cnm belirtilerine bakılırsa gebesin ama umut vermek istemiyorum üzülmeni istemem.
canım bencede sen yarın ilk idrarınla test yap.bizede hemen haber ver :)
zaten ilk size vereceğim:)))
üzülmem canım üzülmem.tek kafama takılan göğüslerimin acımasının kesilmesi ve büyümesinin durması.bu kafamı katrıştırıyor bir tane.Neyse yarın test yapacağım sonuçta.BAna dua et çif çıksın.
merhaba ceylin.Ben kan tahlilini yaptımıycam.KEsin kararlıyım.Önce idrar testi yapacağım.sende mi geçen ay kimyasal yaşamıştın?Ben coraspirin ve polik plusa başladım canım.1 Aydır düzenli kullanıyorum.KAyıplar olunca coraspirin veridi doktorum.İnşallah beraberce tez zamanda gebe kalırız.
ewet canım bende geçen ay kimyasal yaşadım ama ben artık ara verdim gebeliğe tüm testlerimi yaptırmadan hamile kalmak istemiyorum çok yıprandım çünkü hadi bakalım yarın hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz
aslında benimde yaptırmam lazım.Ama gebe olursam hemen gidip üniversite hastanesinde test yaptıracağım.Genetik testlerimi yaptıracağım.şu anda içimin rahat olması coraspirin kullanmama bağlı.Kan pıhtılaşması olsa bile ilk etapta yapacakları şey coraspirin vermekmiş.Bu iğnelere falan kese görününce başlıyorlatrmış.eğer bende bişey çıkmazsa eşimin testlerine başlayacağım.
canım çok sevindim.Allah bu meleğini sana bağışlasın inş.şimdi hiç kötü şeyler düşünme bol bol dua et.Rabbim içini ferahlatacaktır.en kısa zamanda çok daha güzel haberlerini vermen dileğiyle.arkadaşlar test yaptım silik ikinci çiizgi çıktı henüz kan testi yaptırmadım.Çok mutluyum ama birazda tedirginim.iki tane kayıp olunca pek sevinemiyorum.Allahım isteyen herkese versin yarabbim.
arkadaşlar test yaptım silik ikinci çiizgi çıktı henüz kan testi yaptırmadım.Çok mutluyum ama birazda tedirginim.iki tane kayıp olunca pek sevinemiyorum.Allahım isteyen herkese versin yarabbim.
kızlar ben hastalandım bugun.zaten 25. gunumdu adet gunumdu yanı.belırtımde yoktu beklemıyordum.7. denemede fos cıktı(((
arkadaşlar test yaptım silik ikinci çiizgi çıktı henüz kan testi yaptırmadım.Çok mutluyum ama birazda tedirginim.iki tane kayıp olunca pek sevinemiyorum.Allahım isteyen herkese versin yarabbim.
kızlar ben hastalandım bugun.zaten 25. gunumdu adet gunumdu yanı.belırtımde yoktu beklemıyordum.7. denemede fos cıktı(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?