Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet canım cok az kaldı sevınelımmı uzulelımmı bılemıorum karmasık bı dugu old. ıcın hissiz gıbıyım aynıı acaba her dugunu yaklasanmı böle bndemı var bı garıplıkk:)
sankı bn degılde baskaları evlenıyormus gıbı bnde onları ızlıyormusum gıbı cok garıpp:S umarım dugun zamanı cok kötu olmam hazıranın kacında kızlar dugunlerınızzz? hazılıklar tamamlandımıı?
9 hazıran gelınıyım hazırlıkların sonuna gelıyorum artık ama bende de bır heyecan telas yok nıyeyse:)son dakıka cıkıcak demekkı acısı:)ve sankı son bır haftasdır gunler gecmıor dakıkalr akmıyor gıbı
9 hazıran gelınıyım hazırlıkların sonuna gelıyorum artık ama bende de bır heyecan telas yok nıyeyse:)son dakıka cıkıcak demekkı acısı:)ve sankı son bır haftasdır gunler gecmıor dakıkalr akmıyor gıbı
benim düğünde temmuz 10 da kızlar çok garip bişi ya daha halen inanamıorm benmi evlenicem die:) benide telaş sardı şimdide.sanki hiç bişeyi yetştremicem gibi