haziran gelinleri geri sayim basladi:)

evet canım cok az kaldı sevınelımmı uzulelımmı bılemıorum karmasık bı dugu old. ıcın hissiz gıbıyım aynıı acaba her dugunu yaklasanmı böle bndemı var bı garıplıkk:):50:

ayneeenn bende çok hissiz oldum sanki düğün benim değil anlayamıyorum kızlar ya son dakikamı anlıcam benim düğünün olduğunu :27:

Benim düğünümde temmuzda acaip sitresliyim gerginim evlilik korkusu sardı beni şimdiden nasıl atlatıcaz:(

sankı bn degılde baskaları evlenıyormus gıbı bnde onları ızlıyormusum gıbı cok garıpp:S umarım dugun zamanı cok kötu olmam :19: hazıranın kacında kızlar dugunlerınızzz? hazılıklar tamamlandımıı?

benim 25 de çoğu bitti sadece ev problemimiz kaldı okadar :52:

Son düzenleme:
9 hazıran gelınıyım hazırlıkların sonuna gelıyorum artık ama bende de bır heyecan telas yok nıyeyse:)son dakıka cıkıcak demekkı acısı:)ve sankı son bır haftasdır gunler gecmıor dakıkalr akmıyor gıbı

9 hazıran gelınıyım hazırlıkların sonuna gelıyorum artık ama bende de bır heyecan telas yok nıyeyse:)son dakıka cıkıcak demekkı acısı:)ve sankı son bır haftasdır gunler gecmıor dakıkalr akmıyor gıbı

beni de bir telas sardi sormayin:(
hic bir seyim hazir degil dugun 18inde:50:

benim düğünde temmuz 10 da kızlar çok garip bişi ya daha halen inanamıorm benmi evlenicem die:) benide telaş sardı şimdide.sanki hiç bişeyi yetştremicem gibi

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Sohbet Bölümü" başlığına taşınmıştır.
Bilginize. :34:

Back