hazelcim, yase,aysu ve tüm arkadaşlar galiba ben hamileyim.25.günüm bugün.dün akşam preesedin gebelik testini yaptım.pozitif çıktı.sabah da tekrarladım.sonuç aynı.yarın inşaallah kan testi yaptırıcam.
içim rahat değil.
hazel mutlaka o jeli al canım.ben sadece 1 kere kullandım.14.gün elime ulaşmıştı.sadece o gün kullandım.ve tutmuş.biliyosun ben bir yıldır uğraşıyorum.en son doktorum aşılama tavsiye etti.ocak ayına kadar bekleyecektim.bu arada preesedi almaya karar verdim.iyi ki de almışım.Rabbim isterse olur şüphesiz,o jeli sebebim oldu sanırım.
eczaneden 3.test aldım yaptım o da bariz pozitif çıktı.yarın kan testi yaptırırım .daha 3 gün vardı .bu kadar net belli olur mu ki?sevinmeye bile korkuyorum.sevdiklerimle paylaşmak istiyorum.ama erken önümüzdeki perşembe benim doğumgünüm .Rabbim bana en güzel hediyeyi verdi.
inşaallah canım ya.zor tutuyorum kendimi.böyle leyla gibiyim.aptal aptal gülüyorum.inşaallah devamı gelir.foruma gire çıka herbişeyi öğrendim.ilk hamileliğimde hiç bişey bilmiyordum.daha iyiydi valla.şimdi gerçekten korkuyorum.hayırlısı olsun.
hazelcim, yase,aysu ve tüm arkadaşlar galiba ben hamileyim.25.günüm bugün.dün akşam preesedin gebelik testini yaptım.pozitif çıktı.sabah da tekrarladım.sonuç aynı.yarın inşaallah kan testi yaptırıcam.
içim rahat değil.
hazel mutlaka o jeli al canım.ben sadece 1 kere kullandım.14.gün elime ulaşmıştı.sadece o gün kullandım.ve tutmuş.biliyosun ben bir yıldır uğraşıyorum.en son doktorum aşılama tavsiye etti.ocak ayına kadar bekleyecektim.bu arada preesedi almaya karar verdim.iyi ki de almışım.Rabbim isterse olur şüphesiz,o jeli sebebim oldu sanırım.
içim rahat değil.
inşaallah canım ya.zor tutuyorum kendimi.böyle leyla gibiyim.aptal aptal gülüyorum.inşaallah devamı gelir.foruma gire çıka herbişeyi öğrendim.ilk hamileliğimde hiç bişey bilmiyordum.daha iyiydi valla.şimdi gerçekten korkuyorum.hayırlısı olsun.
mrb kızlarrr nasılsınız canlarım cok fazla giremiyorum siteye.nasılsınız hepiniz iyisinizdir inş.
aysucugum bebeginin saglıklı olmasına cok sevindim canım.rabbim saglıklıca kucagına almayı nasip etsin inş.
yaseeeee inşşşşşşşş güzel haberler verirsin canım.
bizde iyiyiz kızlar bugün 3 lü test yaptırmaya gittik.hemde cinsiyet için ama benim sıpa göstermiyor bi türlü dr bişi göremedi gecen seferde yanıltmak istemiyorum sizi kıza benziyor ama tam emin deyilim demişti.bu günde hiç bir yorum yapmadı.nazlı olacak sanırım bizimki.aysuuuuu kız olursa artık senin oglanla bizim kızı beşik kertmesi yaparız:roflol: :roflol:
rabbim hepinize nasip etsin inş.kendinize ccoooookkk iyi bakın...
içim rahat değil.
mrb kızlarrr nasılsınız canlarım cok fazla giremiyorum siteye.nasılsınız hepiniz iyisinizdir inş.
aysucugum bebeginin saglıklı olmasına cok sevindim canım.rabbim saglıklıca kucagına almayı nasip etsin inş.
yaseeeee inşşşşşşşş güzel haberler verirsin canım.
bizde iyiyiz kızlar bugün 3 lü test yaptırmaya gittik.hemde cinsiyet için ama benim sıpa göstermiyor bi türlü dr bişi göremedi gecen seferde yanıltmak istemiyorum sizi kıza benziyor ama tam emin deyilim demişti.bu günde hiç bir yorum yapmadı.nazlı olacak sanırım bizimki.aysuuuuu kız olursa artık senin oglanla bizim kızı beşik kertmesi yaparız:roflol: :roflol:
rabbim hepinize nasip etsin inş.kendinize ccoooookkk iyi bakın...
mrb kızlar:hulya:hihoyyythihoyyyt
tüm hamileleri gönülden tebrik ederim...:teytey::teytey:
darısı herkesin başına...
DENİZXX bencede kızdır seninki çünkü erkek bebek hemen gösterio bizimki 14.haftada belli oldu..
kızlar bu arada bizde 18 haftalık olduk bugün, kanama falanda kalmadı çok şükür 2li 3lü testlerimizde normal,inş aAllah tamamına erdirir
topiğe ara sıra bakıorum ama artık pek kimseler olmuo hamile haberleri gelio ama..
hazelcim seni de beklioruz artık inş 1-2 aya haber gelcek senden de sakın ümitsizliğe kapılma azimle çalışmaya devam,mutlaka gelecek bebeğin...
murebducum tebrıkler canım cok guzel bır haber bu ama benım preseed hala gelmedıbunu kımseye anlatamadım.dalga gecer gıbı konusanlarda oldu.tepkı verınce gergın bır ınsan oldum.neyse ne yapalım.gelmeyınce esım bır tane daha sıparıs vermemı ıstemedı.guvenemedı.sozde adam tekrar gondercektı ama urunun ona gerı gıtmesı gereklıymıs.ona gerı gıtmezse ozaman kayboldu kabul edıp tekrar gondercekmıs.ama ben onu beklerken aylar gecıyor.gelsede bende denesem belkı ıse yarar.
Kızlar ya ben bu aralar aspirin olayına taktım. Uzun zamandır atıorum. Ama doktora danışmadım. Gebe kalınca da atsamm mı? Sakıncası olur mu?? Var mı kullanan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?