Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,
Benim SAT 10 HAZİRAN hiç gecikmez gününde olurdum test yapsam çıkar mı acaba kızlarr??
kızlar benimde beklenmeyen adet tarihim 29 temmuz.bende dün gördüm pozitifi 15.günümdü.bende hep 13.gün görürdüm ama bu ay ilk defa gecikti nedense.
Canım gittim.Yarın sonucum çıkacak :)bende ii tatlım beklemedeyim.
cnm gittin mi test yaptırmaya?
Canım artık bende istemey başladım,hayırlsıysa inş öyleyimdir.Candas bence sen hamilesin canım.
Canım inş.Yarın öğleden sonra sonucu alcam.candas ben çıkıyorum.tekrar siteye girdiğimde güzel haberlerini duyarım inşaallah.kaydirigubbakcemile5
canım nasılsın.Adet oldun mu?Merhaba kızlar,
Nasılsınız? Bugün çok sessiz kalmış burası...
Canım bende 6 gün geciktim.Varsa eğer idrarda çıkmadı.Kan verdim bugün.İnş sende çıkar.Merhaba,
Benim SAT 10 HAZİRAN hiç gecikmez gününde olurdum test yapsam çıkar mı acaba kızlarr??
candass canımm merak ettim inşallah hayırlı haberdir
Canım testi yaptırdım ama yarın öğlen belli olacak.Çatlayacam iyice.
efnanim tamam.Geçmişi okuyamadım o yüzden yazamadımda.Hemen geliyorum.
Yase cim daha belli değil.
İnş hayırlı haberler veririm.Ve hepimiz birgün bu güzel haberi en tezinden verir.
Alah hepimizin gönlünce verir inş.
Merhaba,
ekincim ve absynth durumlar böle .
adetin 10. günü de dahil 14. günü de ovu. testi dha pozitif yok anlamadım. Geçen ay 12. 13. günlerde çift çizgidi. Şimdi daha yok. Bazı aylar belli olmuo işte..
geblik haberleri var ne güzel.
candas senden haber var mı canım gebe misin kan testine göre?
ekincim inşallah ağustosta kalırsın gebe. her şein bi zamanı var.ben de bu ay olmassa ağustosta inş. dicem. ne yapalım. Allah bilir..