kızlarr dün adet oldum. ekim ayında aşılamam olacak büyük ihtimal. hayırlısı bakalım..
uzun bir aradan sonra herkese tekrar merhaba. evi taşıdık 1,2 aydır internet bekliyoruz sizleri çok özledim kızlar. bebek işini biz hala beceremedikklomen kullanıyordum yumurta takibi yapılmadığı için başarılı olamadık şimdi 15 tatile kadar bekleme kararı aldık olmazsa aşılama olacak.
hazelciğim ümidini yitirme bak varikosel ameliyatından sonra 3 ayda topluyor spermler kendini sizin sanırım 3 ay ya oldu ya olmak üzere bekle biraz. 6 ay 7 ay sonra hamile kalanlar oluyor sabret biraz.
bu arada ağustos hamişlerini canı gönülden kutluyorum. Allah tamamına erdirsin inşallah.
kızlarr dün adet oldum. ekim ayında aşılamam olacak büyük ihtimal. hayırlısı bakalım..
canım bende dün adet oldum aşılamaya başlıyorum hayırlısıyla.yarın doktorla ilk görüşmem olacak ve ilaçlara başlıycam allah izin verirse.
canım bende dün adet oldum aşılamaya başlıyorum hayırlısıyla.yarın doktorla ilk görüşmem olacak ve ilaçlara başlıycam allah izin verirse.
GÜZELCİM DÖLLENME ZAMANI DA ÖNEMLİ BENCE. ben erken oldunu düşünüorum. ama idrarını tutup sıvı alımını 3-4 saat kesip bi yap bugün ya da yarın çift çıkarsa ovu. testi gebelik olabilir demek. deneyebilirsin. ama negatif çıksa da gebe olabilirsin. ifrara geç belli oluo ya. bakalım artıın inşallah bu ay güzel haberler alırız senden..
Aysu senin gebelik belirtilerin neydi?
Eğer aynı koyulukta ise yani ovulasyondaki gibi pozitifse gebe olabilirsin.ama silikse normal .o şekilde her zaman çıkabiliyor.
ovulasyon testinde adete bir gün kala çif çizgi çıkması hakkında bilgisi olan var mı?
aynı koyulukta.Ciddi misin canım.Duydun mu böle bişey ne olur bişeyler yaz.
aynı koyulukta.Ciddi misin canım.Duydun mu böle bişey ne olur bişeyler yaz.
off kızlar canım çok sıkılıyor.artık bir beklentiden iyice uzaklaştım.bebeğimi kaybettikten sonra adet döngüm düzensizleşti.mesela bu ay kaçında adet olucam tahmin edemiyorum.böyle de olunca heyecan iyice azalıyor
cnm ben topiklerde çok duu ovi.testinde çift çizgide koyu ise gebelik olabiliyo.
bence bi test yap cnm.
inşallah hayırlı haberler cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?