- 30 Ocak 2021
- 268
- 155
- Konu Sahibi busemakilic
Öncelikle aşılama yaptıranlarların inş aşılaması tutar Yaptıranların yıkanmış sperm sayısı kaçtı acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha once test yapmis miydinKızlar bugün aşılama gününü saymazsak 12. Günüm çatlatma iğnesi sonrası 13. Günüm yarın test yapsam mı?
Yok kuzm yapmadım hiç bekledim yarın mı yapsam çarşamba mı yapsam bilemedimDaha once test yapmis miydin
Yani dayanabilirsen biraz daha bekle bence benim gecen ay 14. Güne kadar pozitif cikmisti igne etkisiyle öyle insan daha cok uzuluyo sonradan negatif oluncaYok kuzm yapmadım hiç bekledim yarın mı yapsam çarşamba mı yapsam bilemedim
Doğru söylüyorsun aslında 1 gün daha beklesem bişey olmaz heralde ya bide adet belirtim yok diyemiyorum ki kasıklarım ağrıyor adet olcakmısım gibi yada diyemiyorum ki kasık bel ağrım var hamilemiyim.. göğüslerim şiş uçlarına dokununca acıyor aşılamadan beri böyle oda. Akıntım yok fitil kullandığım için beyaz tortuları oluyor oyüzden akıntımı anlayamıyorum. Hayırlısı inşallah bebeğim vardırYani dayanabilirsen biraz daha bekle bence benim gecen ay 14. Güne kadar pozitif cikmisti igne etkisiyle öyle insan daha cok uzuluyo sonradan negatif olunca
Ama yarin sabahtan kan verebilirsin kan daha garanti valla benim bi kimyasal gebeligim var onda da benimde ayniydi hiç belirtim yoktu sadece gogus uclarim cok aciyodu gebe oldugumuda oyle anlamistimda test yapmistim insallaaaah seninde acın bebise işarettir çok çok sevinirimDoğru söylüyorsun aslında 1 gün daha beklesem bişey olmaz heralde ya bide adet belirtim yok diyemiyorum ki kasıklarım ağrıyor adet olcakmısım gibi yada diyemiyorum ki kasık bel ağrım var hamilemiyim.. göğüslerim şiş uçlarına dokununca acıyor aşılamadan beri böyle oda. Akıntım yok fitil kullandığım için beyaz tortuları oluyor oyüzden akıntımı anlayamıyorum. Hayırlısı inşallah bebeğim vardır
İnşallah canım inşallah çok güzel konusuyrsn Allah tüm isteyenlere nasip etsin içindede bize Sonucumu söylerim olumlu olumsız olsada canımAma yarin sabahtan kan verebilirsin kan daha garanti valla benim bi kimyasal gebeligim var onda da benimde ayniydi hiç belirtim yoktu sadece gogus uclarim cok aciyodu gebe oldugumuda oyle anlamistimda test yapmistim insallaaaah seninde acın bebise işarettir çok çok sevinirim
Test yaptınız mı acaba inş olumludurKızlar bugün aşılama gününü saymazsak 12. Günüm çatlatma iğnesi sonrası 13. Günüm yarın test yapsam mı?
Yaptım canım ama sabaha adet olmuşum yine de yapmış bulundum 2. Aşılamaya merhaba dicez..Test yaptınız mı acaba inş olumludur
Hem ikinci aşılamada şans daha yüksek oluyor vardır zamanıYaptım canım ama sabaha adet olmuşum yine de yapmış bulundum 2. Aşılamaya merhaba dicez..
Olsun üzülmeyin ya ilkdi daha bisürü çözümğ var zor maddi manevi ama olsun sıkmayın canınızı lütfen. Bende muhtemelen negatif bugün 12. Gün negatif çıktı belirtide yok.. bende ikinci adımı ğlanlamaya basladım şimdidenYaptım canım ama sabaha adet olmuşum yine de yapmış bulundum 2. Aşılamaya merhaba dicez..
13. Gün aşılamanın hiçbir belirti yok testler negatif pozitife dönmez daha zaten silikte olsa çıkardı muhakkak.Sabah kan vericem aşılamanın 10. Günü çatlatma ignesinin 12.günü kaset testler negatif oldu daha 8.günde iğne etkisi kalmamıştır heralde artık uyuyamıyorum ya bir yanım diyor yok olmadı bir yanım da diyor belki oldu ne kadar karmaşık bir durum böyle bu sizde durumlar ne kaçıncı gündesiniz belirtiniz var mı
Ben testlere pek güvenmiyorum artık bence 2 gün sonra kan ver belirti olmak zorunda değil zaten canim adet olana kadar umudunu kaybetme hayırlısı olur inşallah13. Gün aşılamanın hiçbir belirti yok testler negatif pozitife dönmez daha zaten silikte olsa çıkardı muhakkak.