Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün aşılam için ilk adımı attık, rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Gonal f 125 ile başladık. 1 hafta kullanacağım. Birde gıda takviyesi verdi dr. Haftaya cuma tekrar kontrole çağırdı. Yumurtaların durumunu kontrol edecek. Eşimde bu süreçte vitamin kullanmaya devam edecek. Bu gonal f şişkinlik yapar mı ilk günden bilmiyorum ama sanki biraz şişkinlik yaptı gibi. Lekelenmen olabilir dedi dr.

Oncelikle hayirli olsun. Allahim insallah gonlunuze gore nasip eder. Gonal f siskinlik yapiyor tabi. Gunler ilerledikce karninizin daha da sistigini hissedersiniz ama asiri degil tabi. Odem gibi. Bir de ishal ya da kabiz yapabilir. Polikistik over yok dimi sizde?

Sanirim hasta oluyorum. Akintim kahverengiye donmeye basladi. Tutmadi yani. Yarin gelmezse yine de bi kan testi yaptiririm gonlum ferah olsun diye. Eger tutmadigi kesinlesirse diyet ve spor yapip kilo vercem, yumurta kalitesi icin pro women, omega 3 gibi takviyeler kullancam ve eylul gibi yeniden asilama yaptiricam. Simdilik planlarim boyle.

Yok ama yaşım çok büyük 37 yaşındayım. 9 yıldır evliyim ilk defa aşılama deniyorum. Bu gonal f tüp bebek tedavisindede kullanılıyormuş sanırım o kısım biraz garibime gitti. Tüp bebek ile mi başlasaydık acaba direk diye düşündüm. Ama sanırım dozu farklı. İlk aydan tutanlar varmış ama ben o kadar ümitli değilim, hoş ümitsizde değilim. Saçma ama hiç heyacan stres felan hissetmiyorum. Sanki hiç bişey yokmuş gibi. Eşim benden daha heyacanlı hatta bana ne hissediyorsun diye sordu. Bende hiç bir şey dedim . Gerçekten hiç bir hissiyatım yok. Yıllarca mucize bekleyip zaman zaman kendi kendime hamilelik belirtileri yaşamaktan bezmiş olduğumdan sanırım. Halen daha da hamile kalıp bir evlat sahibi olacağımı aklım kesmiyor. Sanki hiç anne olamıyacakmışım gibi, sanki kesin anne olacakmışım gibi. Yani ruh halimde dengesiz

Hadi hayirlisi. Insallah hayirli haberlerini de aliriz burdan

Canım dr sana çocuğun olmaz mı dedi ?
Esim de sorun benim. Ilk sefer gittigimizde aslinda biz olmuyor diye gitmedik. Artik istemeye baslamistik ve oncesin de bi kontrol olsun dedik hazirlik mahiyetinde. Esimde cift tarafli varikosel cikti. Sayi iyiydi ama hizi ve morfolojisi sorunlu cikti. Doktor tahlilleri resmen masaya atip sizin cocugunuz olmaz gidin tup bebek yaptirin dedi. O gunu hayatim boyunca unutmicam. Eve kadar tek kelime etmeden geldik. Aglayamadim bile. Oyle bi şok yani. Allah vicdanli insanlarla karsilastirsin hepimizi

Merhaba bende bugün ilk adımı attım aşılama için ganolf 450 verdi günde 150lik doz kullnıcam yarından itibaren 6 gün kullanıp haftaya cuma kontrol için gidicem. ilk kez olacak bakalım inşşalah hayırlısıyla tutar

Hayırlı olsun. Benimde 2. Günüm bugün gonal f de bende 125 lik kullanıyorum. İnşallah ilk denemelerimiz olumlu sonuçlanır. Bende biraz şişkinlik yaptı bu yüzden akşam yürüyüş yapmayı planlıyorum. Benim kontrolümde cuma günü olacak. Toplamda büyütülmeye hazır 5 yumurta gördüğünü söyledi doktorum. Senin doktorun yumurtaların ile ilgili bir yorumda bulundumu? Ayrıca eşimin sperm sayısının düşüklüğünden aşılama önerdi. Sende durum aynımı acaba?

Sagolun inşallah hayırlısı ile tutar bekleyen isteyen herkesin bende 125 lik kullandım sabah 6 gün kullanıp 6. Gün gidicem kontrole yumurtalara ilgili bişey söylemedi ama risk alalım yüksek doz başlayalım dedi bu dozu verirken. Eşimin sperm de bi sorun yok ben polikistik over im. Düşük yaptım bir ay ara verip aşılama ya geçtik. 3 kez de hep birer ay arayla klomen ve femera kullandım işe yaramadı

Adetinizin kaçıncı günü başlattı iğne tedavisine doktorunuz, kaçıncı günü gitmeliyim

Kızlar 29 mayis çatlama iğnesi 1 haziranda da asilamam yapıldı. Yarin 10. Gün kan testim yapilacak göğüslerim şiş ve ağrı var kasiktada ara ara şiddetlenen batma tarzında bi ağrı bazende adet ağrısına benzeyen bir ağrım oluyor başka da hic bir değişiklik yok akıntı vb.. Dünde idrarda gebelik testi yaptım gölge bile çıkmadı. Demekki iğnenin etkisi geçmiş. İcimden bir his asilamanin tutmadığını söylüyor. Korkuyorum çünkü bizim için bir sonraki adim tüp bebek olacak

Merhabalar kızlar. ..ben de dün yani ayin 8.de 2.asilamami yaptirdim. ..böyle bir haziran aşılama grubu ararken sizleri buldum. ..ben ekim ayında ilk asilamamla hamile kalmıştım. .ama bebeğim 9 haftalikken kalbi durduğu için hiç doğum yapmadan kürtaj olmak zorunda kaldım. .o yüzden şu an çok korkuyorum. ..inş bebislerimiz tutar. ..bir tane genimde pıhtılaşma çıktı .dün ilk karindan kan sulandirici iğne ve progestan hâlâ başladım. .inş bebislerimiz i hayirlisiyla kucaklarimiza alırız. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…