- 8 Mayıs 2010
- 398
- 0
Üzülme canım ya kısmet deilmiş. Geç olsun güç olmasın. Vardır bir hayır.. Kaç gün geçmişti adetinden kan testi gebelik için yaptırdığın di mi? absynt tedavi olarak kaçıncı hangi aşamadadın ya bu ilk gebeliğin olcak di mi Allah izin verirse?
Canım, teşekkür ederim. Ben sizlere şunu söylemek istiyorum, çok gençsiniz, her ay oldu-olmadı telaş edip kendinize eziyet etmeyin ne olur. Daha önünüzde çok güzel zamanlar var, inşallah üzmez de tez zamanda gelir bebişleriniz sizlere ama bir kaç ay geç gelmeye karar veririse de üzülmemeye çalışın canım. Yeter ki sağlığınız yerinde olsun...
Canım, benim aşılama yapıldı bu ay. İşleri hızlandırmak adına yapılmıştı çünkü gelecek ay başka bir tedavim başlayacaktı ve beni büyük ihtimal menapoza sokacak. Toplamda 3 aydır deniyoruz, son ay klomen ve aşılama yoluna gidilmişti, fiyasko tabii :a015:
Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
absynth, canım üzülme lütfen. Kısmet değilmiş. Önümüzdeki her ay bizim için yeni bir umut.
Biliyorsun stres bütün hastalıkların, bütün sorunların anası.
Rahat olacağız, stres yapmayacağız. (Evet demesi kolay biliyorum)
Ama şu aşamada bunu yapmaktan ve Allaha sığınmaktan başka yapacak birşeyimiz yok. Sende biliyorsun.
Ekincim sağol canım. Canım yaşlarımız yakın ama senin moralin bozulmasın sakın. En büyük avantajın sağlığın...
Bu ay olmazsa gelecek ay elbette, vazgeçmek yokkk :lepi: