- 3 Ekim 2018
- 65
- 20
- 8
- 37
- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
10 haziranda başladım ben cuma gunune kadar hep 75 vurdum sonra hep 50 ile devam ettim 21 haziranda son kontrole gittiğimde sagda 18 olmusdu bugun birsey yapma cumartesi günü gece 24.00 catlatma ignesini bur pzt günü de asilama yapilacak dediYumurtanın durumuna göre aşılama yapılıyor ama
Bizde sorun yok dediler hersey normal ben normal yollarla 1 sene icinde hamile kaldim ama gelismedigi icin kürtaj olmak zorunda kaldim 2 ay sonra kimyasal gebelik yaşadım sonra hiçKasık ağrımlarım var ama şiddetli değil ara ara oluyor ve göğüslerim şiş ve dokunduğunda ağrıyor merakla bekliyorumm..Eşimde sperm bi bakıyosun var bi bakıyosun hiç yok varikoselden amaliyat oldu ama biraz düzeldi gibi ama değişen bişey yok doktorum aşılama dedi eğer aşılamada tutmazsa ikinci aşılama denemeyin tüp bebek diyor bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz hayırlısı bakalım sende durumlar nasıl bi belirti filan bişey var mı bebek olmaması için sorun ne?
Bizde hicbir sorun yok ben 1 sene icinde dogal yollardan hamile kaldim bebek gelismedigi icin kürtaj olmak zorunda kaldim iki ay sonra kimyasal gebelik yaşadım sonra birsey olmadi gittik doktora sorun yoj dediler asilamam yapildi tutmadi bu ikinci umudum yok ama hayırlısı ise olsun rabbimin vardır bir bildiği diyorumSeninle beraberiz o zaman hakkımızda hayırlısı olur inş doktorum aşılamadan 12 gün sonra kanda gebelik testi yap çıkar sonuçlar diyodu bekliyorum sabırsızla o günü bende ara ara kasık ağrısı var ama şiddetli değil öyle göğüslerim şiş başka herhangi bir belirti yok sende herhangi belirti var mı benim ilk aşılamam ya senin?
Valla benim şu kullandigim ilac disinda hayatimda bi degisiklik yok. Burda goruyorum yatanlar,evden cikmayanlar falan varmis ama ben agir kaldirmak disinda hic biseye dikkat etmiyorum. Psikolojik olarak da cok rahatim. Sadece ara ara adet sancisina benzer bi agrim oluyo o kadar.Hayırlısı olur insaallah hepimiz için durumun nasıl
Bende senden hallice takılıyorum. Hatta bugün ağırlık mevzusuna bile dikkat etmedim. Kendimi dinlemeyi bıraktım. Ağrıyorsa ağrısınValla benim şu kullandigim ilac disinda hayatimda bi degisiklik yok. Burda goruyorum yatanlar,evden cikmayanlar falan varmis ama ben agir kaldirmak disinda hic biseye dikkat etmiyorum. Psikolojik olarak da cok rahatim. Sadece ara ara adet sancisina benzer bi agrim oluyo o kadar.
Benimde ilk aşılamam.. bende ilk üç gün kasık ağrılarım vardı sonra sırt ağrısına döndü bugünde göğüslerimde çok hafif bi ağrı var ve üstüne soğuk algınlığım geldi inşallah bu soğuk algınlığı kötü yönden tetik etmez..Seninle beraberiz o zaman hakkımızda hayırlısı olur inş doktorum aşılamadan 12 gün sonra kanda gebelik testi yap çıkar sonuçlar diyodu bekliyorum sabırsızla o günü bende ara ara kasık ağrısı var ama şiddetli değil öyle göğüslerim şiş başka herhangi bir belirti yok sende herhangi belirti var mı benim ilk aşılamam ya senin?
Oyle deme ya. Hersey Allah'tan. Rabbim hepimize pozitifi gostermeyi nasip etsin insallah. Umudunu kaybetme. Rabbimin katinda çok. Olmazi olduran o. Bize de nasip eder insallah. Vakit saat gelmediyse de durmak yok yola devamBende senden hallice takılıyorum. Hatta bugün ağırlık mevzusuna bile dikkat etmedim. Kendimi dinlemeyi bıraktım. Ağrıyorsa ağrısınbelliki ilacın etkileri. İlk başta çok kaptırmıştım kendimi ama toparladım, negatif görsemde şu anki ruh halimde olacağımı düşünüyorum.
Kız allahın hikmetinden sual olunmaz ona bişey dediğim yok ki, ben yaşadığım belirtileri pozitif gibi değerlendirmeye başladım ilk başlarda ve çok kaptırdım kendimi onu diyom. Şimdi kendime geldim o heyecanımda geçti. Haptanmıdır nedir sürekli ruh halimde değişiyor delirecem yaa. Olmadıysa olmadı ama ben hemen arkasından denemek istemiyorum. Biraz ara vereceğim. Sonra nasip olursa bir daha denerim.Oyle deme ya. Hersey Allah'tan. Rabbim hepimize pozitifi gostermeyi nasip etsin insallah. Umudunu kaybetme. Rabbimin katinda çok. Olmazi olduran o. Bize de nasip eder insallah. Vakit saat gelmediyse de durmak yok yola devam
Sen bilirsin tabi ama bence baslamisken birakma. Araya sogukluk girer. Bugun yarin diye diye 7 yil gecirdim ben. Ordan biliyorumKız allahın hikmetinden sual olunmaz ona bişey dediğim yok ki, ben yaşadığım belirtileri pozitif gibi değerlendirmeye başladım ilk başlarda ve çok kaptırdım kendimi onu diyom. Şimdi kendime geldim o heyecanımda geçti. Haptanmıdır nedir sürekli ruh halimde değişiyor delirecem yaa. Olmadıysa olmadı ama ben hemen arkasından denemek istemiyorum. Biraz ara vereceğim. Sonra nasip olursa bir daha denerim.
Ben hırlımıyım benimde 9 yıl olduSen bilirsin tabi ama bence baslamisken birakma. Araya sogukluk girer. Bugun yarin diye diye 7 yil gecirdim ben. Ordan biliyorum
Daha bugun yasadim oyle bisey. Bi gun birini iyice bi paylicam o olucak. Rabbim insanlara sagduyu nasip etsin bize de cokca sabir. Amaan napalim be boyle boyle huniyi takariz hayat bize guzel o zamanBen hırlımıyım benimde 9 yıl olduzaten az daha denemesem menapoza denk getirecektim tövbe yarabbim yaa. Hep etrafından baskısına direnmekten bu hale geldim. Çocuk sorularından nefret ediyorum. Olur olmadık yerde patavatsızca çocuk soranları bi kaşık suda boğasım geliyor. Rabbim hayırlısını versin yaa ben pek akli selim düşünemez oldum yine. Sinirlerim bozuluyor.
Inşallah canım benim inşallah hayırlı haberler ile inşallah rabbim kucagimizi boş bırakmasın inşallahBenim eşiminde 5 milyondu. İleri hızlısı %50 yavaş ileri hızlısıda %50 idi. Hoş benim sonuç henüz çıkmadı ama bakalım ayın 4’ünde göreceğiz inşallah. Allah var gam yok! Bize bir tane sperm lazım oda inşallah gidip sarılmıştır yumurtaya
Benimde 27 sinde perşembe yapıldı aşılama.doktorum ilişki sınırı yok dediNe kadar değişik bu doktorlar ya benim cuma oldu olduğu gün dahil 1 hafta gün aşırı ilişki dedi bende yapmasak daha iyi düşünmüştüm kafamda deli sorular
Senin kaç yumurtan olmuştu peki ? Nerde yaptırdın ben istanbuldayım
Bende merional kullandimBenden başka merionel çatlama iğnesi kullanan olmamış galiba herkese farklı veriyolar herhalde
Benim doktor tutmasın diye elinden geleni yaptı o zamanBenimde 27 sinde perşembe yapıldı aşılama.doktorum ilişki sınırı yok dedi
Ben varım canım a24 haziranda asilama yaptırıp regly 3 yada 4 temmuz olan var mı?
Doktorun yazacağı ilaca göre değişiyor fiyatlar. Ortalama bir fiyat duymak istersende 2000 3000 arası bir rakam çıkar sanırımKızlar merhaba, aşılama yapılacak bana da. Pkos var bende aynı zamanda adet düzensizliği de.. 2 aydır adet olmadım canım çok sıkkın. Adet olunca aşılama olacak inşallah. Fiyat hakkında bilgi verir misiniz?
Teşekkür ederim canım.Doktorun yazacağı ilaca göre değişiyor fiyatlar. Ortalama bir fiyat duymak istersende 2000 3000 arası bir rakam çıkar sanırım
He iyi ya bende tek ben kullandım sanaBende merional kullandim
Devlette yaptırırsan ilaçlara bi miktar para veriyorsun sadece ama özelde yaptırırsan artı doktor parası 2000 ile 6000 arası değişirDoktorun yazacağı ilaca göre değişiyor fiyatlar. Ortalama bir fiyat duymak istersende 2000 3000 arası bir rakam çıkar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?