Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kandiliniz mübarek olsun kızlar..
Aysucum döndünüz mü İstanbul' a. Bebeği duyunca naptılar!?!
döndüm cnm herkes çok şaşırdı valla annem hala şoklarda cnm ya görsen varya hepsi aptal aptal suratıma baktılar
aysucum biraz daha sölemesedin de şöle karnın belli olmaya yakın sölesedin nolcaktı acaba! 4-5 ay sonra anne oluorum die. Zaman kısalmış olurdu? O zaman daha da şaşırırlardııı...
murebdu test yapmadın mı?
Allah hepiniz hakkında en güzelini en hayırlısını nasip etsin''hz zekeriya'ya nasip ettiği gibi temiz bir nesil nasip etsin''.
Gücü herşeye yeten Rabbim bizi sevindir.bizi ümitsiz çaresiz bırakma,senden başka kimsemiz yok.Bize hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar nasip et.Sen duaları işitensin.yüreğimizden gelen bu ortak duamızı bu mübarek günde kabul eyle.Sana sığındık Ya rabbi.Şüphesiz sen en doğruyu bililirsin.Hakkımızda en hayırlı neyse şüphesiz sen bilirsin.Hayırsız olanı istemekten sana sığınırız.Evlat hasretiyle yanıp tutuşan arkadaşlarıma bana bütün isteyenlere hayırlısıyla temiz salih evlatlar nasip et ya Halık,Ya Rahman,Ya Rahim,Ya Kadr,Alim....
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Benim ilk deneme demiştim ve muhtemel adet günüm 7 Ağustos :) İnşallah Rabbim aratmaz bizi.
selam kızlar ben geldim
nasılsınız