- 28 Haziran 2018
- 382
- 680
- 53
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #2.301
Ben iki hamileliğimi de ağustos da kalarak yaşadım, öyle denk geldi ne hikmetse.. ilk hamileliğim istediğimden 8 ay sonra oldu olmuyor diye kasıyordum etraftan tatile git olur ne alakaysa bende kendi mi öyle şartlamışım demek ki regl bittiği gün tatile gittik ve hamile kalmışım... Tatilde insanın kafası dağılıyor ya ondan herhalde hormonel olarak rahatlıyorsun...ikincisi kızım 16,5 aylıkken hamile kaldım kazara.. o da ağustos ayına denk geldi.. kimi insanları yumurtlama ayları diye bişey mi var acaba? Allah isteyen herkese bu mutluluğu hayırlısıyla tattırmak nasip etsin...
Cnm kahve içir yarım saat önce ve her sabah keçiboynuzu pekmezi tüketsin engel değil bunlar sen kafanı rahatlat zamanı gelince olur inan
Biz de her ovulasyon döneminde kavga ediyoruz bu çalışma ile ne zaman olur allah bilir yaşım 30 bu arada 6 senedir evliyiz hep ara verdik düzenli olarak bir sene denemedik henüz bebek hazır olmayan ortama gelmez evimiz biraz huzursuz bu anlamda. İnş çok beklemeden gelir bebişler kimsenin kucağını rabbim boş bırakmasınah canim neler yapmadim ki. keciboynuzu kuru yaptim 1 hafta içti bıraktı. bal polen propolis aldim dolapta çürüyor. ilaçlarını yarim yamalak alıyor. hamile kalırsam kocama rağmen hamile kalmış olacam. o da kafani rahatlat bırak istedigi zaman gelsin bebek diyor ama 1 sene oldu, benim biyolojik saatim ilerliyor ama. 35ten once anne olmak istiyodum. kismet ne diyim
Biz de her ovulasyon döneminde kavga ediyoruz bu çalışma ile ne zaman olur allah bilir yaşım 30 bu arada 6 senedir evliyiz hep ara verdik düzenli olarak bir sene denemedik henüz bebek hazır olmayan ortama gelmez evimiz biraz huzursuz bu anlamda. İnş çok beklemeden gelir bebişler kimsenin kucağını rabbim boş bırakmasın
Kızlar birileri bana yardım etsin11 temmuzda yumurtam çatladı (ovulasyon testi kullandığım için biliyorum) bugün adet olmam gerekiyordu olmadım . Hani yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunurmuş ya bu acaba doğrumu tam 14 gün sonramı adet olunuyor ? Eğer öyle ise ben hala neden adet olmadım yumurtam çatladıktan 8 gün sonra kan verdim 0.16 idi yani negatif. Dün idrar testi yaptım yani adetime 1 gün kala yine negatifdi . Anlamadım ben şimdi hiçbirşey .
Evet canım 11 temmuzda yani adetimin 13.günü pik oldu akşama doğru tekrarladım testi silikleşmişdi yani çatlamıştı o gün .cnm 11inde iki koyu çizgiyi mi gördün?
Evet canım 11 temmuzda yani adetimin 13.günü pik oldu akşama doğru tekrarladım testi silikleşmişdi yani çatlamıştı o gün .
Selamlar
Biz de hala sitogenetik testlerimizin sonucunu bekliyoruz o çıkacak da sonra kadın doğumcumdan randevu alacaz da. Özetle bu siklus da kaçıyor kesin Ağustos’a kalacaz. E onda da ovülasyon dönemi tatilimize denk gelecek. Ağustos tan daha umutluyum.
Öyleymiş ama bizim tatilimiz iki parça olacak. ilki otel ye iç yan gel yatlı kısım. İkincisi de koy koy plaj plaj kafa nereye biz oraya gezdiğimiz denizden hiç çıkmadığımız yattığımız yeri beğendiğimiz kısım. Ovülasyon sence hangi döneme geliyor olabilir?Ooo ne güzel daha dün tatil mevzusu geçmişti, rahat kafayla daha iyi yapılır diye
Hadi inşallah :)
Bende bu ay ağustos 5 de adet olursam, artık sonraki ovulasyon eşimin izne denk geliyor. Hep yorgun eşim, bende öyleyim, üşeniyoruz yani sadece yumurtlama da 1 gün öyle benim zorumla snaki oluyomuş gibi oluyor. Böyle zaten olmaz, hep gergin gibi eşim kafası dolu, neyle dolu bilemiyorum biz konuşmayız hiç birbrimiz hakkında. 2.çocuk sonuçta isteyen de o ama bu ay olmazsa son kez ağustosta deniem bırakıcam. Uğraşamam. Allah isteyene versin 1 tane var 2.için önce emek vermek gerekir düzenli ilişki gerekir. En önemlisi eşler arasındaki bağ. Hamile kaldıktan sonra sorumsuz bilinçsiz eşle yine zor geçiyor gebelik. Sonra bebek olacak yardım etmeyecek o daha da beter oluyor. En iyisi beklemek benim için de. Bu ay ilk kez denemiş oldum bide ağustos da dener bırakırım eşim bu şekilde devam ederseSelamlar
Biz de hala sitogenetik testlerimizin sonucunu bekliyoruz o çıkacak da sonra kadın doğumcumdan randevu alacaz da. Özetle bu siklus da kaçıyor kesin Ağustos’a kalacaz. E onda da ovülasyon dönemi tatilimize denk gelecek. Ağustos tan daha umutluyum.
canım sonradan silikleşse de pikten 24-36 saat sonra çatlıyor yumurta, en azından ben öyle biliyorum.
Bir de genelde kadınlar yumurtlamadan 14 gün sonra adet olur ama ben mesela pikten 13 gün sonra adet görüyorum. yani yumurtlamadan 12 gün sonra. adetlerim hep 22-25 gün arası sürüyor ama pikten sonra fix 13 gün. önceden endişe etmiştim kısa diye ama doktora sordum 11 gün ve üzeri normal dedi, önemli olan luteal faz dedikleri pikten sonraki gün sayısının sabit olması.
birkaç ay takip etsen pikten kaç gün sonra adet olacağını ezbere bilirsin artık. Ama inşallah hamilesindir de aylarca takip etmek zorunda kalmazsın. Gerçekten yıpratıcı olabiliyor. Özellikle benimki gibi zor bi eşin varsa
İnşallah olur canım seninde kısa sürede, zor maalesef eşler böyle olunca ama olur inşallah
sağol canım inşallah
şimdi suyuna gidiyorum eşimin ama bi hamile kalayım burnundan fitil fitil getirecem, naz nasıl yapılır gösterecem ona
Bi.kaç ay daha dene olmazsa dr a gidin canım fazla bilmiyorum kullandın mı klomen iğne falan ama 1 seneyi geçmiş artık dr ne derse o şekilde gidin isterseniz vakit kaybetmeyin diye diyorum yanlış anlama canım. :)
İnşallah bu ay olur da gerek kalmaz ama yaa. Allahım bekletmesin kimseyi. Sizlere daha da çabuk versin Rabbim. Biz.yinede tattık bu güzel annelik duygusunu binlerce şükür olsun.
2.için uğraşınca sizlere dua ediyorum hep, inşallah size daha çabuk versin Allahım ..
Bi.kaç ay daha dene olmazsa dr a gidin canım fazla bilmiyorum kullandın mı klomen iğne falan ama 1 seneyi geçmiş artık dr ne derse o şekilde gidin isterseniz vakit kaybetmeyin diye diyorum yanlış anlama canım. :)
İnşallah bu ay olur da gerek kalmaz ama yaa. Allahım bekletmesin kimseyi. Sizlere daha da çabuk versin Rabbim. Biz.yinede tattık bu güzel annelik duygusunu binlerce şükür olsun.
2.için uğraşınca sizlere dua ediyorum hep, inşallah size daha çabuk versin Allahım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?