Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovularım
Sen geç yumurtluyosun canım, bugün 19 mü silikleşti mi?
Ağrı akıntı hissediyomusun hiç?
Ben hem akıntı hem çatlama ağrısını hissettiğim için şu ovu testlerinden almıyorum ya.
2 3 gün au gibi akıntı olur, 3.gün şeffaf yoğun akıntı olur, 24 saat içinde de 10 15 saniyelik şiddetli bi aprı hissediyoeum ama hep saçma bi zamana denk geliyo :))
Olduğu kadar artık ya napalım. Bu ay tam yumurtlama zamanında oldu ilişki bakalım. İlk deneme sayılır bu ay bizim

Bak ne güzel başlamış rahim düzelmeye yumurtlamaya canım sen 2 3 ay dinlen sakın gebelik düşünme. Yumurtlaman düzene girsin vücudun psikolojin düZelsin sonra baika bi dr a daha git herşey düzelir inşallah. Benim 3 ay geçti kürtajdan, bu ay ilk deneme yaptık bakalım. Tiroid sorunum var benimde ilaç içmeye devam dedi dr istediği değere gelmemiş

Canım bu ay geç oldu
Ben geçen ay kullandığım klomene bağladım bunu erken de adet olmuştum dengem bozuldu
Dün dr 15 mm yumurtan demişti yarına dek 18-20 gibi bişey olursa çatlar inşallah
Ben de çörek otu bal tarçın yapıyorum canım çok iş gördü

En azından yumurtlamısım adet olmayı beklıyırun cnm bıkac haftaya ons fılm cektırıp ekım dahıl beklıcem tasıncaz ıkı aya cunku kalmamam lazım tamamen toparlanmalıyım snde ılacını ıc ben daha kan ılaclarına baslamadım ya drlar vermedı saglık ocagına gıdıcem tekrardan

Naber kuzum nasılsın?

Selam cnm, haberlerin iyi maşallah, rahat olduğuna göre doktorun vardır bir bildiği.
Ama sen kısa zamanda iki kez kürtaj oldun, zaten kendin de diyosun hazır değilim diye, ekime kadar beklemende fayda var diye düşünüyorum, manen de daha iyi toparlanmış olursun. Bu halimize de şükür diyelim.
Ben de ekim sonu kasım başına kadar fln bekleyecem, doktor aşıdan 8 hafta sonra hamile kalabilirsin dedi ama riske atmayacam ben, zaten eşimle de öyle anlaştık korunuyoruz şuan. Hoş korunmasak da bişey olduğu yok ya işte tutmaz tutmaz, en tutmaması gereken zamanda şak diye tutuverir perişan eder bizi.

çörekotu bal tarçını nasıl yapıyorsunuz tarif eder misiniz?

Zaten korundun anda hamıle kalırsn cnm aman dıkkat bızde esımle kavustk haftaya ayrılcak ev tutmaya gıdıcek tasınmadır falan ekımı bulur hem evıme yerleseym bnm rahım agzı basıma ıs acabılır ya oyuzden yatmalı hatta dıkıslı hamılelık gecırebılırım

Canım bir çay bardağı kadar balın içine iki tatlı kaşıgı çörek otu ve göz kararı tarcın koydum karıştırdım
Sabah akşam yutuyorum bir tatlı kaşıgı

Teşekkür ederim canım, benim de aklımda bulunsun çalışmalara başlamadan birkaç hafta önce yaparım ben de.
Eşimle 6 aydır fln sabahları arı sütü yiyoruz balla karıştırıp. Tabi düzenli kullanan gene sadece benim.
Sonumuz aşılama bizim, aşkla yaptık bebeğimizi diyemicez de hayırlısı artık. İnşallah olsun da varsın suni olsun çok bekledim, hala da bekliyorum

Varsın yatmalı olsun canım hamilelik olsun da, neler çektin sen şimdiye kadar, yatmalı dikişli hamilelik sana tatil gibi gelir çektiklerinin yanında.
Şükür artık düzeliyosun :)

Beklemediğin anda gelir meleğin canım rahat ol stres yapma :)

Varsın yatmalı olsun canım hamilelik olsun da, neler çektin sen şimdiye kadar, yatmalı dikişli hamilelik sana tatil gibi gelir çektiklerinin yanında.
Şükür artık düzeliyosun :)
Ah cnm o ıkı ay kanamadan yattım duzeldın dıye ıse basladm meger rahım agzım sorunluyms bılsem ben yatmazmıydım aptal gıbı ıs ugruna yavrumdan oldm ama işi bıraktım bebek olayı ıcın sımdı calısmıccam zaten baska sehrede tasınıyoruz sonra gelıp annemde kalcam nabalm tekrar yatarım yeterkı bebıs gelsın saglıkla her hamıle gorunce her bebek kıyafetı gorunce dayanamıyorum hatta gecen dayanamadım kendıme bıseyler alırken uygun patıklı alt buldm cok hosuma gıttı aldım esım gorse kızar hamıle kalıp dogurana kadar almak yasak cunku

Beklemediğin anda gelir meleğin canım rahat ol stres yapma :)

ah canım nasıl olacak o bilmiyorum beklemediğim an yok ki. hep istiyorum.
Bi tek bu aralar beklemiyorum, o da aşı oldum doktor kesinlikle 3 ay bebek olmamalı dedi. Korunuyoruz
Desteğin için çok teşekkür ederim :)

Sorma ben de kreşte işe başladım, zaten aşıları da bu yüzden yaptırdılar biliyosun.
birkaç gün önce 4 yaşında bir çocuk şaşırıp anne dedi bana, yabancı dilde de olsa gözlerim doldu bi tuhaf oldum ''Mama'' lafını duyunca.
Allah yüzümüze güler inşallah bir gün bizim de

İnşallah bu ay beklenen adetler gelmez :) çörekotu fayda eder belki bize :)
1 2 ayda hamile kalan çok varmış, ben bi daha ki ay da denerim çok almışım zaten çörekotu

Ay senı cok ıyı anlıyorum Allah ıns bızede nasıp edıcek o gunlerı cnm üzerımızde sankı karanbukutlar var cok zor zamanlar yasıyoruz ozellıklede ben arkadaslarım cocuklu hep bebek kokularını duyunca kendımı aglamamak ıcın zor tutuyorum ıcıme ata ata patlamak uzereyım mutsuzum aşırı kendımı bıran once sılkmem lazım hakkımızda hayırlısı

1 2 ayda hamile kalan çok varmış, ben bi daha ki ay da denerim çok almışım zaten çörekotu
Ben hamıle kalcagım ay ıncır kurusu ve havuc yedım hergun yumurtam catlasın dıye cnm

Çörek otu gerçekten işe yarıyormuş canım çok tecrübe okudum en önemlisi kendimde gördüm
3 gün önce usg de zar zor gördüğü yumurta 15 mm oldu :)

ah canım nasıl olacak o bilmiyorum beklemediğim an yok ki. hep istiyorum.
Bi tek bu aralar beklemiyorum, o da aşı oldum doktor kesinlikle 3 ay bebek olmamalı dedi. Korunuyoruz
Desteğin için çok teşekkür ederim :)

Gönlünce olsun kuzum
Umutlarımız bitmemeli sen rahat ol :)
Birbirmize destek olucaz elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…