- 12 Nisan 2010
- 336
- 0
cnm regli günün pazartesimi?
evet aysu .pazartesi olman lazım dedi doktor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm regli günün pazartesimi?
evet aysu .pazartesi olman lazım dedi doktor.
kızlar aranızda pko olup da doğal yoldan hamile kalan var mı?ben pko olduğumu bebeğimi kaybettiğimde öğrenmiştim,o zaman tedavisiz hamile kalmıştım.ama şimdi tanılı bir rahatsızlık olunca aklım karışıyor.
canım tedavi sürecine başladık.glukophage kullanıyorum.zaten adet siklusumda problem yoktu.her ay düzenli oluyordum.yani yumurtlama sorunu yok dedi doktor.kürtaj olmasam pkoyu farketmeyecektik.hayırlısı bakalım,Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin inş hepimize.muhribecim o konuda duyduklarıma göre.uzun sürebiliyor.ama imkansız değil.vaktin yoksa yaş itibariyle doktor kontrolünde olmanı tavsiye ederim.yok beklerim diyorsan kendine zaman da verebilirsin.
canım tedavi sürecine başladık.glukophage kullanıyorum.zaten adet siklusumda problem yoktu.her ay düzenli oluyordum.yani yumurtlama sorunu yok dedi doktor.kürtaj olmasam pkoyu farketmeyecektik.hayırlısı bakalım,Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin inş hepimize.
murebdu sen 2. bebek için mi uğraşıyorsun canım?
kızlar aranızda pko olup da doğal yoldan hamile kalan var mı?ben pko olduğumu bebeğimi kaybettiğimde öğrenmiştim,o zaman tedavisiz hamile kalmıştım.ama şimdi tanılı bir rahatsızlık olunca aklım karışıyor.
maşşallah rabbim nazarlardan saklasın.canım benim kan sonucumu cuma alacam söylemeyi untmuşum.dr ultrasonda baktı cok güzel görünüyor dedi şükürler olsun.kan sonucunu daha almadım.sen testlerini nerde yaptırıyorsun ben özl yaptırdım.35tl aldılar sen nerde yaptırdın ve ücret ne kadar aldılar merak ettim.cnm inşallah pazartesi günü hayırlı haberlerle gelirsin.dualarımız seninle :Saruboceq:
denizcim hoşgeldin.özlettin kendini.
kültürün temiz çıkmış çok sevindim cnm.
ikili test için kan verdik cumartesi çıkıcak ultrasonda bakıldı herşey güzel çıktı.sana nasıl yapıldı ikili test cnm?
denizcim nasılsın canım uzun zamandır göremedim seni
mrb canım bende pkoluyum ama hamd olsun hamileyim.dogal yolla sayılmaz ama sadece cok şükür klomen ve catlatma ignesi sayesinde hamile kaldım canım.bence korkulacak bişi deyil ben hiç korkmadım kafamda karışmadı hatta pkolu oldugumu bile unutmuştum.pko kısırlık demek deyildir tatlım sadece bazı kişilerde hamileligi geciktirebilir valla ben pkoyu bi hastalıktan bile saymadım hiç.çünkü bunun tedavisi cok basit tatlım.eşimde spermazlıgı vardı onu düşünmekten aklıma bile gelmemişti.bence sende canını hiç sıkma rabbim ol deyi verince herşey olur.bolbol et canım.hakkında neyse hayırlısı o olur inş.
denizcim çok sağol içimi rahatlattın.dedim ya ben de pko olduğumu yeni öğrendim.bebeğime doğal şekilde hamile kalmıştım ama ansızın kaybettim.Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın.doktorum pkosun ama önemli seviyede değil dedi.zaten kendi kendine hamile kalman bunu gösteriyor dedi.adet düzensizliğim de yok çok şükür.inş Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar verir hepimize.