slm kızlar.yarın dr.la goruscez.amelıyat derse cuma olcak esım.ve ben cts ye kadar ınternete gıremem heralde.yani yarın aksam ve cuma gıremzsem bılınkı amelıyat oluyor.dua edın lutfen hersey yolunda gıtsın
cnm saolun hazelde sende beni merak etmişsiniz canlarım benm normalde net yok giremiyorum ama şimdi kuzenime geldim ordan yazıyorum.bugün reglim gelmedi ama malum bnm biraz düzensiz yani gecikebilir inşş meleğim bnmledir kızlar nolur duanızı eksik etmeyin cumaya kadar olmazsam test yapıcam inşşş hayırlı haberler veririm sizlere grşz
slm kızlar.yarın dr.la goruscez.amelıyat derse cuma olcak esım.ve ben cts ye kadar ınternete gıremem heralde.yani yarın aksam ve cuma gıremzsem bılınkı amelıyat oluyor.dua edın lutfen hersey yolunda gıtsın
slm kızlar nasılsınız?
tugok benim adetim geçti ama hiçbir belirtim yok ..hemde hiçbiri dün yumurta beyazı gibi bir akıntı geldi anlam veremediğim 4 gündür ateş ölçüyom hep 36.1 2 3 anlamadım yarın için test yapayım dedim eşim bir hafta daha bekleyelim dedi bekleyecem bende ama ümitlenmemeye çalışıyorum çünki streslenince 2 hafta kadar uzayabiliyor adetim..[/QUOT
ay merak ettim şimdi inşallah vardır bişeyler iyi bi haber alalım artık kabarsın şu hamişşler listesi artıkk...
selam kızlarr
umarım herkes iidir
selam canım iyiyiz sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?