- 14 Kasım 2017
- 1.363
- 799
- 43
- 36
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #2.321
bu arada yanlış anlayacak bişey yok canım. objektif fikirlere her zaman açığım
Anladım şimdi canım :) o zaman bu 3 ay kafanı boşalt biraz eşinle konuşmaya çalış, keçiboynuzu kürü içebilse içir hergün çok çok faydasını görürsünüz. Hayırlısı olsun
Kizlar catlama ignemin 11.gunu testim boyle. Dun 10.gunumde ayni testi yaptim cizgi cikmadi. Bugunde boyle. Ne dersiniz?
canım dün idrarda pozitif gördüm. sabah test yaptım negatif çıktı. 2,31. daha yükselmez.Canım tuttumu bu defa :)
11. Gün kanda 2.6 idi idrarda kalmaz 11. Gün :))
canım dün idrarda pozitif gördüm. sabah test yaptım negatif çıktı. 2,31. daha yükselmez.
Kizlar catlama ignemin 11.gunu testim boyle. Dun 10.gunumde ayni testi yaptim cizgi cikmadi. Bugunde boyle. Ne dersiniz?
sabah test verdim 2,31 çıktı canım10. günden sonra kayboluyo zaten iğnenin etkisi. Bence hamilesiniz. Hemen gidip bi kan testi yaptırın. Bendeiğnenin 10. gününde yaptığımda böyle çıkmıştı.
klomensizde büyüyor canım ama hızlı olsun diye klomen+çatlatma iğnesi vuruluyordum. ama 3. denemem yine olmadıKanda 2,31 mi çıktı canım
Senin klomensiz yumurtalar nasıl canım?
Bak ben bu ay içmedim tek yerine 3 tane vardı
Tani sadece biri büyümüş
sabah test verdim 2,31 çıktı canım
Yükselir mi sende canımmm , keşke yükselse.Bence 2-3 gün bekleyin kan testini yenileyin. Değer yükselebilir.
Yükselir mi sende canımmm , keşke yükselse.
bilmiyorum ki , iğneden sonra 36 saat içinde çatlıyor ise geç döllenme olur mu ? çok küçük bir değer değil mi 2,31 ? 10.günümde idrar testi negatif. 11. günümde hafif ikinci çizgi.
12. günümde bugün 2,31. öyle hayal kırıklığına uğradım ki. boğazım düğümleniyor
canımmm desteğin için çook teşekkür ederim. allah tez zamanda hepimize annelik duygunusu yaşatsın inşallah.Canım bende çatlatma iğnesi ve klomenle hamile kalmıştım. Hatta çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra test yapmaya başlamıştım 2. çizgiyi hep gördüm. Herkes iğnenin etkisi dedi. Israrla hamile olduğumu söyledim. Sonra kan vermeye gittim adetime 10 gün falan vardı düşük çıkmıştı. Ben tabi halen idrar testi yapıyorum ama 1-2 gün çizgi çıkmadı. Adetime 5 gün falan vardı yaptım 2. çizgi çıktı.Biz eşimle gecenin bi yarısı kan vermeye gittik ve değer yükselmiş 22 gibi bi sonuçç çıkmıştı. Sonuç hüsran oldu orası ayrı tabi.
Umarım hamilesindir. Dediğim gibi testi tekrarla. Yükselebiliyo değer.
canımmm desteğin için çook teşekkür ederim. allah tez zamanda hepimize annelik duygunusu yaşatsın inşallah.
adet olmazsam tekrarlarım canım.
klomensizde büyüyor canım ama hızlı olsun diye klomen+çatlatma iğnesi vuruluyordum. ama 3. denemem yine olmadı
kullanmayacağım canım. kendi halinde bırakıcam.Diğer sefere kullanma istersen
kullanmayacağım canım. kendi halinde bırakıcam.
belki rahim filmi çekilirim o kadar.
Naber kuzum nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?