- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
Oncelikle hayirli olsun. Allahim insallah gonlunuze gore nasip eder. Gonal f siskinlik yapiyor tabi. Gunler ilerledikce karninizin daha da sistigini hissedersiniz ama asiri degil tabi. Odem gibi. Bir de ishal ya da kabiz yapabilir. Polikistik over yok dimi sizde?Bugün aşılam için ilk adımı attık, rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Gonal f 125 ile başladık. 1 hafta kullanacağım. Birde gıda takviyesi verdi dr. Haftaya cuma tekrar kontrole çağırdı. Yumurtaların durumunu kontrol edecek. Eşimde bu süreçte vitamin kullanmaya devam edecek. Bu gonal f şişkinlik yapar mı ilk günden bilmiyorum ama sanki biraz şişkinlik yaptı gibi. Lekelenmen olabilir dedi dr.
Yok ama yaşım çok büyük 37 yaşındayım. 9 yıldır evliyim ilk defa aşılama deniyorum. Bu gonal f tüp bebek tedavisindede kullanılıyormuş sanırım o kısım biraz garibime gitti. Tüp bebek ile mi başlasaydık acaba direk diye düşündüm. Ama sanırım dozu farklı. İlk aydan tutanlar varmış ama ben o kadar ümitli değilim, hoş ümitsizde değilim. Saçma ama hiç heyacan stres felan hissetmiyorum. Sanki hiç bişey yokmuş gibi. Eşim benden daha heyacanlı hatta bana ne hissediyorsun diye sordu. Bende hiç bir şey dedimOncelikle hayirli olsun. Allahim insallah gonlunuze gore nasip eder. Gonal f siskinlik yapiyor tabi. Gunler ilerledikce karninizin daha da sistigini hissedersiniz ama asiri degil tabi. Odem gibi. Bir de ishal ya da kabiz yapabilir. Polikistik over yok dimi sizde?
Hadi hayirlisi. Insallah hayirli haberlerini de aliriz burdanBugün aşılam için ilk adımı attık, rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Gonal f 125 ile başladık. 1 hafta kullanacağım. Birde gıda takviyesi verdi dr. Haftaya cuma tekrar kontrole çağırdı. Yumurtaların durumunu kontrol edecek. Eşimde bu süreçte vitamin kullanmaya devam edecek. Bu gonal f şişkinlik yapar mı ilk günden bilmiyorum ama sanki biraz şişkinlik yaptı gibi. Lekelenmen olabilir dedi dr.
Esim de sorun benim. Ilk sefer gittigimizde aslinda biz olmuyor diye gitmedik. Artik istemeye baslamistik ve oncesin de bi kontrol olsun dedik hazirlik mahiyetinde. Esimde cift tarafli varikosel cikti. Sayi iyiydi ama hizi ve morfolojisi sorunlu cikti. Doktor tahlilleri resmen masaya atip sizin cocugunuz olmaz gidin tup bebek yaptirin dedi. O gunu hayatim boyunca unutmicam. Eve kadar tek kelime etmeden geldik. Aglayamadim bile. Oyle bi şok yani. Allah vicdanli insanlarla karsilastirsin hepimiziCanım dr sana çocuğun olmaz mı dedi ?
İnşallah rabbim hepimize tattırsın anneliği. Amşn.Hadi hayirlisi. Insallah hayirli haberlerini de aliriz burdan
Hayırlı olsun. Benimde 2. Günüm bugün gonal f de bende 125 lik kullanıyorum. İnşallah ilk denemelerimiz olumlu sonuçlanır. Bende biraz şişkinlik yaptı bu yüzden akşam yürüyüş yapmayı planlıyorum. Benim kontrolümde cuma günü olacak. Toplamda büyütülmeye hazır 5 yumurta gördüğünü söyledi doktorum. Senin doktorun yumurtaların ile ilgili bir yorumda bulundumu? Ayrıca eşimin sperm sayısının düşüklüğünden aşılama önerdi. Sende durum aynımı acaba?Merhaba bende bugün ilk adımı attım aşılama için ganolf 450 verdi günde 150lik doz kullnıcam yarından itibaren 6 gün kullanıp haftaya cuma kontrol için gidicem. ilk kez olacak bakalım inşşalah hayırlısıyla tutar
Ben ganolf 450 yi 500 liraya aldım tek kutusunu rapor yok bende. Daha hastane ne kadar tutacak bilmiyorumKizlar ilaclar ne kadar tuttu? Raporlu-raporsuz vs aydinlatir misiniz rica etsem ?
rabbim yardimciniz olsun. Rapor cikarmayi denemediniz miBen ganolf 450 yi 500 liraya aldım tek kutusunu rapor yok bende. Daha hastane ne kadar tutacak bilmiyorum
Bir kutu mu kullanılıyorBen ganolf 450 yi 500 liraya aldım tek kutusunu rapor yok bende. Daha hastane ne kadar tutacak bilmiyorum
Adetinizin kaçıncı günü başlattı iğne tedavisine doktorunuz, kaçıncı günü gitmeliyimSagolun inşallah hayırlısı ile tutar bekleyen isteyen herkesin bende 125 lik kullandım sabah 6 gün kullanıp 6. Gün gidicem kontrole yumurtalara ilgili bişey söylemedi ama risk alalım yüksek doz başlayalım dedi bu dozu verirken. Eşimin sperm de bi sorun yok ben polikistik over im. Düşük yaptım bir ay ara verip aşılama ya geçtik. 3 kez de hep birer ay arayla klomen ve femera kullandım işe yaramadı
Rapor çıkmıyor bana daha 3 yıl olmadı evlilikrabbim yardimciniz olsun. Rapor cikarmayi denemediniz mi
Adetin 2. Günü gittim. 3. Günü iğneye başladım şimdilik 6 gün 150 lik doz kullnıcam cuma da kontrolAdetinizin kaçıncı günü başlattı iğne tedavisine doktorunuz, kaçıncı günü gitmeliyim
Benim de 2 yıl olmadan aşılama başladı bana çıktı raporRapor çıkmıyor bana daha 3 yıl olmadı evlilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?