- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #1.641
2 3 ay beklıcez evt cnm guzelce muayne olucam hep hamıle kalmadan da dr a gttm hıc kalo seklı catallı falan dıyen olmadı kafam ıyıce karıstı operasyon a gırıcem korkuyorum ya
Bılmıyorum nasıl olcak cnm ıkıncı kurtaj kotu olmasında sımdı sıfırdanmı baslıcm tekrarmı kanamalar olcak ya 40 gune gelmstık atlatmıstıkCanım anestezili yapılır büyük ihtimal. Birde kazıma yönetemi artık kullanılmıyo. Benim kürtaj vakumlu yapıldı. Belki seninde öyle yapılır.
Bılmıyorum nasıl olcak cnm ıkıncı kurtaj kotu olmasında sımdı sıfırdanmı baslıcm tekrarmı kanamalar olcak ya 40 gune gelmstık atlatmıstık
Buarafa adet olmusum dr oyle dedı hormonlarınız yerıne gelsın ıns dedıgın gıbı olur cnm rahım dılmı kac dk suruyoBence aynısı olmaz. Sonuçta küçük bir parça kalmış.
Buarafa adet olmusum dr oyle dedı hormonlarınız yerıne gelsın ıns dedıgın gıbı olur cnm rahım dılmı kac dk suruyo
Benim ilk gebeliğimde düşük olmuştu. İkinci gebeliğimde kalbi durdu. Araştırılınca bende pıhtılaşma proteinlerimi kodlayan genlerde mutasyon çıktı. Fetüste de 45,x yani Turner sendromu olduğu ortaya çıktı. Şimdi eşimle bana sitogenetik analizler yapılacak. Onun sonucu çıkana kadar da “pause” a basılı kaldık.Sizdeki sıkıntı nedir acaba?
Anladım çok geçmiş olsun inşallah istediğiniz gibi ilerler süreç novarta mı yapılıyor bu işlemlerBenim ilk gebeliğimde düşük olmuştu. İkinci gebeliğimde kalbi durdu. Araştırılınca bende pıhtılaşma proteinlerimi kodlayan genlerde mutasyon çıktı. Fetüste de 45,x yani Turner sendromu olduğu ortaya çıktı. Şimdi eşimle bana sitogenetik analizler yapılacak. Onun sonucu çıkana kadar da “pause” a basılı kaldık.
Umarım az stresli bi süreç olur. Hayır üniversitede yapılıyor.Anladım çok geçmiş olsun inşallah istediğiniz gibi ilerler süreç novarta mı yapılıyor bu işlemler
Ay kadon olmam cok zor ya gercekten adet oldm sanrm ama hala kanama var yavas yavas bıtmesı lazım bakalm bıkacgune neler yapck bıde saaabh ıkı kere bas parmagm kdr buyuk sıyah seyler geldı man pıhtısımı ıcerde kalanlardanmmı bakalm anlamadmGözünaydın canım. Normale dönüyo demek hormonların artık. Rahim filmi 5 dk cık sürüyo. Ama bana 5 gün gibi geldi. Zardan dolayı çok sancılı oldu ve bir tüpüm ve rahmimin yarısı filmde gözükmedi.
Ay kadon olmam cok zor ya gercekten adet oldm sanrm ama hala kanama var yavas yavas bıtmesı lazım bakalm bıkacgune neler yapck bıde saaabh ıkı kere bas parmagm kdr buyuk sıyah seyler geldı man pıhtısımı ıcerde kalanlardanmmı bakalm anlamadm
Dr kurtaj ıcın bıkacgun bekleyelm belkı o parcaları adetle atarsın demıstı sabahtan berı 4 oldu ıns kurtaja gerek kalmaz cnm tekrarda. Ya sen hangı sehırdeydonCanım normal ama gelsin ki içeride kalmasın.
Gunaydin canim sen Nasil oldunCanım normal ama gelsin ki içeride kalmasın.
Bugun daha cok kanama var ıcerısımı temızlenıyo anlamadm kı korkmaya basladım artık adetse bekdr surcek hersy gzl olcak derken kotu olmasn kanamanın artması bana sıkıntı vermesınCanım normal ama gelsin ki içeride kalmasın.
Tiroid ilaçlarını sürekli kullanmanız gerekir. Doktor kontrolü sürekli şart. Yeni yeni okuyorum belki sonra gittiniz kontrole ama yazdıklarınızı görünce hemen yazmaktan kendimi alamadım. Ben de aynı dertten muzdaribim çünkü. 42 yaşındayım çocuğum yok iki kere hamile kaldım ama olmadı maalesef. Haşimato hastası olduğumu öğrendim pıhtılaşmam var. Hamilelik için ileri yaştayım. Sizler gençsiniz hiç umutsuzluğa kapılmayın lütfen.Benim tsh 7.25 ti Dr. Dusmesi lazım dedi dahiliyeye felan gittim ilaç yazdi ultrasin cekildi bisey cikmadi çok şükür ilacın 14. Günü 3.48 e dusmustu sonra ara ara unuttum icmeyi 3.86 olmustu sonra ilaç bitti gitmedim bidaha nasildir bilmiyorum canım hafta ya belli olcak oda bakalm
Kızlar iyi akşamlar ovülasyon testi yaptım da üstteki düne alttaki bugüne ait dün hafif ama deneyelim demiştim bütün daha koyu çıktı tekrar deneyelim mi yoksa bugün es mi gecelim gün aşırı olsun deniliyor ya kararsız kaldım
Selam. Biraz geç oldu cvp için ama şimdi gördüm msjı.
Lh yükseldikten ( yani çift çizgiden) 1 gün sonra yumurtlama oluyor. Yumurta da 1 gün fln yaşıyor. Yani çift çizgiyi gördükten sonra rahat bir 48 saat vakit var denemek için.
Sperm kalitesi için günaşırı ilişki daha iyi. Yani bir gün es geçmek için vaktiniz vardı. Umarım çok geç olmamıştır cevabım, zira hala 24 saatiniz var. :))
Ben de aynı durumdayım, yumurtlama dönemim. İnşallah allah gönlümüze göre verir, aynı dönem hamilelik de nasip eder.
Bugun daha cok kanama var ıcerısımı temızlenıyo anlamadm kı korkmaya basladım artık adetse bekdr surcek hersy gzl olcak derken kotu olmasn kanamanın artması bana sıkıntı vermesın
Ikıncı ucuncu gun yogun olurdu parcalar falan gelıyo belkıde oyuzden dıyorum anlamadım kı sanırım adet boyle gıderse kanama azalmıcakmı ki korkuyorum ya nolcak bana boyleCanım adetin yoğun mu oluyodu ki normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?