- 28 Haziran 2018
- 382
- 680
- 53
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #2.101
Bırgun once negatıf olan test bırgun sonra pozıtıf olabılıyo barız yasadm cnm Allah kımseyı bebıssız bırakmasın hepımıze versın artık bolbol dua edelım sukur kanamalarm bıttı
Yenı dr a gıdıcem hıkamyemı bastan anlatıp muayne olcm cnm gerekırse testler yapılcak uste dr degıstırmem lazımdı bıraz pahalıya mal olcak ama anne olmak ıcıın herseye ragzıymŞükür canım, şimdi sıra iyice toparlanmada. Birkaç ay sonra hamile kalınca da iyi bir doktor senin hikayeni bileceği için önlemini alır sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah
aynen ilkini atlat sonrası kolay canm, iyiyim bende aynıBı adet olymda ınş aysonu ondn sonra vucut toplr ınş kendını ıkı ay olmk uzere bugun kan degerlerımıde ogrenme gtcm ınş ıyı olur sen nasılsın bıarads
Ins cnm ya hayırlısıyla hepımız ıyı olalım zaman gecsın az daha gecelerı uyuyamıyorum bıle artık kolay kolay aman ıyı ol su yazı atlatalımaynen ilkini atlat sonrası kolay canm, iyiyim bende aynı
Yenı dr a gıdıcem hıkamyemı bastan anlatıp muayne olcm cnm gerekırse testler yapılcak uste dr degıstırmem lazımdı bıraz pahalıya mal olcak ama anne olmak ıcıın herseye ragzıym
Asılama denednmı hıc cnm bnce onu dene bnde kontrollerr gıttım hep kımse dogum ypna kdr rshım kalp seklınde ve rahım agzı tırtıklı demedı ıyı bıdr a gıdın esınle kaç aydr ıstıyosunuxBen de bu adetten sonra doktora gidecem bakalım şimdiye kadar erteledim ha bu ay ha gelecek ay diye ama artık ayrıntılı bir kontrol şart oldu. Bende sorun olduğunu hiç düşünmedim şimdiye kadar, rutin kontrolde dr sağlıklı görünüyor herşey demişti, zaten ben de öyle hissediyorum.
Hep eşimin sperm yavaşlığından olmuyor diye düşündüm. Bazen inşallah bende bi sorun vardır da eşim artık kendini kötü hissetmez diyorum çünkü da çok üzülüyor, kendini suçluyor biliyorum.
zamanla düzelicek merak etme canm inşallah geçicekIns cnm ya hayırlısıyla hepımız ıyı olalım zaman gecsın az daha gecelerı uyuyamıyorum bıle artık kolay kolay aman ıyı ol su yazı atlatalım
Asılama denednmı hıc cnm bnce onu dene bnde kontrollerr gıttım hep kımse dogum ypna kdr rshım kalp seklınde ve rahım agzı tırtıklı demedı ıyı bıdr a gıdın esınle kaç aydr ıstıyosunux
Ama esınınde yaptığı yanlıs cnm ya asılama deneyın olmadı tüp bebek guzel bır dr a gıdın onu bırgun karsına al konus tekrardan ondan bır bebek ıstedıgını bunun hep hayalını kurduıgunu soyle bunlar utanılacak bırsey degılkı denemeden de olmaz belkı soermler oraya ulasana kadar ölüyo kolay yolları deneyın bence1 sene oldu uğraşıyoruz. Çok yıprandık ikimiz de. Eşim doğalcı. Doktor imkansız demedi bekleyelim diyor. O sabırlı tabi, eski eşiyle de denemişler senelerce olmamış, ona beklemek kolay geliyor.
Geçen ay bir jel var spermlerin rahimde daha rahat etmesi için, onu önerdim, önermez olaydım, büyük kavga çıktı ve artık bebek lafı yasaklandı aramızda. Yani ilişki yaşıyoruz ama bebek hayali kurmak yasak.
Yani böyle bişey bile sorun çıkardı aramızda kaldı ki adam aşılamaya ya da tüp bebeğe onay versinOvulasyon testlerini bile gizli gizli yapıyorum. Hamile kalırsam bir gün kocama rağmen kalmış olacam.
En son kafayı yiyecem ve bu sonumuz olacak
Enfeksıyon ve kanda demır d vıtamını dusuk çıktı ya Pazartesi dr a gıdıcemzamanla düzelicek merak etme canm inşallah geçicek
Asıl önemli olan beklemek zaten her ay böyle bir umut bekliyoruz günlerde geçmek bilmiyor. Sen kalbini ferah tut canım inşallah seninledir illa bir belirti yaşayacaksın diye birşey Yok biliyorum demesi kolay ama belirti arama kendinde hiç belli olmaz .Canım tutacak mı tutmayacak mı bilemeyiz ama siz üzerinize düşeni yapmışsınız. zamanlamanız çok iyi, ama biliyosun sperm yumurtaya ulaşınca herşey tamam olmuyor. Bunun sağlıklı bir şekilde döllenmesi, rahme inmesi ve yerleşmesi var.
Dediğim gibi siz her şeyi doğru yapmışsınız, şimdi geriye sadece beklemek, beklemek ve beklemek kalıyor
Ben de bekliyorum işte bata 2gün kaldı. Ama hiç umudum yokne bir ağrım ne bir sızım var göğüs ağrım dün geçti, bugun de şişkinliği indi. Zaten vücut ısım da düştü her adet öncesi gibi. Test yapma zahmetine bile girişmiyorum zaten 4 gün önce negatifti
Allah hepimizi bekletmeden çocuk sahibi yapsın dicem ama burdaki herkes zaten beklemiş bekleyeceği kadar
canım çokmu enfeksiyon, soğan kürünü denedin mi hiç cidden faydalı baya kişide yapıyor d vitaminiyle demiri toparlarsın baya kanaman oldu normal aslında dikkat et artıkKızlar ya enfeksiyon cıktı ıdrarda kürtajdan mı kaptım acaba ıkı kutu oldu antibiyotik kullandım bitti ona tahmen bşrde demir d vitamini iyice düşmüşbebekten sonra kendıme bakmadım hıc
Yani stres yapmamak akışına bırakmak aslında daha iyi ama yapılması gerekenleri yapıp rahat olmak lazım1 sene oldu uğraşıyoruz. Çok yıprandık ikimiz de. Eşim doğalcı. Doktor imkansız demedi bekleyelim diyor. O sabırlı tabi, eski eşiyle de denemişler senelerce olmamış, ona beklemek kolay geliyor.
Geçen ay bir jel var spermlerin rahimde daha rahat etmesi için, onu önerdim, önermez olaydım, büyük kavga çıktı ve artık bebek lafı yasaklandı aramızda. Yani ilişki yaşıyoruz ama bebek hayali kurmak yasak.
Yani böyle bişey bile sorun çıkardı aramızda kaldı ki adam aşılamaya ya da tüp bebeğe onay versinOvulasyon testlerini bile gizli gizli yapıyorum. Hamile kalırsam bir gün kocama rağmen kalmış olacam.
En son kafayı yiyecem ve bu sonumuz olacak
Vala degerler bu pek anlamam ben bıraz yuksek bol su ıcıyorum sımdı maydonz suyu ıcıcem oda atıyoms en kotu Pazartesi dr a gıdınce bana ılac verır dmırle ve enfeksıyon ıle alakalı dıye dusunuyorum dıger drumu telefonla aradım oda kum yada tas dokuyo olabılırsın dedı sacmaladı kurtaj oldum sonucta enfeksıyon kapmam normal degılmıcanım çokmu enfeksiyon, soğan kürünü denedin mi hiç cidden faydalı baya kişide yapıyor d vitaminiyle demiri toparlarsın baya kanaman oldu normal aslında dikkat et artık
ayy korkma yaa benim bi ara daha yüksekti senin değerlerden 1 hafta antibiyotikle attım gitti, soğan kürüde bikere denedim cidden enfeksiyonu falan söküp atıyo o daVala degerler bu pek anlamam ben bıraz yuksek bol su ıcıyorum sımdı maydonz suyu ıcıcem oda atıyoms en kotu Pazartesi dr a gıdınce bana ılac verır dmırle ve enfeksıyon ıle alakalı dıye dusunuyorum dıger drumu telefonla aradım oda kum yada tas dokuyo olabılırsın dedı sacmaladı kurtaj oldum sonucta enfeksıyon kapmam normal degılmı
Sogan kurunu enfeksıyon ıcın hıc duymadım maydonoz kuru yaptım ben bol su ıcıyorum bıde hıc anlamam akıntım var bıraz ama kurtajda. Sonra normal okdr müdahale oldu ıcerıye sonucta acıkıyo yabancı mudahale oluyo ıns bırsıkıntım yoktur rahımde kurtajdan sonra bısey olmaz demırım dahada dusmus hıc bakmadım kı kendıme bunları halletmeden hamıle kalmamam lazım zaten tekrar ıkı uc ayda normale donelım de gercekten hayatımın en zor gunlerını yasıyorumayy korkma yaa benim bi ara daha yüksekti senin değerlerden 1 hafta antibiyotikle attım gitti, soğan kürüde bikere denedim cidden enfeksiyonu falan söküp atıyo o da
Maydonozda ödem ve enfeksiyon için aynen bol bol su iç atarsın böyle. Çok kısa sürede toparlarsın vitaminlerle pekmez falan içebiliyosan içSogan kurunu enfeksıyon ıcın hıc duymadım maydonoz kuru yaptım ben bol su ıcıyorum bıde hıc anlamam akıntım var bıraz ama kurtajda. Sonra normal okdr müdahale oldu ıcerıye sonucta acıkıyo yabancı mudahale oluyo ıns bırsıkıntım yoktur rahımde kurtajdan sonra bısey olmaz demırım dahada dusmus hıc bakmadım kı kendıme bunları halletmeden hamıle kalmamam lazım zaten tekrar ıkı uc ayda normale donelım de gercekten hayatımın en zor gunlerını yasıyorum
Evet cnm aynen ıns hersey hepımkz ıcın guzeş olck ınanmak ıstyrm artık guzel seylereMaydonozda ödem ve enfeksiyon için aynen bol bol su iç atarsın böyle. Çok kısa sürede toparlarsın vitaminlerle pekmez falan içebiliyosan iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?