- 19 Nisan 2024
- 1.425
- 1.598
- 48
Elimde testte kalmadı sabah negatifti kaset testti gerçi ovulasyon testi var belki onla bı yaparım.meshur onun pik çıkması hamilelikte ama yarın sabahı beklicemSeninle batlarımız yakındı ara ara girip baktım güzel haber var mı diye senden ama inşallah öbür aya güzel haberlerini alırız
Evet canim aynı. Kesiliyo ya da leke geliyor. Sancım var adet sancısı kasik ve tam hizası bel mi kuyruk sokumu mu neyse kalcam da ağrıyor Hafif. Ama yoğunlaşma yok. Öğlen bir sürü Google'dan baktım tarifler yerleşme kanamasina uyuyor. Sonra sabret takip et dedim. Normal test vardı evde bir tane kalmıştı. Onu da yaptım negatif. Böyle sanki çizgi görür gibi oldum. İyice baktım yokMaviRuya7 sende durumlar nasıl dewammi hala lekelenmen.
Sen erken gebelik ile yaptın testi değil mi yanlış hatırlamıyorumSeninle batlarımız yakındı ara ara girip baktım güzel haber var mı diye senden ama inşallah öbür aya güzel haberlerini alırız
12 temmuzda konser Roma'daEveeeett coldplayve bana uğurlu geldi resmen demek ki hangi şehirdekime gideceksiniz? Ay inşallah sana da uğurlu gelir ve çok eğlenirsiniz gitmeden önce öğrenmen iyi olur en azından ben tam böyle ay varsa yerleşti mi yerleşmedi mi nasıl anlıcam falan diye düşünüyordum sonra saldım valla varsa dünyaya geleceği varsa bi şekilde allah korur falan dedim kendi kendime yine (ben de baya kendi kendime konuşmuşum ya )
Aaa ay hadi inşallah güzel haber alırız senden deCanım benim lekelenme tamamen bitti. Yani bir ihtimal ama geçen ayda böyle lekelenme olduğu için o moda girmedim.yarin kontrolüm vardi hormon testleri için çağırmıştı doktor zaten ama bugün aradım lekelenme olduğunu söyledim.o yüzden iptal etti bikac gün daha bekle olmazsan gel dedi.kismet canım artık biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'ın takdiri.
Ay resmen aynı şeyleri yaşıyoruz yaaaaa.benim göğüslerim çok sancı yaptı öğle sıralarında şimdi ara ara yapıyor kasıklarımda aynı şekilde işyerinde iki büklüm oldum resmen.@kartanesi8892 ye söylüyorum diyorum ben bile çizginin yerini kaybediyorum sen hiç göremezsin.gecen ay adet tarihinden 5 gün önce başladı böyle lekelenme artı 6 gün adet 11 gün resmen regl gibi oldum.belkide kimyasaldi bilemeyiz.neyse önümüzde maks.2 veya 3 gün var öğrenmek için ya paşa paşa sökülüp adet olucaz yada çift cizgi gorucez.hic Yasmin içmedim bugüne kadar o yüzden hiçbir fikrim yok canım.Evet canim aynı. Kesiliyo ya da leke geliyor. Sancım var adet sancısı kasik ve tam hizası bel mi kuyruk sokumu mu neyse kalcam da ağrıyor Hafif. Ama yoğunlaşma yok. Öğlen bir sürü Google'dan baktım tarifler yerleşme kanamasina uyuyor. Sonra sabret takip et dedim. Normal test vardı evde bir tane kalmıştı. Onu da yaptım negatif. Böyle sanki çizgi görür gibi oldum. İyice baktım yokgörmek için zorlama gibi oldu. Dedim salla çöpe takibe devam akıntı hissi oluyor ama bakıyorum kuru ,o kısmı anlamadım.iki hamileliğimde de böyle olmuştu hani ordan bir umutlaniyor gibi oluyorum. Sonra diyorum bu kanama yine çoğalır. Takip edeyim olmazsa denerim yine ama adetim uzun sürerse 19una kadar sürecek böyle leke leke zor yani hamilelik bu ay. Bir de uzun oldu ama Yasmin kullanıp bir gün içmeyen hamile kalan kisilwri çok duyuyorum acaba öyle mi yapsam Yasmin bayag hassas içsen koruyor bir tane icmesen hamilesin
Ayyy hadiiii12 temmuzda konser Roma'da11 temmuz doğum günüm güzel bir tatil olacak bizim için birde hamile olduğumu öğrenirsem tadından yenmez benimde tam senin gibi oldu ilişki biliyo musun bu kadar denk gelir tabloyu ekliyorum 7si pikti benimde sabah birde 7si gece ilişki oldu
Evet ayın 10u ilk adet oldugumda yapmıştım sanırım. Yani erkende de çıkmadı yoktur bişey. Ona güvenerek. Ay bu ay çok istiyordum. Ondan böyle oldu yoksa ne zaman olursa olsun. Bu ay tutmasa diğer aylar için pek acele edemicem. Erken adet oldum diye de sevinmiştim 19una kadar erken biter de değerlendiririm diye. O da yalan oldu yani hesaplar uymadı. Gitmeden olmasa ileriki tarihlerde zorlamicam yaniSen erken gebelik ile yaptın testi değil mi yanlış hatırlamıyorum
Yaptım canım ama yani zorlama bir gölge oda gözlerim kaydı bulana kadarAaa ay hadi inşallah güzel haber alırız senden deyerleşme kanaması olma ihtimali var di mi? Test yaptın mı?
Evet predoctor yaptım ama yarın sabah early predictorla yapıcam en çok ona güveniyorum o yüzden şimdiden çok sevinmiyorum test yanlıştır falan diyeSen erken gebelik ile yaptın testi değil mi yanlış hatırlamıyorum
Eşimin de 9 Temmuz doğum günü hamile kalırsam bu ay ona söylemicem doğum günün de söylemeyi düşünüyorum tabi dayanabilirsem.12 temmuzda konser Roma'da11 temmuz doğum günüm güzel bir tatil olacak bizim için birde hamile olduğumu öğrenirsem tadından yenmez benimde tam senin gibi oldu ilişki biliyo musun bu kadar denk gelir tabloyu ekliyorum 7si pikti benimde sabah birde 7si gece ilişki oldu
İnşallah güzel kopkoyu bir çizgi goruceksin eminim buna.Rabbim sevincini daim etsin canimEvet predoctor yaptım ama yarın sabah early predictorla yapıcam en çok ona güveniyorum o yüzden şimdiden çok sevinmiyorum test yanlıştır falan diye
Göğüslerimde kist (iyi huylu,doktor takibinde) olduğu ve genelde ağrı hassasiyet yaptığı için pek ordan bişey anlamiyorumAy resmen aynı şeyleri yaşıyoruz yaaaaa.benim göğüslerim çok sancı yaptı öğle sıralarında şimdi ara ara yapıyor kasıklarımda aynı şekilde işyerinde iki büklüm oldum resmen.@kartanesi8892 ye söylüyorum diyorum ben bile çizginin yerini kaybediyorum sen hiç göremezsin.gecen ay adet tarihinden 5 gün önce başladı böyle lekelenme artı 6 gün adet 11 gün resmen regl gibi oldum.belkide kimyasaldi bilemeyiz.neyse önümüzde maks.2 veya 3 gün var öğrenmek için ya paşa paşa sökülüp adet olucaz yada çift cizgi gorucez.hic Yasmin içmedim bugüne kadar o yüzden hiçbir fikrim yok canım.
Benim de ayni oldu bugünYaptım canım ama yani zorlama bir gölge oda gözlerim kaydı bulana kadaryani ben istediğim için gordum
Ben geçen aydan talimliyim o yüzden saldım gitti.Göğüslerimde kist (iyi huylu,doktor takibinde) olduğu ve genelde ağrı hassasiyet yaptığı için pek ordan bişey anlamiyorum
11 gün bayag uzun sürmüş yaainşallah benimki o kadar sürmez. Gecen ay 10 günü tam doldurmasa da 10gun sayılır sürmüştü. Bu ay işte geçen aya göre 5 gün erken,ama bata göre de 2 gün erken geldi. Diğer hamileliklerimde de çok düzenli olan adetim son adet tarihinde böyle erken gelirdi. Sonraki ay da hamile kalmış olurdum. Böyle birşey de olabilir diye düşündüm.
Yasmin konusu sadece bir düşünce
Aynen ya paşa paşa sökülecek ya da çiftleri gorecez inşallah hayırlısı artık salmam lazım. Tam saliyorum sonra geri takmış buluyorum kendimi. Gittiği yere kadar artik
Kiiiz ben de soylemicem şehir dışına gidip gelince soylicem diyorum. Ama yanindaysam nasıl dayanırım. İlla belli eder insan beeEşimin de 9 Temmuz doğum günü hamile kalırsam bu ay ona söylemicem doğum günün de söylemeyi düşünüyorum tabi dayanabilirsem.
Relax olunca olacak da belli bir takma sürem var onu doldurmam gerek sanırımBen geçen aydan talimliyim o yüzden saldım gitti.
Bende söylemeyi düşünmüyordum olsaydı.Kiiiz ben de soylemicem şehir dışına gidip gelince soylicem diyorum. Ama yanindaysam nasıl dayanırım. İlla belli eder insan bee
Amin canımmm senden de güzel haber alalım inşallahİnşallah güzel kopkoyu bir çizgi goruceksin eminim buna.Rabbim sevincini daim etsin canim
İnşallah canım.Hakkimizda hayırlısıAmin canımmm senden de güzel haber alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?