slm arkadaşlar nasılsınız.
dün cok büyük bir tahilihsizlik yaşadım.22 haftalık hamileyim dün akşam kanamam oldu cok korktum.acile gittik kontrllerim yapıldı cok şükür bebegimin yaşadıgını ve saglıklı oldugunu ögrendim.hiç bir ilaç falan vermediler sadece bol dinlenmemi istediler.kanamam dün 1 kez oldu şimdi ise kahve rengi cok az lekeler oluyor.
rabbim kimseye yaşatmasın okadar zor bir durum ki anlatamam.bebegime cok zor kavuşmuştum bir anda onu kaybetmek duygusu mahfetti beni.ne olur kendineze cok dikkat edin agır işler falan yapmayın.
çevrenizde benim gibi yaşayan oldumu cok telaşlanıyorum dr rahat olmamı söyledi ama yine anne yüregi dayanamıyorum.yardım lütfen ...
dün cok büyük bir tahilihsizlik yaşadım.22 haftalık hamileyim dün akşam kanamam oldu cok korktum.acile gittik kontrllerim yapıldı cok şükür bebegimin yaşadıgını ve saglıklı oldugunu ögrendim.hiç bir ilaç falan vermediler sadece bol dinlenmemi istediler.kanamam dün 1 kez oldu şimdi ise kahve rengi cok az lekeler oluyor.
rabbim kimseye yaşatmasın okadar zor bir durum ki anlatamam.bebegime cok zor kavuşmuştum bir anda onu kaybetmek duygusu mahfetti beni.ne olur kendineze cok dikkat edin agır işler falan yapmayın.
çevrenizde benim gibi yaşayan oldumu cok telaşlanıyorum dr rahat olmamı söyledi ama yine anne yüregi dayanamıyorum.yardım lütfen ...
kızlar dün kan testi yaptırmıştım adetim 1 gün geçmişti değer 200.86 çıktı ya kendimi çok kötü hissedeiyorum düşünmediğim bir anda hamile kaldım gebeliğimin sağlıkla devam edeceğini bilsem herşeyimi verebilirim bunuda kaybedersem ben mahvolurum değer nasıl kızlar ya düşük mü 1 gün geçti adetimi ben eşimle hiç birlikte olmadım bile bir kaç kez ondada korunduk nasıl hamile kaldım hala anlayamıyorum allahım yardım et nolur kızlar dua edin bana nolur
cnm hayırlı olsun ya değerin çok ii bence dsakın aklına kötü şeyler getirme lütfen içini ferah tut ve bol bol dua et Rabbim bağışlasın meleğini inşallah sağ salim kcuaklarsın
hepimizinkini tamamına erdirsin gözünüz aydın toprakkk
canım umarım dediğin gibidir inşallah katlayarak artar değerim allahım bana bağışlasın yavrumu bu sefer bırakıp gitmesin beni inşallah dualarınızı eksik etmeyin benden
toprakcım senin adını son mesaj yazan da görünce tahmin ettim hamileyim diyeceğini daha okumadan :)
çokkkkkkkkk s evindim içini ferah tutt
düşecek diye düşünme düşünce önemlidir.
çokk iyi beslen kan yapacak şeyler doğal şeyler :)
yorulma
canım değerin çoook iyi bence bu şekilde gelen bebekler annelerine sıkıca tutunurlar aynısını ben de yaşadım... hiiiç merak etme Allahın bir mucizesi öyle düşün... perşembe günü testini tekrarlamayı unutma sakın stres yapma
kızlar dün kan testi yaptırmıştım adetim 1 gün geçmişti değer 200.86 çıktı ya kendimi çok kötü hissedeiyorum düşünmediğim bir anda hamile kaldım gebeliğimin sağlıkla devam edeceğini bilsem herşeyimi verebilirim bunuda kaybedersem ben mahvolurum değer nasıl kızlar ya düşük mü 1 gün geçti adetimi ben eşimle hiç birlikte olmadım bile bir kaç kez ondada korunduk nasıl hamile kaldım hala anlayamıyorum allahım yardım et nolur kızlar dua edin bana nolur
sağol yasecim insan bir kere bu kötü deneyimi yaşayınca korkuyo işte allahım umarım bu sefer bağışlar bana yavrumu canım inşallah darısıda sana olur verirsin güzel haberini bu tekrar kan testi yaptıracağım inşallah katlanmıştır değerim hamileyim diye sevinemiyorum bileToprakcm çok güzel bir haber bu! İçini ferah tut. İnşallah her şe yolunda gidicek cnm.
Benim de ilk gebeliğim düşük oldu ya kasımda düşükten sonraki ilk denememzi yaptık bekliorum bakalım.
Bende de oluo bazen bida gebe kalırsm kaybedermiim die. Rabbim hayırlısını versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?