- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
Aynen canim hayirlisiHayırlısı olsun inşallah bakalım salı günü belli olur
Hic agri sizi olmuyo normal vajinal muane ha rahmi acmak icin sanirim bi sey takiyo o zaman cok az bi sey hissettim ama benim islem 2 dk falan surdu bitti mi dedim bu muydu yani dedim doktora o da aynen bu kadar dedi tabi ilk defa yasayinca farkli seyler bekliyo insan :)Bende bu ay yaptırcam bakalım ağrı oluyor mu?
Hic sıkmayın caninizi 1 tane spermden yine oluyo. Onemli olan sizde bi sorun cikmasin. Gerisi hallolurAynı durumda eşimde
Bende vajiCanini yorulma okadar. Kendine oyle stersli yapiyorsun olacaksa da olmiyor canim. Ilk degilsin son degilsin. Hepimiz o sorular gibi yasiyoruz. Doktora degis. Kendine soyle ben ilk asilama istiyorum. Saglikli beslenmeğe calis. AMA morali bozma sakin. Bak Sen 3 sene deniyorsun Ben de 3 sene deniyorum AMA ilk 2 sene vajinizmus yasadim.. sonra bir bos odu sonra olmadi. AMA umidim kesmiyorum sakin. Allah en buyuk. Hayirlisi bizimki de olacak
bende evliliğimin ilk 6/7 ayı vajinusmus yaşadım kendi çabamla kurtuldum.. sürekli evlendiğimden berii bi sorunla mücadele ediyorum hayat benim üçin hep zor.. tabikii ilk değilim sonda olmuycam ama hayat bu kadar zor olmak zorunda mı ? 3 yıl uzun bi süre sabrettim mücadele ettim dua ettim elimden gelen herşeyi yaptım ve elimde koca bi hiç tükendim neye sığıncağımı şaşırdım kaçmaktan yoruldum bu yük ağır gelmeye başladıCanini yorulma okadar. Kendine oyle stersli yapiyorsun olacaksa da olmiyor canim. Ilk degilsin son degilsin. Hepimiz o sorular gibi yasiyoruz. Doktora degis. Kendine soyle ben ilk asilama istiyorum. Saglikli beslenmeğe calis. AMA morali bozma sakin. Bak Sen 3 sene deniyorsun Ben de 3 sene deniyorum AMA ilk 2 sene vajinizmus yasadim.. sonra bir bos odu sonra olmadi. AMA umidim kesmiyorum sakin. Allah en buyuk. Hayirlisi bizimki de olacak
Kaçma zaten niye kaciyosun. Tabi ki yorulucaz,yipranicaz. Kolay degil. Yasanacak fiziki,maddi sorunlari gectim ruhsal olarak cok zor. Ama ben hep evladimla ilgili tek sinavim olana kadar olsun diye dua ediyorum. Sonrasinda sinanmak cook daha zor olucak cunku. Ki evladiyla sinanmayan goster bana. Biraz rahat birak kendini.Bende vaji
bende evliliğimin ilk 6/7 ayı vajinusmus yaşadım kendi çabamla kurtuldum.. sürekli evlendiğimden berii bi sorunla mücadele ediyorum hayat benim üçin hep zor.. tabikii ilk değilim sonda olmuycam ama hayat bu kadar zor olmak zorunda mı ? 3 yıl uzun bi süre sabrettim mücadele ettim dua ettim elimden gelen herşeyi yaptım ve elimde koca bi hiç tükendim neye sığıncağımı şaşırdım kaçmaktan yoruldum bu yük ağır gelmeye başladı
Vallahi bende pek bilmiyorum ama bildigim kadariyla devlette rapor cikarirsan sadece ilac ucretlerinin bi kismini oduyosun ama ozel de ortalama 2000+ilaclar diye biliyorumAşılama masrafı ne kadar oluyor?
Aynen kızlar devlet de rapor çıkarsa ilaç ve çatlatma iğnesi para sı ödeniyorVallahi bende pek bilmiyorum ama bildigim kadariyla devlette rapor cikarirsan sadece ilac ucretlerinin bi kismini oduyosun ama ozel de ortalama 2000+ilaclar diye biliyorum
İlk aşılamanı ne zaman yaptırmıştın? 2. Aşılama öncesi test olarak neler yapıldı? Bunlarıda paylaşır mısın?Merhaba kızkar bende yarın 2. aşılamamı yaptıracağım 4 yumurtam oldu sorunumuz bende pko eşimde morfoloji ve hız sorunu var umarım ikinci aşılama pozitif sonuç alırım Rabbim hepimize kısa zamanda evlat nasip etsin
Neden mi kaçıyorumKaçma zaten niye kaciyosun. Tabi ki yorulucaz,yipranicaz. Kolay degil. Yasanacak fiziki,maddi sorunlari gectim ruhsal olarak cok zor. Ama ben hep evladimla ilgili tek sinavim olana kadar olsun diye dua ediyorum. Sonrasinda sinanmak cook daha zor olucak cunku. Ki evladiyla sinanmayan goster bana. Biraz rahat birak kendini.
Kızlar merhaba ben bugün kontrole gittim adetin 6. Günü önden giden yumurtam hiç yok ama hepsi aynı şekilde büyüyor dedi doktor dozu 35 e düşürdü polikistiğim bu arada başarısız olacak diye korkuyorum aramızda böyle olan var mıydıHic sıkmayın caninizi 1 tane spermden yine oluyo. Onemli olan sizde bi sorun cikmasin. Gerisi hallolur
Hayirli olsun insallah banada dua edin lütfen asilamadan sonra nelere dikkat ettiniz yattiniz miDoktorumdan memnunum canim eminim gerekeni yapiyodur zaten ben ikizlere hamileyim yakin takip etcez dedi suan 2 haftada 1 gidiyorum bi suru de ilac kullaniyorum bi kac sikintim oldugu icin calismiyorum evde tum gun uyuyarak geciyo fena yapti bu hamilelik beni kolum kalkmiyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?