- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
sağol kuzum :) bakalım kendi testimde ne görücem bu ay :)
ne kadar geçti kuzum ? kaç gün ?
Bnde bu ay adet olmayı bekliyorum rahim filmi çekilcem. 4 gün gecikti. Şüpheye düştüm walla hamile olabilir miyim ? Test falanda yapmıyorum. Bu ay hem 20 lik dişimi çektirdim hemde antibiyotik kullandım. 2 gündür belim ağrıyo. Eşimde test yap deyip duruyo. Operasyonda geçircem çok korkuyorum. Adet olmak istiyorum. Daha bebeğin kalbinin durması ile ilgili test sonuçlarımda çıkmadı.
Günaydın kızlar hayırlı cumalar:))
Ah canım keşke fotoğraftan size gösterip sorabileceğim bir test sonucum olsaydı. Ama bildiğin negatif zaten. Çıplak gözle iyice evirip çevirince gerilerde birşey var gibi bana :) o da işte olmayan şeyi oldurmak zorla :)
Bu işlerde stres çok çok önemli. Biliyorum elinde değil ancak kendini olumlu anlamda telkin et kafanı başka şeylerle meşgul et ilgi alanına giren hoşuna giden şeyleri yap. Güzel haberlerini bekliyoruzPazartesi çatlatma iğnesi oldum, yarın da catlamis mi diye kontrol var bakalım, çok stresliyim çok :)
Pazartesi çatlatma iğnesi oldum, yarın da catlamis mi diye kontrol var bakalım, çok stresliyim çok :)
Canım tam da en önemli dönemdesin inşallah şu an döllenme olmuştur bebeğin tutunmaya çalışıyprdur amaa sen böyle stres yapmayı bırak başka şeylerle uğraş kafanı dağıt mutlaka
Anladm canjm benimde o aralar olcak yum. :) Adetin 5. Günü buguncanım benim de 3 haziran yumurtlama bakalım :)
Hayırlısı olsun inşaallahmerhabalar benim 21 aylık bi kızım var Allah bağışlasıneşimle düşündük taşındık eksisi artısı 2.çocuğumuzu yapmaya karar verdik çalışmalara da başladık inşallah hayırlısıyla olur Allah herkesin gönlüne göre versin bakalım ne zaman olacak
Maşallah canım Allah başığlasın yavrularımızı. İnşallah Rabbim gönlüne göre verirmerhabalar benim 21 aylık bi kızım var Allah bağışlasıneşimle düşündük taşındık eksisi artısı 2.çocuğumuzu yapmaya karar verdik çalışmalara da başladık inşallah hayırlısıyla olur Allah herkesin gönlüne göre versin bakalım ne zaman olacak
Çok haklısın, keşke yapabilsem. Kötü düşündüğüm ne varsa geliyor basıma, hala stres yapıyorum
Bir de benim yaşadıklaeımı duysan :) bende her zaman derim bütün olumsuzlukları yaşadım, ama yinede umudum var korkma canım hep dua et oluvak inşallah bir gün
İnsallah canim, rabbim sana da bol sabır versin. Yüzümüz gülsün bir an önce :)
Aminn :) artık üzülmek yok inşallah sıra sıra hamile kalıcaz, senden alırız ilk haberi inşallah :) bana daha 2 ay var :)
Neden 2 ay, kürtaj mi oldun? Ben de geçen yıl bekledim 3 ay, kendimi toplayamadigim icin 2 ay da ben ekledim :)
mavitosbik07 3 ay önce işte sürpriz gelip sürpriz giden bebeğim için yatarken kalkarken sürekli stres yapmıştım, benim 2 ay önceden folik ve aspirin içmem lazım kesinlkle riskli gebe olduğum için. Plansız olup 1.5 aylıkken öğrenince ..
Hep korktum olmayacak işte ilaç içmedim bu saatten sonra çok geç dedim, kesin 3 aylıkken birşey çıkacak vr kaybedicem dedim ne kadar salakmışım.
Oğlum 2 yaşında çok erken daha çok küçük zamanı değil düşünmüyodum 1 ayıl daha falan hep böyle salak salak düşündüm nasıl yapıcam napıcam, ya kaybedersem ..
Son gün zaten nette hep kalp durması ile ilgili araştırdım gittim 1 2 gün önce kalbi durmuş dediler aşırı stresliydim yani olan oldu .. hem stres hem tiroid yaptı eminim ..
Aslında düşünmüyordum yine ama deneyelim dedim belki hemen olmaz zaten diye .. ksmet .. ama sakın stres yapma herşey olacağına varır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?