Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı olsun inşallah tutar. Özel demi oldunuz acaba

Ben özelde oldum..1250 tl...doktor hemen rapor çıkardı 32 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim. 2 kutu gonal f ve 1 tane çatlatma iğnesi 540 tl tuttu..bence doktorunuza rapor için sorun .rapor cikartin

Hayırlı bayramlar ve taberik ederim canım inşallah sağlıkbir gebelik geçirerek mutlu bir şekilde kucağına almaya nasip etsin rabbim. Şu ezanların yüzü suyu hürmet ine isteyen herkes e nasip etsin rabbim
Cok saol canim Allah razi olsun.seninde gecmis bayramini Tebrik ediyorum. Aminn Rabbim Hepimizin isini kolaylastirsin insallah,herseyin hayirlisi hepimiz icin. Hepinizden güzel haberler diyariz insallah.Aminnn

Ben özelde oldum..1250 tl...doktor hemen rapor çıkardı 32 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim. 2 kutu gonal f ve 1 tane çatlatma iğnesi 540 tl tuttu..bence doktorunuza rapor için sorun .rapor cikartin
Cnm rapor için neler gerekli. Özeldeki Dr verio mu. Ben de 2 senelik evliyim. Değerlerimiz normal rahim filmim temiz.

Allah insaAllah isteyene herkese versin. Ben de asilamani 14. gunu bekliyorum kağan test icin. Insallah tutu. Persembe kontrole gidiyorum.
Merhaba hanımlar. 29 mayısta aşılama yaptırmıştım. Bugün erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı. İnşallah tutmuştur. İlk defa yaptırdım 4.5 yıllık evliyim bir kez kimyasal gebelik yaşadım. Yarın sabah kan testi yaptıracağım

Ben 30 mayista yaptim ben de persembe kan testi yapacagim. Ayy canim senin ici heycanliyim . Dua ediyoru. insaAllah hayirlisiyla yarin da pozitiv cikacak. Mutlaka yazin. Allah isteyene herkese versin

InsaAllah tutu canim. InsaAllah hyirlisiyla kucagina bebise alirsin. Dua ediyoru. Allah isteyene herkese versin. Insallah hepimiz iyi haberler yazariz Jan testen sonra yaz birbilerimize destekci oluruz (yabanci olduğum icin turkcem fena)

Ayy canım nasıl kaldırabildin o kadar yüküü.. bize dr olmaz demedi ama eve her dönüşüm ağlak olmayınca olmuyo malesef..

Kızlar aşılamadan sonraki adetiniz nasıldı ? Ben çok tuhaf adet oluyorum yaa kap kara kanım ve sökülemiyorum çok tuhaf

Ayy canım nasıl kaldırabildin o kadar yüküü.. bize dr olmaz demedi ama eve her dönüşüm ağlak olmayınca olmuyo malesef..
Rabbim gucunu veriyor. Napalim bizim de sinavimiz buymus. Ama insallah tedavilerin sonunda hepimiz burda guzel haberler vericez birbirimize ben inanıyorum

Rabbim gucunu veriyor. Napalim bizim de sinavimiz buymus. Ama insallah tedavilerin sonunda hepimiz burda guzel haberler vericez birbirimize ben inanıyorum
İnşallah canım ama denğem o kadarbozuldu kianlatamam biri çocuk dese ağlamamak için kendimi zor tutuyorum eşim de ayrı tribe girdi benim değerler düzeldiderken onundeğerler kötü çıktı off bitmiyo dert bi türlü

Ne kadar oldu siz bu sureci yasamaya baslayali bilmiyorum ama bence bi sure sonra geciyo. Ilk basta belki yanilmistir baska doktor da baksin vs diye bi inkar oldu bende. Sonra teshisin dogru oldugunu anlayinca öfkelendim cok fazla. Cocuk lafi duymak,hamile gormek vs cileden cikariyordu. Sonra o da bitti.kabullendim. ben buyum. Benim hayatim,benim sinavim da bu. Kul olarak elimden geleni yaptigimi dusunuyorum. Rabbim vermeyecegi seyi insanin kalbine dusurmezmis. Allahin izniyle olacak. Moral cok onemli. Siz kendinizi rahat birakin. Ve asla umutsuzluga kapilmayin bence. Allah buyuktur.

Sizin aşılama yaptırmanızın nedeni neydi
2 yıldır normal gebelik olmadı hastaneye gittim çikolata kisti dedi ameliyat oldum 9 ay önce geçen ay da ilk aşılama oldu ve tutmadı bayram dolayısıyla gi demedim hastaneye şimdi haziranın sonu adet günüm 2.aşılama için gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…