bence ilk denemelerde olacak yasecim.folik plusda kullanıyorsundur sanırım.YAni sen bu ay korundun mu canım?Bence çokta bekleme senin bebğin küçük düşmüş.
kızlar ben geçtiğimiz 3 ay klomen kullandım yumurta takibim hiç yapılmadı ve başarısız olduk. bu ay hiç bir şey kullanmadım adetim 10 gün gecikti ve gele gele koyu kahverengi garip bişey geldi. nedeni ne olabilir bilmiyorum ama korkuyorum.internette kistten kaynaklı yazıyor bende kist var ama çok çok çok küçük.onun yüzünden olacağını sanmıyorum ayrıca kistim daha öncede vardı hiç böyle bişey yaşamamıştım.
kızlar nolur cevap yazın iyice evhamlandım ben bir hafta boyunca o garip şey geldi.
anatolya test yaptınmı belkı ustune gormedır.gercı ustune gorme nasıl oluyor tam bılemıyorum ama.test negatıfse kıstten suphelenılebılır.yada sen bu ay bal tarcın corekotu denedınmı.o bende adetımın son gunlerınde basladı kahverengı lekelenme 10. gune kadar surdu.belkı oyle bısı olmustur.baskada ıhtımal aklıma gelmıyor.olmazsa dr. a gıt
anatolya bir de kahverengi leke kötü deil die biliorum. rahimdeki kalıntılar atılo die biliorum ama benim int. ten falan okuduklarıma dayanarak. Zamanla düzene girer bence evham yapma.. ki kistten bile olsa belki vücudun o küçük kistleri atmaya çalışıodur. atılması da i i bi yandan..
slm kızlar epeydir uğrayamıyorum çok yoğunum bu aralar ve bu kadar işin arasında da hiç dermenım yok yorgunum ve çok fazla uykum geliyo...sizler nasılsınız? geçmişi okuyamadım ama inşallah herşey gönlünüzce gerçekleşiyordur..ben hala mide bulantıları yaşıyorum.18 haftalık olduk hala geçmedi...bu arada teyzeleri bir oğlumuz olacakmışctesi öğrendik...Rabbim isteyn herkese nasip etsin inşallah.dualarımdasınız kızlar Allah'a emanet olun..
slm kızlar epeydir uğrayamıyorum çok yoğunum bu aralar ve bu kadar işin arasında da hiç dermenım yok yorgunum ve çok fazla uykum geliyo...sizler nasılsınız? geçmişi okuyamadım ama inşallah herşey gönlünüzce gerçekleşiyordur..ben hala mide bulantıları yaşıyorum.18 haftalık olduk hala geçmedi...bu arada teyzeleri bir oğlumuz olacakmışctesi öğrendik...Rabbim isteyn herkese nasip etsin inşallah.dualarımdasınız kızlar Allah'a emanet olun..
Alla tamamına erdirsin canım sağ salim oğluşunu kollarına versin inşallah.
Merhaba aysu,
iyi yapmışsınız canım.hadi hayırlı olsun ciciler.çok şükr bi yaramazlık yok.ama nedense hala tedirginim.kal atışlarını duyana kadar sıkılıcam sanırım.neden böyle hissediyorum bilmiyorum.15. gün kan testi yaptırdım.1134 çıktı.sence nasıl aysucum?bu hafta sonu keseyi görmek için gitsem mi?
Merhaba aysu,
iyi yapmışsınız canım.hadi hayırlı olsun ciciler.çok şükr bi yaramazlık yok.ama nedense hala tedirginim.kal atışlarını duyana kadar sıkılıcam sanırım.neden böyle hissediyorum bilmiyorum.15. gün kan testi yaptırdım.1134 çıktı.sence nasıl aysucum?bu hafta sonu keseyi görmek için gitsem mi?
Kızlar selam..
Ben de regl olmuştum. Biraz gecikmişti ama bundan sonra düzene anca girer! Bu reglimde de pas geçicez. Nasipse bidaki adetimle çallışmalara başlıcaz. Ben de o zamana kadar ultrasonla bi kontrol yaptırıcam. Rahmim nası, kist vs. var mıdır die! Bi de kan sayımı ve 21 gün testi yaptırıcam. Soğan kürümü de tamamlıcam. Düşükten sonraki 3. adetime kadar bunları yaptırıp, rahatlamak istiorum. İnşallah bi sorun çıkmaz. Folik plusa ara vermiştim. Vücudum depo yaptı çünkü yeterince. Doktor tavsiyesiylen yakınlarda tekrar günde 3 tane atmaya başlıcam!!! Veeeeee silahlarımı kuşanıpppp bebeğimizi beklicez!! İnşallah Rabbim nasip eder bana da isteyen herkese de en hayırlı zamanda.
Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..
Aminn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?