haziran gelinleri geri sayim basladi:)

evet canım cok az kaldı sevınelımmı uzulelımmı bılemıorum karmasık bı dugu old. ıcın hissiz gıbıyım aynıı acaba her dugunu yaklasanmı böle bndemı var bı garıplıkk:)

ayneeenn bende çok hissiz oldum sanki düğün benim değil anlayamıyorum kızlar ya son dakikamı anlıcam benim düğünün olduğunu

Benim düğünümde temmuzda acaip sitresliyim gerginim evlilik korkusu sardı beni şimdiden nasıl atlatıcaz

sankı bn degılde baskaları evlenıyormus gıbı bnde onları ızlıyormusum gıbı cok garıpp:S umarım dugun zamanı cok kötu olmam hazıranın kacında kızlar dugunlerınızzz? hazılıklar tamamlandımıı?

benim 25 de çoğu bitti sadece ev problemimiz kaldı okadar

Son düzenleme:
9 hazıran gelınıyım hazırlıkların sonuna gelıyorum artık ama bende de bır heyecan telas yok nıyeyse:)son dakıka cıkıcak demekkı acısı:)ve sankı son bır haftasdır gunler gecmıor dakıkalr akmıyor gıbı

beni de bir telas sardi sormayin
hic bir seyim hazir degil dugun 18inde

benim düğünde temmuz 10 da kızlar çok garip bişi ya daha halen inanamıorm benmi evlenicem die:) benide telaş sardı şimdide.sanki hiç bişeyi yetştremicem gibi

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Sohbet Bölümü" başlığına taşınmıştır.
Bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…