- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kızlarr hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gözün aydın canım..sağlıklı bişekilde kucağına alırsın inşallah bebeğini ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kızlarr hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
slm denız nbr
hayıt tohumu nasıl bısı neye ıyı gelıyor[/QUOTE
hayıt tohumu aktarcılarda satılıyor tatlım yüksek fsh cok iyi geliyormuş.kadınlık hormonlarını düzenliyormuş.adet düzensizligine iyi geliyormuş.kısaca hamile kalmayı kolaylaştırıyor.daha da co faydası var.bunu denememiştim bu ay da bunu deneyecem bakalım hayırlısı...
hayıt tohumu nasıl bısı neye ıyı gelıyor[/QUOTE
hayıt tohumu aktarcılarda satılıyor tatlım yüksek fsh cok iyi geliyormuş.kadınlık hormonlarını düzenliyormuş.adet düzensizligine iyi geliyormuş.kısaca hamile kalmayı kolaylaştırıyor.daha da co faydası var.bunu denememiştim bu ay da bunu deneyecem bakalım hayırlısı...
kızlar mrb bende ancak girebildim epeydir uğrayamıyorum .bende size bişey soracaktım soğan kürü yapıyodum fakat 2 gündür içemedim yoğunluktan devam ediyim mi yoksa bırakayım önümüzdeki ay tekrar mı başlayım?
kızlar mrb bende ancak girebildim epeydir uğrayamıyorum .bende size bişey soracaktım soğan kürü yapıyodum fakat 2 gündür içemedim yoğunluktan devam ediyim mi yoksa bırakayım önümüzdeki ay tekrar mı başlayım?
bence devam et bende öyle yaptım .cok düzensizdi sogan kürünü 10 gün kadar yaptım allahıma cok şükürler olsun 3 aydır cok düzenli
gözün aydın canım..sağlıklı bişekilde kucağına alırsın inşallah bebeğini ...
ponisponnnn çokkkk tebrik ederimm ayyyy hamişler dua edin darısı başımızaaa.....
posnisponn hayırlı ugurlu olsun canıma.s. ne olur bizleri unutmayın bol bol dua bekliyoruz lütfen.hamilelerin duası kabul olurmuş:Saruboceq:
aslında ben şimdiye kadar kaç günde adet oluyordum bilmiyorum 2 aydır hesabını yapıyorum 28 veya 29 oldu bakalım inşallah bu ay hamiş kalırız benim için bu ayın önemi daha büyük 19 temmuz yani benim adet olma günüm evlilik yıldönümümüz umarım olmamda kocama dünyanın en muhteşem hediyesini veririm:Saruboceq:
duaların sizinle kızlar darısı tüm isteyenlerin başına.hayırlısı neyse o olsun kızlar.sırada sen varsın deniz diğer ay senden bekliyorum gelişme..
özlemcigim aynıyız:dance: benimde 27si ile 30 temmuz arası adet olmam gerek ve evlilik yıl dönümümüzde 27 temmuz.ayyyyyy inş canım ya bu ay koçişlerimize büyük bir hediye versek ne güzel olur dimiiii:Saruboceq:
inşşşşşşşşşşşşşş.Allahın izni ile olacak canım sende dua et.canım benim sen hiç birşeyi kafana takma bende yaşıyorum senin dediklerini ama kimse umru deyil artık sende takma en kısa zamanda bebişinle olsun canım.kaçyıllık evlisin bu kacıncı denemeniz birde sizde bi problem varmı.kusura bakma cok soru sordum
ahhh canım benimmm inş.bu ay ikimizinde 2 yumurtası olmuştu ikiz olsa falan dedik hatırlıyormusun seninki tutmuş bak benimki foss cıktı.Allahın izni ile inşbu olur ama gercekten canı gönülden dua et ne olur:Saruboceq: