Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Test yap canım Allah korusun.kalp durmayla ilgili
Testte genelde bir şey çıkmıyor, beni bişey çıkmadı ama tiroidden olabilir dediler bana sadece.

Psikolojik pozitif görme sizinki belki de :) daha çok erken 2 gün sonra tekrar dene bence adete kadar ümit var :)

Pazartesi çatlatma iğnesi oldum, yarın da catlamis mi diye kontrol var bakalım, çok stresliyim çok :)
Bu işlerde stres çok çok önemli. Biliyorum elinde değil ancak kendini olumlu anlamda telkin et kafanı başka şeylerle meşgul et ilgi alanına giren hoşuna giden şeyleri yap. Güzel haberlerini bekliyoruz

Pazartesi çatlatma iğnesi oldum, yarın da catlamis mi diye kontrol var bakalım, çok stresliyim çok :)

Canım tam da en önemli dönemdesin inşallah şu an döllenme olmuştur bebeğin tutunmaya çalışıyprdur amaa sen böyle stres yapmayı bırak başka şeylerle uğraş kafanı dağıt mutlaka

Canım tam da en önemli dönemdesin inşallah şu an döllenme olmuştur bebeğin tutunmaya çalışıyprdur amaa sen böyle stres yapmayı bırak başka şeylerle uğraş kafanı dağıt mutlaka

Çok haklısın, keşke yapabilsem. Kötü düşündüğüm ne varsa geliyor basıma, hala stres yapıyorum

merhabalar benim 21 aylık bi kızım var Allah bağışlasın eşimle düşündük taşındık eksisi artısı 2.çocuğumuzu yapmaya karar verdik çalışmalara da başladık inşallah hayırlısıyla olur Allah herkesin gönlüne göre versin bakalım ne zaman olacak

Hayırlısı olsun inşaallah

Maşallah canım Allah başığlasın yavrularımızı. İnşallah Rabbim gönlüne göre verir

Bir de benim yaşadıklaeımı duysan :) bende her zaman derim bütün olumsuzlukları yaşadım, ama yinede umudum var korkma canım hep dua et oluvak inşallah bir gün

İnsallah canim, rabbim sana da bol sabır versin. Yüzümüz gülsün bir an önce :)

Aminn :) artık üzülmek yok inşallah sıra sıra hamile kalıcaz, senden alırız ilk haberi inşallah :) bana daha 2 ay var :)

Neden 2 ay, kürtaj mi oldun? Ben de geçen yıl bekledim 3 ay, kendimi toplayamadigim icin 2 ay da ben ekledim :)

mavitosbik07 3 ay önce işte sürpriz gelip sürpriz giden bebeğim için yatarken kalkarken sürekli stres yapmıştım, benim 2 ay önceden folik ve aspirin içmem lazım kesinlkle riskli gebe olduğum için. Plansız olup 1.5 aylıkken öğrenince ..
Hep korktum olmayacak işte ilaç içmedim bu saatten sonra çok geç dedim, kesin 3 aylıkken birşey çıkacak vr kaybedicem dedim ne kadar salakmışım.
Oğlum 2 yaşında çok erken daha çok küçük zamanı değil düşünmüyodum 1 ayıl daha falan hep böyle salak salak düşündüm nasıl yapıcam napıcam, ya kaybedersem ..
Son gün zaten nette hep kalp durması ile ilgili araştırdım gittim 1 2 gün önce kalbi durmuş dediler aşırı stresliydim yani olan oldu .. hem stres hem tiroid yaptı eminim ..
Aslında düşünmüyordum yine ama deneyelim dedim belki hemen olmaz zaten diye .. ksmet .. ama sakın stres yapma herşey olacağına varır

Neden 2 ay, kürtaj mi oldun? Ben de geçen yıl bekledim 3 ay, kendimi toplayamadigim icin 2 ay da ben ekledim :)

1 ay oldu adetten sonra dene dedi dr. Denicektim bu ay ama işte çarpıntı ve titeeme başladı birden geçen hafta ben hastayım heralde ddim gittik tiroidim tavan yaomış endokrin dr u asla hamilelik düşğnme en az 1 ay değerlerin düşene kadar dedi .. yani bayramda dr a gidicem tahlil var, dr bakıcak izin verirse denciem, izin vermezse ağustosa kalacak :) geç olsun güç olmasın

Geçmiş olsun canim, bulamamak mi kötü yoksa bulup kaybetmek mi? Çok zor, Allah’tan senin bir tane yavrun varmış, güç veriyordur sana. Evet kötü düşünceleri enerjileri kovuyoruz artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…