- 7 Mayıs 2010
- 1.207
- 79
1 yıllık evliyiz daha yeni denemelre başladık bakalım dr hiçbişeyimin olmadığını söyledi tüm testleri yaptırdım 3 farklı hastanede aslında ben bisüre daha düşünmüyordum master yapıyorum fakat benle evlenen herkes hamile kaldı hayatta ilk defa kendimi kötü hissettim.birde benim halalarımın çocuklaarı hep tedaviyle oldu bende onlar gibi olursam die korkuyorum kız halaya benzermiş ya o nedenle.hayırlı ve tez zamanda bebişlerimiz bizimle olurlar umarım
dur canım bekle bence senin bebeginin olması bizlerden daha yüksek.keşke bende halalarıma cekseydim hepsinin cok fazla cocugu var.bence kendini böyle şeylerle stres yapma alakası bile yok.ne güzel birşeyinde yokmuş en kısa zaman olur sen merak etme.sadece sıkma canını oluruna bırak.zaten korunmayı bırakınca cogu kadında hemen gebelik gercekleşmiyor canım.kiminde ilk ay kimde 3 4ay kimisinde de 1 seneye kadar sürebiliyor.o yüzden biran önce olmasını istiyorsan kafana takma.kendini rahat bırak olacakmı acaba diye düşünme.hadi canım inş bu ay güzel haberlerini alırız hayırlısıyla :Saruboceq: