Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Diğeri alındıktan sonra kontrole gittin mi canim

Canım daha alınmadı. Ofis histeroskopisi oldum dr rahmin durumuna ve zarın kalınlığına baktı. Rahmim 2 tarafında zar varmış biri kalın, diğeri sorun olmaz dedi dr.

Bidaha gittim dr. Ama ona bakilmadi ne durumda bilmiyorum henüz gebelik te olmadi sizde umidinizi kesmeyin pihtilasma olupta hamile kalanlarda çok Allah dermansiz dert vermezmis inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kimseyi evlat hasreti cektirmesin inşallah

selam arkadaşlar . 1 yıldır bekliyorum bu ay ovulasyon testinde 18. gün koyu oldu ( ama kopkoyu değil c çizgisinden açık) sonra silikleşmeye başladı. süreleri değerlendirdik bat 3 temmuz bekliyoruz bakalım.. pek ümidim yok çünkü lh hormonum düşüktü ve zaten ov. testinde de tam koyu olmadı hiç bi zaman

inşAllah hayırlı haberler alırsın canım az kalmış batına da

Kızlar benım sıyah gelen seyler kanamayla devam edıyo yarın dr a gıdıcem ıcerısımı temızlenıyo bılmıyorum korkuyorum kanamanın kesılmemesınden kotu seylerde

Şimdiden büyük geçmiş olsun. Bu operasyon nerde olacak peki ? Sonrasında bebek için bekleme sürecin ne kadar olacak ?
Doktorun anlaşmalı olduğu özel bir hastanede olacak sanırım eşimden de sperm testi ve benden de ameliyat öncesi gerekli kan testleri Ankara tıpta yapılacak bir ay belki ilaç kullanırsın sonrasında sperm sonuçlarına göre ya kendi halinize bırakırım ya aşılama ya da tüp bebek dedi inşallah ameliyat başarılı şekilde gerçekleşir

Selam kızlar benimde bata 1 hafta kaldı 11.günü yumurtlama oldu benim.
Karnımda doluluk hissi var hep şişkinim gibi arada kasıkta kasılma ağrı da oluyor ama bakalım.
Tek ilişki olmuştu bu ay pek önemsemedim.
Olursa olur olmazsa diğer ay daha çok dikkat edicem.
Aspirin folik içiyorum. Tiroid ilacı bide alerji ilacı içiyorum.
Bakalım hayırlısı

Yaa canım benim hadi hayırlısı inş hamişsindir

Kızlar benım sıyah gelen seyler kanamayla devam edıyo yarın dr a gıdıcem ıcerısımı temızlenıyo bılmıyorum korkuyorum kanamanın kesılmemesınden kotu seylerde

Canım bnce normal biraz bekle bakalım. Zaten adet olmamış mıydın? Adetin bitsin kanamanda kesilir bence.

tek ilişki ise o ilişkinin üzerinden 7-8 gün geçtiyse kana karışmıştır
başka seçenek yok çünkü
en sevdiğim şey şüpheli ilişkinin zamanını bilmek
döllenme olduysa o zaman olmuştur ve bu nedenle test zamanını bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…