slm güzel ve kısmetli topiğimiz cici anneleri tatlı bebişleri nasılsınız yaa şöyle bi baktımda Rabbime sonsuz şükrolsun hepimiz hamiş kalmışız bebeişlerimizi kucaklamışız şimdi hepsi kocaman oldular ya maaşallah.
buarada topik çokkkk gerilerdeydi googleda bulabidim ve hemen yazıp ilk sayfaya taşımak sitedim belki eski dostlarda görür yazışırız yine burdan diye
sanırım topiğin abisi bnm oğlum 16.ayımıza başladık inşallah kardeşlerinden ahber almak istiyo biz okadar haşeriyiz ki sormayın:)Rabbim hepsine sağlık sıhat versin
buarada kızlar ikinci bebeişi düşünen varmı:):):)ben hamişliği çok istiyorum ama emdiği için paşam biraz daha beklemem gerek inşallah mevlam tüm isteyenelre gönlünce versin
hepinizi çokkk öpüyoruz kuzucuklarınızla aeolun kızlar
slm kızlar ne günler geçti bu topikte neyseki hepimiz bebişlere kavuştukk.ALLAH OLMAYANLARADA nasip etsin inşçbiz oluşumla 15.ayımıza girdik çook tatlı teyzeleri ama biraz yaramaz olucak galiba daha yürümeye başlamadık amaa..ikinci gebeliği oğluş 3-4 yaşına gelince düşünüyorum ama kısmet tabi bide cimcimem olsun isterimm..2.ye hamile olan hızlı arkadaşlar varmıki acaba..bebişlerin hepsini öpüyorumm..
ilişkiden sonra spermlerin rahme ulaşması için birkaç dakika yeterliymiş...bacakları kaldırmak yatmak rahime gidecek olan sperm sayısını hiç etkilemezmiş
Kızlaarrr ben ıkıncıye hamıleyım:)) oglum 11 aylık ve emıyor onu memeden ayırmaya çalışıyorum ama cok düşkün cok zor oluyor moralım bozuluyor cok üzülüyorum bıraktrcam dıye(( ıkıncının bu kadar çabuk gelecegını hıc tahmın etmedım (( yoksa korunurdum (( zor günler beklıyor,gercı bebegım sağlıkla gelsınde napım ıkısı bı arada büyür artık:)
Sagol nurberracım,cok zor benım ıcınde kuzey ıcın de,hele ben hala ağlıyorum cok zor geldı oğlumu memeden ayırma dusuncesı,vallahı bı Dr hemen kes çünkü yükselen hormonlar sutle cocugada geçer ve yan etkı yapabılır dedı,sımdı devam sütüne başladık ama kuzey memeyı seven bır çocuktu ve farkına varamadı yavrum neden meme vermedıgımın,offf buna cok üzülüyorum ıste,daha yenı,kalp atışları ıcın haftaya gıtcez,hayırlısı artık,Temmuz annelerını tüm sayfalarını okuyamıyorum oyuzden gormedım canım msjını,sanırım sende korunmayı bıraktın ınsallah bır dahskı ay senın haberını alırız:)
Kızlaarrr ben ıkıncıye hamıleyım:)) oglum 11 aylık ve emıyor onu memeden ayırmaya çalışıyorum ama cok düşkün cok zor oluyor moralım bozuluyor cok üzülüyorum bıraktrcam dıye(( ıkıncının bu kadar çabuk gelecegını hıc tahmın etmedım (( yoksa korunurdum (( zor günler beklıyor,gercı bebegım sağlıkla gelsınde napım ıkısı bı arada büyür artık:)
canım temmuz annelrinden tebrik ettim burdanda yazmak istedim ikisi birlikte büyürler Rabbim kolaylık veriri hiç sıkıntı yapma ki yapmıyosun zaten:)çok sevindim ya meme olayı ben 21 aylıkken kesebildim çok üzülüyodum nasıl olcak diye ama artık yapışık gezmektende bunalmıştım çok huysuzlanıyodu meme istediğinde sürekli emmek istiyodu hep dua ettim ağlamadan kendisi bıraksın diye bikaç kere ööö dedim hiç açmadan kendi açmaya kalktı öğğğğ dedim kapattım derken artık kendisi söylemeye başaladı öö die:)kuzum ya ama hala gece emiyo biden bırakmak zor işte sende gündüz vermemeye çalış canım kaç haftaya kadar emzirebilirsin sor doktora 8 die biliyorum ama emin değilim inş çok kolay olur
Canlar yaaaa:)))Bu topic bizim gerçekten uğurumuzdu...Ağustosta öğrenmiştim ilk hamile olduğumu şimdi ise kızım 20 aylık zaman ne kadar çabuk geçiyor...Ama Hazelcim maş sen daha hızlısın hayırlı olsun arkadaşım Allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin haberlerini yaz bize...Emzirme olayına da üzülme nasip maş bu kadar emzirmişsin bazı arkadaşlarımız var nurberra da biliyor 1-2 ay anca emzirdi sen bu açıdan çok daha şanslısın cnm...
Bana gelince bu sene çok yoğun geçiyor hiç anlamıyorum çalışıyorum, koştura koştura eve gel yemek yap çocukla ilgilen derken nasıl sabah oluyor nasıl akşam oluyor anlamıyorum sağolsun eşim destek olmasa bitap düşmüştüm.Emzirmeye hala devam ediyorum ama en kısa zamanda o iş de bitecek herhalde.Nasip bakalım yeter ki ben kararlı olayım...
cnm ne güzel seni görmek kocaman olmuş kızında benm oğluşta 22 aylık oldu çok şükür bübüyolar ya doğumgünümüze 2 ay kaldı:)
arada girip bıdıklardan haberler yazalım ya bu topik bizim ilk göz ağrımız:) aeolun kuzucuklarla hızlı çıktı Rabbimden önce saglıklık 2.ciler
s.a bayanlar 3.gebelik haberinide ben veriim bari:)
Allah tamamına erdirsin inş sağ salim kucaklayıp ilk gözağrılarımızla birlikte sağlıkla büyütelim Rabbim onlara sağlık versin
bi bebişş daha ne güzell Allah hayırlı uğurlu etsin...inşş sağlıkla doğmalarını nasip etsinn...amin..
kızlar cok cok sevındım hamılelık haberlerıne,ınsallah saglıkla gelır bbısler,nurberracım senın bebısde cok bekletmemıs,zaten 1 ay da ara vercektınız,masallah uzmemıs annesını,ilkler cok nazlıydı,kuzeyım hala cok nazlı,hep dıyorum gelmeden once nazlıydı, geldı hala nazlı benım oglusum,kız olsa bu kadar naz yapmazdı hralde,:),