Bir de eğer gerçekten hamileysem (kan testini görene kadar inanmıcam sanırım
) herkese umut olması için paylaşmak isterim;
Ben şubat ayında hamile olduğumu öğrendim ama 5 gün sürdü mutluluğum, beta hcg değerim iyi yükselmediği için ilaçla düşük yaptım (beklesem muhtemelen 5-7 güne doğal düşük yapardım)
Mart, Nisan’da ovulasyon testi yapmadım çünkü kafama takmak istemedim akışta gitsin dedim. Düşük üstüne 3.ay yani Mayıs ayında hamile kaldım.
Yine çok kafama takmadım ama yumurtlama belirtilerimi gözlemledim ve ovulasyon testi yaptım.
Ben psikolojik olarak “neden olmuyor, bu ay da olmadı” diye negatif bakmadım hiç. Çok zor biliyorum çok uzun zamandır bekleyenlerimiz var ama lütfen akışta olun, eşinizle birlikte olurken yumurtlama dönemindeyim amaç yumurtayı spermle buluşturmak, ilişki faslı bir an önce bitsin diye beklemeden görev gibi olmadan anın tadını çıkararak birlikte olun. Aşk çocuğu olsun derler ya ben hep öyle baktım bu sürece
Ben bir de normalde kaygılı bir insanım şimdi bu gebeliğimde de aynı şeyleri yaşar mıyım diye endişe ediyorum ama kafamdan kovuyorum bu düşünceleri, negatife hiç odaklanmıyorum. Nasibi varsa sağlıklıysa gelecek dünyaya inşallah