Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
absynth yaa ınsallah ıyı cıkarsa hemen yazıcam buraya.
canım ama rahım fılmı cekılen yere gore degısıyor cunku benım cektrdıgım yerde dr dedıkı hemen ılıskı olur banyo yaabılırsın problem olmaz dedı.bazısına da 1 ay bekleyın dıyorlarmıs.gercı bu ayda bısı cıkmadı bende farketmedı yanı
canım senın ılk cocukmu olcak bu .
hımm evet nurtencım bencede bırdaha yaptırın ve gıtsın mutlaka.hep bız yıpranıyoruz ama ya onlardada sorun varsa.ondanda gecıkıyor olabılır degılmı.
kızlar ya bu rahim filmi rahme ters bi etki mi yapabilio? öle bi ihtimal mi var? radyasyon var ama geçio denio. gerekirese bi ay da yapmayız ama. hemen ilişkiye de girebilirsin gebe kalsan bişi olmaz diomuş doktorlar aletin kalitesine göre sölüola işte. kist varken yaptırmak daha mı kötü olur anlamadım ya pazartesi düşünmüştüm ama. ben kararlıyım. bana bildiniz duydunuz şeler varsa yazar mısnız?
llüüüttffennn. çok karıştım ben . abartıorum belki ama. napimm. hoşgörünüze sığınıorum..
teoman cem kadıoglu nurtencım.pzt ve pers 12 ıle 2 arası randevu verıyor muayene ıcın.ona gerek yok ama sımdı.once bır hastanede baksınlar ısterse eger varıkosel derse ona gıdersınız.
Yasecim, bence önce bir başka doktora git. Yaptırmak istediğin testleri, doktorların bu testleri hangi hallerde gerekli gördüklerini filan bir iyice danış. Hatta doğrudan ikinci bir fikir almaya geldim, vakit kaybetmek istemiyorum, doktorumu değiştireceğim de diyebilirsin.
Bu düşündüğün testleri bir hekimle tartışmadan şimdi ne desek boş hayatım kaydirigubbakcemile3
o zama ben rahim filmi yaptırmadan doktora gidim başka. ultrasonda diğer doktorun kist gördünü ama her testin yapılmadını sölim.. testleri yaptırma k istedimi.
aslında ben rahim filminden kurtulup sonra başka doktora gitmeyi düşünmüştüm ama.
kızlar en iisi ben yatim da yarın kalkıp aç karnına başka bi doktora gidim. baksın ultrasonla tesleri de yapın diim gerek duymaz nlar ama. ! . zate filmii çeltirsem de pazartesi ya da salı olur.
ben yarın yarın dan sonra başka yere bi kontrol olim. olmıcak başka türlü..