Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canm tatile ciktik biz ve yumurtlama donemindeydim tatilin ilk günü kavga ettik. söyleme bana diyor soylemis bulundum tatil zehir oldu
eski eşi travma yaşatmış, çok zorlarmış ilişkiye ama bebekleri olmamış. psikologa gidecez ikimiz de ben stresten kurtulayim diye o da su travmadan kurtulsun diye. aşı oldum şimdi 3 ay beklemem lazım. o arada problemlerimizden kurtluruz inşallah.

Cnm kahve içir yarım saat önce ve her sabah keçiboynuzu pekmezi tüketsin engel değil bunlar sen kafanı rahatlat zamanı gelince olur inan

ah canim neler yapmadim ki. keciboynuzu kuru yaptim 1 hafta içti bıraktı. bal polen propolis aldim dolapta çürüyor. ilaçlarını yarim yamalak alıyor. hamile kalırsam kocama rağmen hamile kalmış olacam. o da kafani rahatlat bırak istedigi zaman gelsin bebek diyor ama 1 sene oldu, benim biyolojik saatim ilerliyor ama. 35ten once anne olmak istiyodum. kismet ne diyim

Biz de her ovulasyon döneminde kavga ediyoruz bu çalışma ile ne zaman olur allah bilir yaşım 30 bu arada 6 senedir evliyiz hep ara verdik düzenli olarak bir sene denemedik henüz bebek hazır olmayan ortama gelmez evimiz biraz huzursuz bu anlamda. İnş çok beklemeden gelir bebişler kimsenin kucağını rabbim boş bırakmasın

Ortam hazır olana kadar ben tohuma kaçarım 34 yaşıma bastım bu ayın 13ünde
İnşallah gideceğimiz terapist iyi gelir de en azından işin stres kısmını halletmiş oluruz.
Bugün çalıştığım kreşte 4 yaşında bir çocuk bana yanlışlıkla ''Anne'' dedi. Bi tuhaf oldum.
İyi mi ettim kreşte işe başlamakla kötü mü bilmiyorum. Her an gözüm dolabiliyor minicik elleri masum yüzleri görünce.

Kızlar birileri bana yardım etsin 11 temmuzda yumurtam çatladı (ovulasyon testi kullandığım için biliyorum) bugün adet olmam gerekiyordu olmadım . Hani yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunurmuş ya bu acaba doğrumu tam 14 gün sonramı adet olunuyor ? Eğer öyle ise ben hala neden adet olmadım yumurtam çatladıktan 8 gün sonra kan verdim 0.16 idi yani negatif. Dün idrar testi yaptım yani adetime 1 gün kala yine negatifdi . Anlamadım ben şimdi hiçbirşey .

cnm 11inde iki koyu çizgiyi mi gördün?

Kızlar nasılsınız ben bugun baska bır dr a gıdıcem bakalım ne dıcek sızde durumlar ne buarada adet olmam lazım ay sonuna kadar bekırtıde yok anlamadım duzenım duzelemedı bırturlu

Selamlar
Biz de hala sitogenetik testlerimizin sonucunu bekliyoruz o çıkacak da sonra kadın doğumcumdan randevu alacaz da. Özetle bu siklus da kaçıyor kesin Ağustos’a kalacaz. E onda da ovülasyon dönemi tatilimize denk gelecek. Ağustos tan daha umutluyum.

Evet canım 11 temmuzda yani adetimin 13.günü pik oldu akşama doğru tekrarladım testi silikleşmişdi yani çatlamıştı o gün .

canım sonradan silikleşse de pikten 24-36 saat sonra çatlıyor yumurta, en azından ben öyle biliyorum.
Bir de genelde kadınlar yumurtlamadan 14 gün sonra adet olur ama ben mesela pikten 13 gün sonra adet görüyorum. yani yumurtlamadan 12 gün sonra. adetlerim hep 22-25 gün arası sürüyor ama pikten sonra fix 13 gün. önceden endişe etmiştim kısa diye ama doktora sordum 11 gün ve üzeri normal dedi, önemli olan luteal faz dedikleri pikten sonraki gün sayısının sabit olması.
birkaç ay takip etsen pikten kaç gün sonra adet olacağını ezbere bilirsin artık. Ama inşallah hamilesindir de aylarca takip etmek zorunda kalmazsın. Gerçekten yıpratıcı olabiliyor. Özellikle benimki gibi zor bi eşin varsa

Ooo ne güzel daha dün tatil mevzusu geçmişti, rahat kafayla daha iyi yapılır diye
Hadi inşallah :)

Kızlar merhaba,

Ben beklemedeyim. Sizlerden güzel haberler bekliyorum. Benim önceki hamileliğimi şubatta öğrenmiştim. Bebeğim ekimde doğacaktı yani terazi burcu olacaktı ki bende terazi burcuyum. Herhalde yine ocağı ,şubatı bulur benim hamile kalmam.

Ooo ne güzel daha dün tatil mevzusu geçmişti, rahat kafayla daha iyi yapılır diye
Hadi inşallah :)
Öyleymiş ama bizim tatilimiz iki parça olacak. ilki otel ye iç yan gel yatlı kısım. İkincisi de koy koy plaj plaj kafa nereye biz oraya gezdiğimiz denizden hiç çıkmadığımız yattığımız yeri beğendiğimiz kısım. Ovülasyon sence hangi döneme geliyor olabilir?
Tahmin ettiğin gibi ikinci bölüme :)))

Bende bu ay ağustos 5 de adet olursam, artık sonraki ovulasyon eşimin izne denk geliyor. Hep yorgun eşim, bende öyleyim, üşeniyoruz yani sadece yumurtlama da 1 gün öyle benim zorumla snaki oluyomuş gibi oluyor. Böyle zaten olmaz, hep gergin gibi eşim kafası dolu, neyle dolu bilemiyorum biz konuşmayız hiç birbrimiz hakkında. 2.çocuk sonuçta isteyen de o ama bu ay olmazsa son kez ağustosta deniem bırakıcam. Uğraşamam. Allah isteyene versin 1 tane var 2.için önce emek vermek gerekir düzenli ilişki gerekir. En önemlisi eşler arasındaki bağ. Hamile kaldıktan sonra sorumsuz bilinçsiz eşle yine zor geçiyor gebelik. Sonra bebek olacak yardım etmeyecek o daha da beter oluyor. En iyisi beklemek benim için de. Bu ay ilk kez denemiş oldum bide ağustos da dener bırakırım eşim bu şekilde devam ederse

Ben eşime söylemem bide yumurtlama günlerini falan, oğlumda falan hep söylerdim o stresle bile olmuştu oğlum 2.denemede.
Benim zaten 5.gebeliğim olacak.
Hepsinde 2.deneme de kaldım ama dğzenli ilişki oldu, yattım dinlendim falan böyle sanmıyorum olmaz tek ilişkiyle denk gelecek de olacak da binde 1. 4.gebelik o binde 1 le oldu zaten sürprizle.
Sanıyor ki yine öyle tek ilişkiyle olur.
Çok bunaldım yoruldum bu ara.
Hayırlısı olsun

İnşallah olur canım seninde kısa sürede, zor maalesef eşler böyle olunca ama olur inşallah

sağol canım inşallah
şimdi suyuna gidiyorum eşimin ama bi hamile kalayım burnundan fitil fitil getirecem, naz nasıl yapılır gösterecem ona

Bi.kaç ay daha dene olmazsa dr a gidin canım fazla bilmiyorum kullandın mı klomen iğne falan ama 1 seneyi geçmiş artık dr ne derse o şekilde gidin isterseniz vakit kaybetmeyin diye diyorum yanlış anlama canım. :)
İnşallah bu ay olur da gerek kalmaz ama yaa. Allahım bekletmesin kimseyi. Sizlere daha da çabuk versin Rabbim. Biz.yinede tattık bu güzel annelik duygusunu binlerce şükür olsun.
2.için uğraşınca sizlere dua ediyorum hep, inşallah size daha çabuk versin Allahım ..

sagolasin canım Allah evladını sana bağışlasın.
klomene fln gerek gormedi doktor herşey yolunda görünüyor bişey çıkmayacak buyuk ihtimal ama gene de hormonlarina bakalım dedi en son gidişimde. eşimin spermleri yavaş ve ben stres yapıyorum. suan ona bağlıyorum ben olmamasını. 3 ay bi mecburi ara verdik şimdi. kreste çalışmaya başladığım için zorunlu kizamik vs. aşı oldum. bekleyecem artık. insallah bu bekleme süreci beni eşimden ve çocuktan soğutmaz zira çok yıprandım

bu arada yanlış anlayacak bişey yok canım. objektif fikirlere her zaman açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…