birinizin
Şimdilik güzel gidiyor canım, koku hassasiyetim var bazen hafif kramplarım oluyor bazende adet olacakmışım gibi ağrı gelip gidiyor genel olarak iyiyim amaCanım nasıl gidiyor hamilelik
Umarım sağlıklı bir gebeliktir canim hayırlı olsun.Şimdilik güzel gidiyor canım, koku hassasiyetim var bazen hafif kramplarım oluyor bazende adet olacakmışım gibi ağrı gelip gidiyor genel olarak iyiyim amaben 6 gün kala öğrenmiştim şu an gecikmenin 3. Günündeyim umarım sağlıklıdır 8. Haftada kontrole gideceğim
Evet canım minik bir yumurta var sayının üzerindePamlok ecutos ay kizlar tam okuyamadim ama geldim bisey sorucam pik gordugunuz zaman o takvimde yuvarlak olan gun di mi?
bakalim bugun denedik yarin da ogleden sonra ben de catlama gormek icin test yapicam aksam da tekrar denicem yarin gece de denerim iyi olur gibi dusundumm, valla cok sevindimecutos senin icin canimmm
Darisi bizim bekleyenlerin basina
İyi ne güzel canım aman sağlıkla ilerlesin inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsinŞimdilik güzel gidiyor canım, koku hassasiyetim var bazen hafif kramplarım oluyor bazende adet olacakmışım gibi ağrı gelip gidiyor genel olarak iyiyim amaben 6 gün kala öğrenmiştim şu an gecikmenin 3. Günündeyim umarım sağlıklıdır 8. Haftada kontrole gideceğim
Sağol canım amin inşallahUmarım sağlıklı bir gebeliktir canim hayırlı olsun.
Amin canım inşallahİyi ne güzel canım aman sağlıkla ilerlesin inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin
Ne jeli canim ilk duyuyorumAmin canım inşallahsizlerinde güzel haberlerinizi alırız inşallah yakında
Bu arada ben 2 ay sadece ovulasyonla denemiştim olmamıştı geçen ay ovulasyonla birlikte jel de kullandım bilmiyorum zaten olur muydu kullanmasam ama ben onunda faydası olduğunu düşünüyorum, sizinle de paylaşmak istedim belki birine yardımım dokunur
Sperme zarar vermeyen ovulasyon dönemi kullanabileceğiniz jeller var canım, spermin yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırıyor zararsız olduğu için bende sadece yumurtlama günlerimde denemek istedim ilk ay olduNe jeli canim ilk duyuyorum
Çok iyiymiş ben de olmazsa araştırayım. Çok teşekkür ederim. Marka adı verebilir misin ya da ne yazsak çıkar diyeyim?Sperme zarar vermeyen ovulasyon dönemi kullanabileceğiniz jeller var canım, spermin yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırıyor zararsız olduğu için bende sadece yumurtlama günlerimde denemek istedim ilk ay oldu
Hiç stres yapma bence canım, benimde dün pik oldu bugün doktoruma gittim bu bir hafta çok önemli dedi. Artık yarın ve sonrasını değerlendirBenim de bugün pik oldu ama akşama yemekli misafirim vardı ayrıca eşim de göreve gitti sabah gelicek anlayacağınız bugünü değerlendiremedik dün de değerlendirmemiştik. Yarına çatlar büyük ihtimalle biraz moralim bozuldu sanki değerlendiremedik diye
beezuus sizinle aynı gün pik olduk beklediğimiz gibi
Bende duymuştum bunu memnun olanlar vardıSperme zarar vermeyen ovulasyon dönemi kullanabileceğiniz jeller var canım, spermin yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırıyor zararsız olduğu için bende sadece yumurtlama günlerimde denemek istedim ilk ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?