Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Belki yaniliyorumdur, tamamen bana ait bi dusunce var ki o da sudur: " herkesin her dedigine inanmayacaksin "
1 yil istemedi arkadasim, istedigi zaman da ilk ay ki denemede hamile kaldi dediniz. Belki de o 1 yil gercekten istemislerdir de ele güne oyle denmis de olabilir die dusunuyorum.
Oyle deniyor ama bi yerde bu konu acildiginda, bakiyorsunuz ki yok yumurtlama yok yumurta mm yok sperm sekilleri vs her konuya hakimler. Ben isin icinde oldugum icin yani asilama yaptirdigim icin ogrendim, yoksa bilgim olmazdi.
Olan da vardir elbette ama cogu bu sekilde bence

Hatta benim de bir baska arkadasim, bi gun hangi unlulerin tup bebek yontemiyle hamile kaldigini tek tek saydi. 5 yillik da evliydi bu aeada. Sasirdim neyse. Fsh, lh hormonlarindan tut da bilmem nelere kadar biliyordu. Sonra kibrisa gitti izin alip, dondugunden kisa bi sure sonra sarardi soldu vs. Hatta millet, tup bebege gitti geldi die dedikodu yapti ve soranlar oldu yuzsuzce. Ama yok hayir dedi. 1 ay sonra hamile oldugunu duyurdu falan. Bu sadece 1 ornek.
Diger arkadasima hamile kalmayi ostiyorum artik dedim, her ay ki yumurtlamamdan tut da catlatma olaylari vs hepsini anlatti bana, 2 de cocugu var, aonucta kac yillik da evli. Ama demedi ki en ufak, tedavi gordum ya da igrastim fln. Insanlarin ketum oldugu bi konu bu.

Doğru diyorsun belki de öyledir. Ben de denemeye başladığım ay saf gibi yakın olduğum herkese dedim sanıyorumki hemen olacak şimdi de ne dicemi bilmiyorum o meraklı bakışlara

Doğru diyorsun belki de öyledir. Ben de denemeye başladığım ay saf gibi yakın olduğum herkese dedim sanıyorumki hemen olacak şimdi de ne dicemi bilmiyorum o meraklı bakışlara
Stres oluyor iste bu durum da iste sende. Bakma sen biz safiz. Bi de insanlara sormaktan hicap duydugum seyleri, insanlar bana kut kut sorabiliyor ya ona kiziyorum. Reglimin tarihini soran bile oldu. Bu ay bi sey var mi die soranlar. Üffff yani artik.
Bi de ilk hamileligimde bi baska arkadasim da hamileydi. Canim tatli cekmezdi, bir yemek esnasinda uc kez hayir dememe ragmen, neden tatli yemiyorsun ben yiyorum ama dedi. Kilo aldi cok fazla tabi ki. Ama resmen, canin nasil cekmez tatliyi die beni hesaba cekti. Daha neler neler.
Su an hatirlayinca bile deliriyorum.
Ama ben onca seye ragmen, bebegimi erken dogurup kaybettigimde, defin icin yoldayken, o arkadasima mesajlar attim. Bak sen hamilesin, git su su testleri yaptir da senin basina ayni sey gelmesin die.

İnsanlar gerçekten çok garip ya anlamıyorum sen o kadar düşünceli yaklaşabilmişsin ne güzel. Benim de o bahsettiğim arkadaşım hamileliği boyunca sigara içti doğuma 1 ay kaldı hala içiyor o kadar uyarmama rağmen. İsyan etmek istemiyorum ama bu insan anne olmayı hakediyor mu şimdi

Iki yil once bende haziran ayinda ve ramazan ayiydi ilk asilamami yaptirdik çok sukur kizim 2 yasini gecti simdi rabbim herkese nasip etsin. Biz ailelere bile soylemedik yaptirdigimizi.
Maşallah Allah bağışlasın Biz de kimseye söylemiycez o da ayrı bi stres yapacak çünkü insanlar beklentiye girecek falan hiç uğraşamam

Cidden biz safız milleti insan sayıp anlatıyoruz onlarda dinliyor akıl veriyor arkanda da yapıştırıyor iki de üstüne koyup. Nefret ettirdiler güvenim kalmadı. İkinci aşılamamı sırf görümcem gil duymasın diye annemgile de deniyeceğim iğneyle hap la hamile kaldı diye artık reklam ederler

Su an ne cok cevrem varmis die guldum kendi kendime ama benim hic istemedigi halde hamile kalan, ve henuz gebelik testi yaptirmadan suphe uzerine adet getirici bitkisel karisimlar icti o kadar ve hamile kaldigini ogrendi o ay. Esiyle bosanmayi dusunuyordu bile. Sigarayi ise son ay bile birakmadi, alkolu vardi ama hamilelikte icti mi bilmiyorum.
Insanlar kendisini uyardigi icin cok rahatsiz oldugunu, zararli oldugunu bildigini ancak kendine hakim olamadigini solemisti. Saglikli bi cocuk doguracagimi da sanmiyorum demisti. Sonuc ne die soeacaksin, gayet de saglikli bi cocugu oldu, cok da istahliydi.

Hamileligi hakedip haketmeme konusu bende senin gibi dusunuyorum evet ama bizim elimizde degil iste. Rabbimin bi hesabi var.

Zaten çok kafaya taktığımız için gecikiyorya onlar gibi rahat olsak salsak belki de olacak bekleyelim görelim

Boyle yazilanlari okuyunca,ben yazsam ben anlatsam ancak bunlari yazabilirdim herhalde dedim. Gercekten yasamayan anlamiyor. Kendi oz annemi uyarmak zorunda kaldim ben gecenlerde.bu konu her acildiginda benim dogumumda soyle olmustu boyle olmustu demesi beni delirtiyor resmen. Sanki benim canimi acitmak icin yapiyor. Anlattim en son yapma sen iyi niyetlisin farkinda degilsin ama ben saglikli düşünemiyorum suan. Kalbini kirmadan soyleyim ki yarin bi gun ters bi zamanima denk gelirsen ikimizde uzuluruz.Kendi anneme bi hun benim dogdugum zamani anlatma diyecegim aklima gelmezdi hic ama 7 yilin adi var. Rabbim tez zamanda su mubarek gunlerin hurmetine hepimizin emeklerinin karsiligini versin insallah

Bir arkadasimin cocugu oldu ve dogumunda asla bir tane daha yapmicam demisti. Gecenlerde onlara gittik. Biliyomusun hamileyim dedi. Ben de hayirli olsun, ilk dogumundan sonra buyuk konusmustun dedim. Evet, ikna etti esim, DENEDIK OLDU dedi. Eve gidince bagira bagira agladim. Denedik oldu nasil biseymis acaba ya dedim. Valla bu tecrube bana 2 seyi cok net ogretti. Birincisi bir durumu yaşamayan asla anlayamiyor, dusunemiyor. Ikincisi nasipten oteye yol yok.

Amiiin insallah. Insan kendini taniyamiyor dimi? Ben insanlara gipta ile bakardim. Hala oyleyim ama sadece soz konusu bebek ve hamilelik oldugunda ofkeyle bakmaya basladim. Hamile arkadasimin şikayetlenmesi sinirimi bozuyor. Bana biseyleri anlatinca icimden canimi acitmaya mi calisiyor diyorum. Psikolojim bozuldu resmen, kendimi taniyamiyorum. Benim annem de diyor cok stres yapiyosun sen falan. Ya cocugun olmayinca, negatifi gordukce yapiyosun iste arkadas. Ceken bilir ancak!

Ah canım ahh.. hayranım denedik oldu diyenlere. Sonra bizim niye olmuyor artık diye sorgulamaua başlıyo insan. Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar

Bsn bide aslinda oyle cok cocuk isteyen biri degildim. Ama doktor olmaz sizin cocugunuz dedi ya. Biseyler oldu bana. Allah istemiyorum demek neymis gor bakalim dedi sanki. Bi ara cok kotuydum bende. Hamile gormek istemiyodum. Sinir geliyodu resmen. Zamanla alistim ona da. Ama gercekten hamileliginden,evladindan sikayet edenleri hala bogmak istiyorum. Hele cocuguna bagiran kizan,biraz basimdan gitsin diyen anneleri gordukce isyan edesim geliyor. Ben o evlada sahip olmak icin neler vermezdim. Nelerden vazgecmezdim.

Kızlar o kadar iyi geldiniz ki kendime bile söyleyemediğim gerçekleri yazmışsınız. Rabbim tez zamanda nasip eder en hayırlısından inşallah ve bunlar yazarız okuruz yüzümüzde tatlı Gülümsemeler olur

Canım dr sana çocuğun olmaz mı dedi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…