İnşallah canım bebekle taçlansın bu bekleyişlerimiz hepimizinay canim bu da ayni ben de memlekete geliyorum cumartesi turkiyeye, yani cumartesi oglene dek ayni sekilde degerlendirebilicez, insallah bekliyorum piki ben de bakalimmm hep beraber bekleyelim sonrasindaa
Ne zaman çıkar bilgim yok ama arayıp sorsan mı canım?Kızlar asmye verilen beta hcg sonucu ne zaman cıkıyor ya dun 10 da verdim herseyı ıstek yaptı hepsi cıktı betam cıkmadı ya doktor istemedi mi acaba
Evet belli olmuyor gerçektenKızlar geçende yazmıştım ben gebelik hemen kanda da çıkmayabiliyor, ben kızımda 5 sene önce haziranın başında regli oldum daha sonra ilişki vs. ailemin yanına tatile İzmir’e gittim. 20 haziranda aşırı bir bulantıyla beraber hastaneye gittik, doktorum işte gebelik falan yok dedi. Daha sonra regli olmadım baya geçti tabi doktor gebelik yok diyince bende üstüne düşmedim. 15 haziranda kafama esti acilden kan verdim bekledim, birde baktım ki hamileyim 4-5 haftalık sanırım işte doktoruma sordum neden böyle diye geç döllenmeden dolayı demişti. O yüzden hemen umudunuzu kaybetmeyin.
Sağlık ocağınınki geç çıkıyor kanlar hastaneye gidiyorKızlar asmye verilen beta hcg sonucu ne zaman cıkıyor ya dun 10 da verdim herseyı ıstek yaptı hepsi cıktı betam cıkmadı ya doktor istemedi mi acaba
aNe zaman çıkar bilgim yok ama arayıp sorsan mı canım?
Nerede yaşıyorsunuz pekiay canim bu da ayni ben de memlekete geliyorum cumartesi turkiyeye, yani cumartesi oglene dek ayni sekilde degerlendirebilicez, insallah bekliyorum piki ben de bakalimmm hep beraber bekleyelim sonrasindaa
Oh biraz rahatladım yarın direk hastanede vereyim bari labaratuvar değişecek ama napalım bundan cabuk olur .Sağlık ocağınınki geç çıkıyor kanlar hastaneye gidiyor
Kızlar asmye verilen beta hcg sonucu ne zaman cıkıyor ya dun 10 da verdim herseyı ıstek yaptı hepsi cıktı betam cıkmadı ya doktor istemedi mi acaba
bende aile hekimliğinde 1 kez verdim çıkmadı böyle bir daha vermedim , sonra özelde 40 dk da çıkıyorOh biraz rahatladım yarın direk hastanede vereyim bari labaratuvar değişecek ama napalım bundan cabuk olur .
ben Hollandada yasiyorum canimNerede yaşıyorsunuz peki
Hmmm Memleket neresiben Hollandada yasiyorum canim
aslinda Sivas ve Ankara ama artik Turkiyeye diyorum :) annemler Istanbulda yasiyor oraya ve Muglaya gelicem bayram icin <3Hmmm Memleket neresi
Hmm hayırlısı ile gelirisniz inşallah sağ salimaslinda Sivas ve Ankara ama artik Turkiyeye diyorum :) annemler Istanbulda yasiyor oraya ve Muglaya gelicem bayram icin <3
2 ve daha fazla2 kez kimyasal gebelik yaşayanınız var kı peki
Peki sorununuz nedir bende çok az dercede pıhtılaşma çıktı tekrar gebe kalırsam doktora gideceğim2 ve daha fazla...
Kromozomsal hiçbir sıkıntı yok kan değerlerim gayet yerinde ama 2 dir aynı şeyleri yaşıyorum çok kötü hissediyorum2 ve daha fazla...
Aile hekimliğinde cıkmadı sediniz ya hıc mı cıkmadı yoksa kac saatte cıktıbende aile hekimliğinde 1 kez verdim çıkmadı böyle bir daha vermedim , sonra özelde 40 dk da çıkıyor
eylülde, siz nasılsnız geçmiş mesajları tam hepsini okuyamadım, moralinizi hiiiç bozmayın güzel olacak inşallah her şeyMerhaba hangi ayda doğum yaptınız
Benim çocuğum yok ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı malesef
Valla bende pıhtılaşma bile yok. Herşeye baktırdım. Bir kerede değil farklı yerlerde baktırdımPeki sorununuz nedir bende çok az dercede pıhtılaşma çıktı tekrar gebe kalırsam doktora gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?